• 2024-07-02

Undervisning i utlandet Gjenoppta Eksempel: for en universitetsstudent

Undervisning i innføringstilbud på videregående

Undervisning i innføringstilbud på videregående

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Tenker du på å finne en jobbundervisning i utlandet? Kanskje dette vil være din første jobb ut av college, og du er ikke sikker på hvilken informasjon som skal inkluderes på ditt første CV.

Les nedenfor for tips om å skape en sterk høyskoleoppgraderer CV for en jobbundervisning i utlandet. Nedenfor er også et eksempel på et CV for en stilling undervisning i utlandet. Eksemplet er for en nyutdannet kandidat.

Tips for å lage et CV for en høyere utdanning i utlandet

  • CV eller CV? Noen internasjonale organisasjoner krever at arbeidssøkere sender CV, snarere enn et CV. En CV inneholder informasjon som et CV ikke gjør.Les bruksanvisningen nøye, og sørg for at du sender inn riktig type materiale.
  • Les jobbbeskrivelsen. Les jobbeskrivelsen veldig nøye. Beskrivelsen vil legge merke til kravene og kvalifikasjonene for stillingen. Sirkle noen søkeord i beskrivelsen, og prøv å inkludere noen av disse i ditt CV. For eksempel, hvis stillingsbeskrivelsen fremhever mye samarbeid i jobben, inkluderer du erfaringer der du jobbet med en gruppe.
  • Understreke lærerfaring og sertifiseringer. Beskriv klart hvilken som helst opplevelse du har undervisning, inkludert kurs i utdanning, lærerfaringer og eventuelle undervisningssertifiseringer. Hvis du har begrenset lærerfaring, kan du også inkludere stillinger som veileder eller til og med leirrådgiver.
  • Fremhev internasjonale erfaringer. Arbeidsgivere for utdanningsprogrammer i utlandet ser etter kandidater som er komfortable i nye, utenlandske innstillinger. Fremhev eventuelle erfaringer du har jobbet, studerer eller reiser i utlandet.
  • Legg vekt på utdanningen din. Som en nyutdannet, har du sannsynligvis ikke mye arbeidserfaring. Hvis dette er tilfelle, sørg for å markere utdanningen din. Legg vekt på noen kurs du tok i forbindelse med undervisning og utdanning eller relatert til feltet du håper å undervise i. Sørg for å opprette en "utdanning" -del på CV-en din som viser din skole, grad, hovedpersonen din og GPA.
  • Merk noe frivillig arbeid. Fordi arbeidserfaringen din er sannsynligvis begrenset, kan du markere alle frivillige opplevelser som er relatert til jobben. For eksempel, hvis du frivillig til å veilede lokale videregående studenter, inkludere denne informasjonen. Du kan også inkludere relaterte ekstracurricular erfaringer også.
  • Gjør det enkelt å lese. Unngå dekorative skrifttyper og design som er opptatt og vanskelig å lese. Hold din CV ren og konsis (prøv å holde den en side lang). Dette gjør at arbeidsgiveren lettere kan se informasjonen på ditt CV.
  • Rediger, rediger, rediger. Ta deg tid til å redigere CV-en for stave- og grammatikkfeil. Sørg også for at skrift- og stilvalgene er konsistente, for eksempel hvis du skriver en tittel med fet skrift, bør alle deltitler være fet. Du kan sette opp et møte med en rådgiver på college karriere tjenester kontoret for å få noen andre til å lese gjennom CV også.

Undervisning i utlandet Resume for a College Grad

Dette er et eksempel på et CV for en høyskole kandidat som ønsker å undervise i utlandet. Last ned høgskolestudiummalen (kompatibel med Google Dokumenter og Word Online) eller se nedenfor for flere eksempler.

Last ned Word-malen

Undervisning i utlandet Resume for a College Grad (Tekstversjon)

Hailey søker

123 Home Street, New York 10001

Hjem: (123) 555-1234

Celle: (123) 555-0001

[email protected]

UTDANNING

Sagamore College, Easton, N.Y., mai 2018

Bachelor of Arts i spansk med minoriteter fra minoriteter

Kumulativ GPA: 3.8

Sagamore College i Madrid, Madrid, Spania september 2016-juli 2017

Studiet ved Universidad de Madrid

Levd med spansk vertsfamilie og reiste over hele Spania for to semestre

TNÅR OG RELATERTE ERFARING

Madrid, Spania

ESL Intern, September 2016-januar 2017

  • Lærte engelsk samtale og grammatikk til førsteårsstudenter
  • Utviklet leksjon planer for hver klasse

XYZ Town Parks and Recreation Dept., XYZ Town, N.Y. Summer 2016

Badevakt / svømmeinstruktør

  • Overordnet stab på 20 badevakter og skaffe

XYZ Temple, XYZ Town, N.Y. august 2015 - mai 2016

Frivillig hebraisk skolelærer

  • Lærte tredje klasse studenter ulike religiøse emner ved hjelp av klassediskusjon, spill og utdelinger for å holde studentene engasjert

YTTERLIGERE OPPLEVELSE

Utenlands Språkavdeling, XYZ College, Fall 2016

Forskningsassistent

• Samlet informasjon fra spansk- og latinamerikanske utskriftsressurser

FELLESFAGLIGE AKTIVITETER

Sagamore College A Capella Group Høst 2014-Vår 2015

Sagamore College Swim Team

SPRÅKFERDIGHETER

  • Flytende på spansk

Interessante artikler

Ledere setter arbeidstaket gjennom forventninger og eksempler

Ledere setter arbeidstaket gjennom forventninger og eksempler

Vellykkede ledere setter takten på arbeidsplassen av de tiltakene de tar, og gjennom sine klare forventninger til ansatte og modellert ytelse.

Hvordan lede et prosjekt når du ikke er lagets chef

Hvordan lede et prosjekt når du ikke er lagets chef

Er du en prosjektleder, og gruppemedlemmene dine ikke rapporterer til deg? Her er 6 tips om å være prosjektleder når du ikke er sjefen.

Air Force Senior Airman Under Sone Promotions

Air Force Senior Airman Under Sone Promotions

Lær om Air Force Senior Airman (E-4) Under Sone Promotions. Det er muligheter for kampanje for Airmen First Class.

Led teamet: Hvordan være personen Andre følger

Led teamet: Hvordan være personen Andre følger

Vil du vite en av ledelsens viktigste hemmeligheter? Du kan ikke bli en god leder hvis folk ikke er villige til å følge deg. Lær mer om følgesvenn.

Mental Helse Ansattes fordeler

Mental Helse Ansattes fordeler

Få fakta om psykisk helse i Amerika, sammen med detaljene i atferdsmessig plandesign som tjener mental helse forbrukere og pasienter.

Leapforce arbeid fra hjemmet muligheter

Leapforce arbeid fra hjemmet muligheter

Leapforce ansetter uavhengige entreprenører for å utføre søkevalueringsforskningsoppgaver for sine kunder. Mange av disse jobbene i hjemmet er tospråklige.