• 2024-09-28

Oversikt over forretningsplanen Generell beskrivelse

Forretningsplan - hvordan lage en forretningsplan - Debet Faktura Ordbok

Forretningsplan - hvordan lage en forretningsplan - Debet Faktura Ordbok

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Skrive en forretningsplan kan ikke alltid være det første skrittet du tar når du lager virksomheten din, men det er et nødvendig skritt som du må ta på et tidspunkt. Jo før du begynner å jobbe med forretningsplanen, jo raskere vil du kunne organisere alle dine ideer og begynne å lete etter investorer og finansiering.

En forretningsplan er en guide

En forretningsplan er ikke ment å bli satt i stein. Faktisk tjener det bedre som en veikart, en veiledning for å holde deg på sporet i henhold til formålet og oppdraget ditt, men alle forretningsplaner bør vurderes fra tid til annen og holdes oppdatert. En av de viktigste grunnene til å holde forretningsplanen frisk er at du vil være bedre forberedt på å søke om lån, offentlige kontrakter, og forfølge andre alternativer for bedriften din når de oppstår.

En forretningsplan er delt inn i seksjoner, og selv om det ikke finnes noen eksakt formel for en forretningsplan, bør visse opplysninger inngå i alle forretningsplaner, og den generelle beskrivelsen er en av de ikke-omsettelige elementene. I enkelte tilfeller kan et bestemt tilskudd eller lån kreve at du sender inn bestemt informasjon i et bestemt format eller for å holde forretningsplanen til en bestemt side- eller tegngrense. Hvis du forbereder en forretningsplan (eller oppdaterer en) for et bestemt formål, forstå formålet og dets unike krav før du sender inn forretningsplanen din.

Generelt (Firma) Beskrivelse

Den generelle bedriftsbeskrivelsen i forretningsplanen din vil inneholde noen opplysninger som også vil bli inkludert senere i markedsplanen og sammendraget (den siste delen av en liten forretningsplan), men du må fortsatt oppsummere informasjon i den generelle beskrivelsen.

Den generelle bedriftsbeskrivelsen lar deg inkludere viktig informasjon og detaljer om din virksomhet, forretningsstruktur og kjerneverdier.

I åpningsdelene dine finner du klar, kortfattet informasjon om:

Arten av virksomheten din

Dette inkluderer din bransje eller yrke, og hva vil din virksomhet gjøre.

Forretningsstruktur

Hvordan en bedrift dannes (juridisk struktur) og hvorfor denne form for eierskap fungerer best for virksomheten.

Misjonserklæring

Dette er ikke et obligatorisk element. Det er imidlertid en god idé å inkludere en. En misjonserklæring er kort, 30 til 40 ord lang, og gir en kort oversikt over selskapets formål og noen veiledende prinsipper.

Hvis du ikke kommer til å inkludere en oppgaveoppgave, hopper du til neste gjenstand. En oppgaveoppgave kan imidlertid hjelpe deg med å tiltrekke seg investorer, givere og andre som kan dele visjonen din, så du bør ha en veldig god grunn hvis du bestemmer deg for ikke å inkludere selskapets oppgaveoppgave som en del av den generelle beskrivelsen.

Skrive selskapets mål og mål

Den generelle beskrivelsen av forretningsplanen bør inneholde viktige mål og mål etter grunnleggende informasjon om bedriften din.

Mange mennesker er ikke klar over forskjellen mellom mål og mål. Her er forskjellen mellom de to:

mål

Et mål støtter oppnåelsen av å nå et mål og er en erklæring om hvor du vil være i fremtiden. For eksempel, målet ditt er å øke salget, et mål kan være å "utvikle gjenta forretninger ved å være ledende i eksemplarisk kundeservice."

Mål

Et mål er en målbar prestasjon; Det er der du håper å ankomme. For eksempel er økende omsetning med 15% i tredje kvartal et mål.

Ressurser, forretningsfilosofi og markedsføringsoversikt

Denne generelle delen av forretningsplanen din bør også inneholde informasjon om hva som er viktig for deg i virksomheten. Det inkluderer verdier og filosofier, så vel som dine styrker og ressurser.

Beskriv kort hvem målmarkedet ditt er (du vil inkludere flere detaljer i delen med markedsplanen senere) og hvordan du kommer til markedet.

Beskriv industrien, volatiliteten og vekstpotensialet i bransjen, samt fremtidige spådommer for etterspørsel etter dine produkter eller tjenester.

Oppsummere ved å gi informasjon om styrken og ressursene du og noen samarbeidspartnere bringer til virksomheten for å hjelpe den å lykkes. Du trenger ikke å inkludere et lengre CV, men inkluderer relevant erfaring.

Sammendrag og avsluttende tanker

Det kan bidra til å tenke på din generelle beskrivelse som et innledende håndtrykk og førsteinntrykk. Konkis, introduser virksomheten din til andre som kan lese forretningsplanen slik at de har et godt førsteinntrykk og vil lære mer om deg og din virksomhet.


Interessante artikler

En lederes rolle og ansvar

En lederes rolle og ansvar

Lær om lederens rolle og primære ansvar og få gode tips for overveielser av en karriere i ledelsen.

Mental Health Counselor Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Mental Health Counselor Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

En psykisk rådgiver hjelper pasienter med å håndtere følelsesmessige, mentale og avhengighetsforstyrrelser. Lær om utdanning, ferdigheter, lønn og mer.

Medisinsk sekretær Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Medisinsk sekretær Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Medisinsk sekretær spiller en nøkkelrolle i å yte kontorstøtte til medisinsk personale. Hvis du er svært organisert og effektiv, kan dette være jobben for deg.

Hvordan modellering komp kort brukes

Hvordan modellering komp kort brukes

Et av de viktigste markedsføringsmaterialene for kommersielle modeller er et komposittkort. Dette lille stykket papir har kraft til å gi store resultater.

Finans Internships Med Bank of America

Finans Internships Med Bank of America

Bank of America tilbyr en rekke internships for studenter / karrierevekslere som ønsker å lære mer om bank og finansindustrien.

Funksjonen til et Modellerings Moderbyrå

Funksjonen til et Modellerings Moderbyrå

Her er en titt på rollene og fordelene ved et modelleringsmedlems byrå. Finn ut hva det er, og hvis du trenger en agent for å få en jobb.