• 2024-06-30

Pensjonsbrev Eksempel på å varsle arbeidsgiveren din

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Bruk dette eksemplet pensjonsbrev til å varsle arbeidsgiveren om forventet pensjonsdato. Selv om du forteller sjefen din og dine HR-ansatte muntlig om pensjonsplanene, vil arbeidsgiveren fortsatt ha en offisiell, skriftlig melding.

Din arbeidsgiver liker å beholde dokumentasjon for ansattsfiler som inneholder ditt opprinnelige jobbtilbud eller kontrakt, personopplysninger, ytelsesvurderinger og alt annet som er relatert til arbeidet ditt i en årrekke. Det inkluderer enhver melding om at du avslutter jobben din med pensjonering.

Arbeidsgivere beholder denne informasjonen for å få en oversikt over hendelser. I alle tilfeller av et potensielt søksmål trenger arbeidsgiver all dokumentasjon knyttet til den ansatte. Arbeidsgivere har gått inn i tidligere ansatte som stiller inn arbeidsledighetskompensasjon, og pensjonsbrevet i medarbeidsdokumentet er bevis på at du har forlatt jobben din ved valg.

Du kan adressere pensjonsbrevet til din leder og kopiere HR. Du vil ha HR-ansatte i løkken slik at du ikke opplever noen problemer med helsevesenet dekning, pensjon, 40l (k) tilgjengelighet, og alle de andre fordelene og planene du trenger for å gå på pensjon.

Her er et eksemplar pensjonsbrev for å varsle arbeidsgiveren din. Det vil fungere som ditt offisielle brev i ansettelsesfilen din.

Eksempel pensjonsbrev

Dette er et pensjonseksempel. Last ned pensjonsmalemalen (kompatibel med Google Dokumenter og Word Online) eller se nedenfor for flere eksempler.

Last ned Word-malen

Eksempel pensjonsbrev (tekstversjon)

Margaret Price

123 Main Street

Anytown, CA 12345

1. september 2018

Ms Janice Smith

Markedsføringsleder

Techtron Mobile

8976 W. fjerde St.

Plano, TX 02987

Kjære Janice:

Dette brevet er min offisielle melding til deg og til mitt firma at min siste arbeidsdag på Techtron Mobile skal være 11. januar. På den dagen planlegger jeg å gå på pensjon.

Jeg er spent på min forestående pensjon, men ønsket å benytte anledningen til å takke for alle mulighetene jeg har opplevd for Techtron Mobile. Jeg har virkelig likte jobben min som en markedsføringskommunikasjonsspesialist og vil savne deg og mine kolleger når pensjonsdagen min kommer.

Gi meg beskjed om hva jeg kan gjøre for å hjelpe deg med overgangen til arbeidet mitt til en annen ansatt. Jeg planlegger å jobbe helt fram til pensjonsdato og vil gjerne hjelpe deg med en jevn overgang. Jeg vil til og med hjelpe deg med å finne en ansatt å erstatte meg hvis det er avgjørelsen du gjør.

Igjen, jeg har virkelig likte å jobbe hos Techtron Mobile og vil savne mine kolleger og vår arbeidsplass mye. Jeg ønsker deg ingenting annet enn det beste for fremtiden.

Ta gjerne kontakt med meg hvis du trenger mer informasjon.Jeg skal møte med HR kort tid for å fullføre detaljene i pensjonen min, lære om fordeler som går utover pensjonering, og identifisere hvilken som helst assistanse jeg kan gi ved å overføre jobben min til en annen ansatt.

Vennlig hilsen, Håndskrevet signatur

Margaret Price

Potensielle forslag etter pensjonering

Dette pensjonsbrevet er også en mulighet til å foreslå andre valg enn full pensjon til sjefen din og HR. Hvis du er tilgjengelig for sporadisk arbeid, eller hvis du ønsker å fase deg selv i pensjonisttilværelse ved å jobbe på deltid, er dette en mulighet til å dokumentere din vilje.

Selvfølgelig vil du ha diskutert alternativer annet enn total pensjonering med begge disse partene før du foreslår dem i pensjonsbrev. Hvis du for eksempel har inngått en avtale, vil du jobbe deltid før de kan erstatte deg i en periode på seks måneder fram til en slik dato, dokumentere dette i pensjonsbrevet.

Forplikte seg aldri til å fortsette å jobbe etter pensjonering uten en sluttdato skrevet på forsiden. Det er for enkelt for en arbeidsgiver å stoppe med å finne din erstatning hvis de fortsatt har deg. Og hvis du forplikter deg til å jobbe to dager i uken, hold deg til din forpliktelse eller du vil finne deg selv som jobber på heltid.

Når du er seriøst klar til å pensjonere, vil du ikke frivillig for noe som vil trekke deg tilbake til å jobbe på heltid. Videre, ikke forplikte seg til noen arbeidsplan som vil holde deg fra å følge alle dine forhåpninger og drømmer. Enten det betyr å tilbringe vintre i Florida eller å reise til Europa om sommeren, bør pensjonen være bare det-pensjon.

Nyt du denne artikkelen? Du vil registrere deg for gratis HR nyhetsbrevet nå fordi du vil lese alle de nye artiklene så snart de er tilgjengelige.


Interessante artikler

Forskningstekniker Cover Letter Eksempler

Forskningstekniker Cover Letter Eksempler

Eksempler på dekselbrev for en stilling som tekniker, med råd om hva som skal inkluderes, og tips for å skrive et effektivt følgebrev for en jobb.

Påkrevd mot ikke-utmeldte ansattes fordeler

Påkrevd mot ikke-utmeldte ansattes fordeler

Lær hvilke lover som gjelder når det gjelder ytelser til ansatte, og hvilke arbeidsgivere har fortsatt skjønn når de designer fordeler.

Forskning Disse moderskapspremiene før baby

Forskning Disse moderskapspremiene før baby

Et stort flertall av amerikanske selskaper vil gi fire til seks uker med barselslønn. Hvis din bedrift ikke gjør det, er det andre alternativer å forfølge.

Forskningsassistent Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Forskningsassistent Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Forskningsassistenter gir støtte til fagfolk som driver eksperimenter og forskning. Tjenestene varierer sterkt basert på forskningsfeltet.

Reserve og National Guard Retirement Pay System

Reserve og National Guard Retirement Pay System

Lær om pensjonsalarmsystemet for USAs militære reserver og nasjonalvakt, som er annerledes enn aktiv plikt.

Forstå Avkastnings- og Inntektserklæringen

Forstå Avkastnings- og Inntektserklæringen

Forstå Leie og Inntektserklæring (LES) er forenklet med disse omfattende forklaringene for medlemmer av Reserve og National Guard.