• 2024-07-02

US H-2A sesongmessige eller midlertidige landbruksarbeid Visas

Farming visa for America, Agriculture visa for USA I H-2A agricultural worker Visa I AMERICA DARSHAN

Farming visa for America, Agriculture visa for USA I H-2A agricultural worker Visa I AMERICA DARSHAN

Innholdsfortegnelse:

Anonim

H-2A-visum gjør det mulig for utenlandske arbeidstakere å komme inn i USA for sesongmessige eller midlertidige landbruksarbeid når det er mangel på innenlandsarbeidere.

H2-A sesongmessige eller midlertidige landbruksarbeid Visas

Denne type arbeid visum er oppnådd av arbeidsgivere for personer som vil jobbe i USA. Før du søker H2-A-visum for utenlandske arbeidstakere, må arbeidsgivere aktivt rekruttere amerikanske arbeidstakere og godta å gi preferanse til amerikanske arbeidstakere over utenlandske arbeidstakere.

Når et H2-A-visum er oppnådd, er det gyldig i 364 dager. Utenlandske arbeidstakere ansatt under H2-A visum er lovlig lov til å motta de samme arbeidstakerrettighetene som amerikanske arbeidstakere, herunder arbeidstakeres erstatningsforsikring, rettferdig lønn, boliger og transport.

H-2A Visa Krav

For å få et H2-A-visum, må en arbeidsgiver sørge for at:

  • Jobben er midlertidig eller sesongbasert (vanligvis basert på landbruksperioder)
  • Bruken av H2-A-ansatte vil ikke ha en negativ innvirkning på arbeidsforholdene, inkludert lønnene til amerikanske arbeidstakere ansatt i lignende felt
  • Han eller hun kan bevise at de først har søkt amerikanske arbeidere, og at det ikke er tilstrekkelig antall innenlandske arbeidstakere til å være ansatt
  • Selskapet er hensiktsmessig sertifisert av US Department of Labor med midlertidig arbeidssertifisering

Listen over land som er berettiget til H2-A-visum, oppdateres årlig av Institutt for Homeland Security og Department of State. Mange land fra Europa, Mellom-Amerika og Asia er inkludert, selv om det overveldende flertallet av visa er historisk blitt utstedt til meksikanske arbeidstakere. Med virkning fra 18. januar 2018 er statsborgere fra disse landene kvalifisert til å delta i H-2A-programmet.

Prosess for søknad om et H-2A Visa

  • Trinn 1: Saksøker legger inn midlertidig arbeidssertifisering søknad til U.S. Department of Labor (DOL). Før du ber om H-2A-klassifisering fra USCIS, må andrageren søke om og motta en midlertidig arbeidssertifisering for H-2A-arbeidere fra DOL. For ytterligere opplysninger om krav til midlertidig arbeidssertifisering og prosess, se Utenriksdepartementets sertifisering, Arbeidsdepartementets nettside.
  • Steg 2: Saksøker legger inn skjema I-129 til USCIS. Etter å ha mottatt en midlertidig arbeidssertifisering for H-2A-ansettelse fra DOL, må andrageren sende skjema I-129 med USCIS. Med begrensede unntak skal framställeren sende inn original midlertidig arbeidssertifisering som første bevis med Form I-129. (Se instruksjonene til skjema I-129 for ytterligere arkiveringskrav.)
  • Trinn 3: Prospektive arbeidstakere utenfor USA søker om visum og / eller opptak. Etter at USCIS godkjenner Form I-129, må potensielle H-2A-arbeidere som er utenfor USA:
  • Søk om et H-2A-visum hos US Department of State (DOS) ved en amerikansk ambassade eller konsulat i utlandet, og søk deretter opptak til USA med U.S. Customs and Border Protection (CBP) i en amerikansk inngangsport; eller
  • Direkte søker opptak til USA i H-2A-klassifisering med CBP i en amerikansk inngangsport, dersom en arbeidstaker ikke krever visum i tilfeller der et H-2A visum ikke er nødvendig.

Godkjent oppholdsperiode

USCIS vil gi H-2A Visas for enhver tidsperiode godkjent med midlertidig arbeidssertifisering opp til ett år. H-2A Visas kan forlenges for ytterligere ansettelse ett år av gangen, med maksimalt tre års oppholdstid.

Hver utvidelse krever imidlertid en ny midlertidig arbeidssertifisering. Etter å ha holdt H-2A-status i tre år, må utlendingen forlate og forbli utenfor USA i tre måneder før søknad om tilbaketaking under H-2A-status. Enhver tidligere tid brukt i noen H eller L Visas teller også til total H-2A autorisasjonstid.

H-2A-avhengige

En H-2A-arbeiders ektefelle og ugifte barn under 21 år kan søke opptak i H-4-ikke-klassifisering. Familiemedlemmer er ikke kvalifisert for arbeid i USA mens de er i H-4-status.


Interessante artikler

Ledere setter arbeidstaket gjennom forventninger og eksempler

Ledere setter arbeidstaket gjennom forventninger og eksempler

Vellykkede ledere setter takten på arbeidsplassen av de tiltakene de tar, og gjennom sine klare forventninger til ansatte og modellert ytelse.

Hvordan lede et prosjekt når du ikke er lagets chef

Hvordan lede et prosjekt når du ikke er lagets chef

Er du en prosjektleder, og gruppemedlemmene dine ikke rapporterer til deg? Her er 6 tips om å være prosjektleder når du ikke er sjefen.

Air Force Senior Airman Under Sone Promotions

Air Force Senior Airman Under Sone Promotions

Lær om Air Force Senior Airman (E-4) Under Sone Promotions. Det er muligheter for kampanje for Airmen First Class.

Led teamet: Hvordan være personen Andre følger

Led teamet: Hvordan være personen Andre følger

Vil du vite en av ledelsens viktigste hemmeligheter? Du kan ikke bli en god leder hvis folk ikke er villige til å følge deg. Lær mer om følgesvenn.

Mental Helse Ansattes fordeler

Mental Helse Ansattes fordeler

Få fakta om psykisk helse i Amerika, sammen med detaljene i atferdsmessig plandesign som tjener mental helse forbrukere og pasienter.

Leapforce arbeid fra hjemmet muligheter

Leapforce arbeid fra hjemmet muligheter

Leapforce ansetter uavhengige entreprenører for å utføre søkevalueringsforskningsoppgaver for sine kunder. Mange av disse jobbene i hjemmet er tospråklige.