• 2024-06-30

Oppsigelsesbrev for reise i utlandet Eksempel

FERIEIDYLL🌴 + MATFORGIFTNING & SKJULTE GEBYRER

FERIEIDYLL🌴 + MATFORGIFTNING & SKJULTE GEBYRER

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Tilbyr du jobben din for å reise til utlandet? Gratulerer! Det er en stor, spennende beslutning. Som med enhver oppsigelse, er det best å skrive et brev til arbeidsgiveren for å formelt trekke seg fra.

Hvorfor skrive et oppsigelsesbrev

Hvis du søker på Internett, kan du finne runder av "episke" og "hysteriske" fratredelsesbreve. Det kan føle seg fristende å sende en ubegrenset oppsummering av tiden din til firmaet, og flaut hvor glad du skal reise. Det ville være en feil. Du vil egentlig ikke ha avmeldingsbrevet ditt til å komme opp på en av disse internettlister. Det kan skade dine fremtidige arbeidsplasser.

Skrive avmeldingsbrev er et av de siste inntrykkene du vil legge på arbeidsgiveren din - sikte på å gjøre det til en god. Sammen med å være en viktig profesjonell gest, tjener et oppsigelsesbrev som din offisielle varsel. Å skrive dette brevet bidrar til å lette overgangen for både deg og din leder.

Hva skal inkluderes i din oppsigelsesbrev

Sammen med å si at du vil bli bedt, er den viktigste informasjonen du deler, din siste arbeidsdag. (Ideelt sett gi bedriften minst to ukers varsel.) Det er også vanlig å uttrykke takknemlighet for muligheten. Selv om det er vanlig å tilby å hjelpe under overgangen, er det ikke nødvendig. Hold brevet kort og til poenget. Her er flere oppsigelsesbrev skriving tips.

Unngå klager og kritikk i avmeldingsbrevet ditt. Et oppsigelsesbrev er et formelt dokument som kan plasseres i din ansattes fil og konsulteres dersom selskapet noen gang blir bedt om å gi deg en referanse. Til slutt er dette en HR-kommunikasjon, så det er best å være profesjonell i meldingen. Se flere oppsigelser gjør og ikke, og se også dette rådet om hvordan du avslutter en jobb.

Oppsigelsesbrevprøve - Reise i utlandet

Bruk tilbakemeldingsbrevprøven nedenfor for å gi råd til arbeidsgiveren din om at du skal reise til utlandet. Du kan laste ned brevmalen (kompatibel med Google Dokumenter og Word Online) og tilpasse brevet slik at det passer til dine egne forhold.

Last ned Word-malen

Navnet ditt

Adressen din

Din by, Statens postnummer

Telefonnummeret ditt

Din epost

Dato

Navn

Tittel

Organisasjon

Adresse

By (*): Stat (*): Postnummer

Kjære Herr / Ms. Etternavn:

Jeg skriver for å informere deg om at jeg går fra firmaet. Jeg har elsket tiden min her på XXT, og jeg vil se tilbake på jobben min kjærlig, men jeg har bestemt meg for å ta litt tid fra jobben til å reise utenlands.

Jeg gir min to ukers varsel og min siste dag blir 15. juni. Jeg håper jeg kan være til hjelp i utskiftingsprosessen. Gi meg beskjed om det er noe jeg kan gjøre for å hjelpe.

Mulighetene og opplevelsene jeg har hatt her på XXT har vært uerstattelig, og jeg setter pris på din aksept og forståelse. Takk igjen for all din hjelp i løpet av min tid i selskapet. Jeg ønsker deg alt godt, og jeg håper å holde kontakten.

Vennlig hilsen, Din signatur (hard copy letter)

Ditt skrevet navn

Sende en e-postmelding

Hvis du sender epostmeldingen din, kan du sende e-postmeldingen din, inkludert hva som skal inkluderes, korrektur, dobbeltklikke på at du har all den informasjonen du trenger, og sender en testmelding.


Interessante artikler

Hvordan er et lag forskjellig fra et fellesskap av praksis?

Hvordan er et lag forskjellig fra et fellesskap av praksis?

Et arbeidsteam og et fellesskap av praksis deler flere fellesheter. Men de har også betydelige forskjeller, og de tjener forskjellige behov.

Hvordan fungerer Federal Pay Scale?

Hvordan fungerer Federal Pay Scale?

Forbundsregeringen i USA tilbyr konkurransedyktig lønn, spesielt for rettsvesenet. Lær hvordan føderal lønnsskala fungerer for ansatte.

Hvordan påvirker Severance & Vacation Pay Unemployment?

Hvordan påvirker Severance & Vacation Pay Unemployment?

Få informasjon om hvordan avgangs- og feriebetaling påvirker arbeidsledigheten, herunder hvordan du rapporterer det og hvordan avgang påvirker arbeidsledighetstjenestene.

Lær hvordan Tour Merchandising fungerer

Lær hvordan Tour Merchandising fungerer

Lær hvordan turmarkedsføring fungerer og som musiker hvor mye en kunstner kan forvente å tjene fra bandt-shirt-salg.

Arbeidsdeling for å redusere utslipp

Arbeidsdeling for å redusere utslipp

Lær om arbeidsdeling som en strategi for å redusere permitteringer mens brukergrensesnitt betaler en del av lønn for ansatte.

Velge de riktige ansattes fordeler for familien din

Velge de riktige ansattes fordeler for familien din

Trenger du å kjøpe helseforsikring for familien din? Oppdag trinnene du kan ta for å velge de riktige ansattes ytelser og familie helseforsikring nå.