• 2024-09-28

Starte din egen salgsvirksomhet som en entreprenør

SÅDAN STARTER DU DIT EGET FIRMA/SHOP! Iværksætter tips // LouLiving

SÅDAN STARTER DU DIT EGET FIRMA/SHOP! Iværksætter tips // LouLiving

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Det er mange grunner til at folk velger en salgskarriere. For noen, deres valg involverer å velge et stort eller lite salgsselskap å jobbe for. Andre bestemmer hvilken bransje som best passer deres behov og mål. Likevel finner andre seg seg i salg fordi de ikke har andre valg og lærer å elske friheten og inntektsmulighetene som en karriere i salg gir.

Men det er de som er sikre på sine salgsfunksjoner og har en brennende entreprenørånd som vil gjøre det mulig for alle andre å være utålelige. Disse er salgsentreprenørene som stole utelukkende på seg selv, deres lidenskap og evne til å stenge salget.

Forskjellen mellom å være en uavhengig rep og eie din egen salgsvirksomhet

Uavhengige selgere er salgsfagfolk som selger produktene eller tjenestene til en produsent, men anses ikke som ansatte i selskapet eller selskapene de selger. I virkeligheten er de ofte ansett som 1099 ansatte. Mens det ligner på uavhengige salgsrepresentanter, varierer salgspartnere i hva de selger og i forholdene de har med produsenten av produktet eller tjenesten som selges.

Uavhengige salgsrepresentanter godtar den kompensasjonsplanen som produkt- / tjenesteprodusenten designer mens en salgsentreprenør vanligvis er den som finner et produkt / en tjeneste som er salgbar, designer en markedsføringsmetode og danner et partnerskap som oftest inkluderer enten en andel i fortjenesten eller egenkapitalen i det produserende selskapet. Kort sagt tar en salgsentreprenør betydelig mer risiko, da han har en interessert interesse i hvert trinn av produktets / tjenesteens livssyklus.

Også, en gründer er ofte noen som har sitt eget produkt / tjeneste som føler hva de har, er salgbar. I stedet for å prøve å selge produktet til et annet selskap eller ansette en uavhengig representant for å selge sitt produkt, representerer salgsentreprenøren seg og selger sitt produkt / tjeneste.

Hva du bør forberede seg på før du starter din egen salgsvirksomhet

Å være alene er ikke for svak av hjertet. Disse fagfolk har ingen, men seg selv, for å stole på deres inntekt og ingen å skylde på feilene sine. De må være ekstremt sterke med sine tidskompetanse og nettverkskompetanse. Å være 100% alene, salgsentreprenører må være selvmotiverte, selvstyrte, fokuserte og være villige til å jobbe i lange timer og lange uker.

Denne karrieren er absolutt ikke for alle. Faktisk vil få salget fagfolk noen gang vurdere å starte en bedrift hvis suksess er helt på skuldrene sine. Den oppfattede sikkerheten til å jobbe for noen andre eller i det minste representerer en etablert produsent er en kraftig tegning i den usikre verden av salg.

Belønningene for å ha din egen salgsvirksomhet

Spør nok salgsfagfolk om deres mest presserende problem med jobben deres, og du er sikker på å høre "firmaet jeg jobber for …" Deres problemer vil variere, men mange salgsfagfolk har problemer med arbeidsgiveren. Enten betalingen er ikke god nok, deres salgsansvarlige mikromanager, konkurransen kjører bort fortjeneste eller andre antall klager. Likevel, hvis du noen gang hører en salgsentreprenør, klager over sjefen eller firmaet, vil du vite at de bare klager over seg selv.

En salgsentreprenør er helt fri til å ta alle beslutninger, å lage kursretninger eller å prøve en ny strategi. Hvis noe ikke fungerer, kan de endre det umiddelbart uten å søke tillatelse fra noen andre. Mens de fleste salgspersonell nyter selvstendighet og frihet, er ingenting i forhold til hva en salgsentreprenør opplever på daglig basis.

Når en entreprenør tjener suksess, blir fortjenesten ikke delt mellom andre. Med mindre entreprenøren har ansatte, tjener hvert øre de, de beholder. Sikkert, ikke alle er vellykkede når de går alene, men mange er. Og de som opplever bare moderat suksess, er generelt mer fornøyd med sine yrker enn andre.

Den morsomme tingen om de som blir salgsentreprenør er at selv om de kan mislykkes og må finne arbeid med en etablert virksomhet, er det vanligvis ikke så lenge før de er ute på egenhånd igjen, og vellykket suksess på deres vilkår.


Interessante artikler

Avhengig av å ta et ubetalt internship

Avhengig av å ta et ubetalt internship

Hvis du ikke har råd til å gjøre en ubetalt internship, kan flere av disse strategiene og teknikkene hjelpe deg med å finne finansiering for praktik.

Eksempel på webinnholdsdekselbrev

Eksempel på webinnholdsdekselbrev

Eksempel på dekkebrev for en webinnholdspesialist, og råd om hvordan du viser frem dine nettskriftsevner som fokuserer på branding og brukervennlighet.

Webutvikler Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Webutvikler Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Webutviklere kombinerer grafisk designferdigheter og tekniske datakompetanse for å lage bestemte design på nettsider.

Webutvikler fortsette med sammendragseksempel

Webutvikler fortsette med sammendragseksempel

Bruk denne utvikleren til å gjenoppta eksemplet for å bygge ditt eget CV. Dette eksemplet inneholder en oppsummering, arbeidshistorie og akademisk historie.

Jobbsøk Tips for å undersøke et selskap - Finn din drømmesjobb

Jobbsøk Tips for å undersøke et selskap - Finn din drømmesjobb

Ta en titt på dette rådet om hvordan du lærer om bedriftens oppdrag, kultur og styrker, slik at du kan forberede deg på intervju.

AWOL og Desertion Probable Punishments

AWOL og Desertion Probable Punishments

Det er usannsynlig at et militært medlem ville få maksimal straff for AWOL og desertjon. Her er det som sannsynligvis vil bli pålagt av kommandolinjere.