• 2024-09-28

Funny Work Quotes

Paal Clasen kommenterer dameturn i NRK – klipp 4

Paal Clasen kommenterer dameturn i NRK – klipp 4

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Noen ganger er det en god ide å ta en titt på den lysere siden av ting, som når du har hatt en lang dag på jobb eller du er involvert i et prosjekt som føltes som det tok for alltid å fullføre. Å ha en god sans for humor om livet og arbeidet kan være bra for deg. Kanskje du har en skarp vits eller kanskje du leter etter noen arbeidsrelaterte sitater som vil lysere dagen din og til og med få deg til å le. Ta en titt på disse humoristiske sitatene om arbeid.

Morsomme sitater om arbeid

Jeg gir alltid 100% på jobb: 10% mandag, 23% tirsdag, 40% onsdag, 22% torsdag og 5% fredag. - Anonym
Å få betalt for å sove … det er drømjobben min. -Ukjent
Hardt arbeid har aldri drept noen, men hvorfor ta en sjanse? - Edgar Bergen
Jeg liker arbeid; det fascinerer meg. Jeg kan sitte og se på det i flere timer. - Jerome K. Jerome
Når du blir spurt om du kan gjøre en jobb, fortell dem, sikkert, kan jeg! Så bli opptatt og finn ut hvordan du gjør det. - Theodore Roosevelt
Den nærmeste perfeksjonen en person kommer til er når han fyller ut et søknadsskjema. - Stanley J. Randall
Hvis hardt arbeid er nøkkelen til suksess, vil de fleste hellere velge lås. Claude McDonald
Hvis A er like suksess, så er formelen A = X + Y + Z. Hvor X er i arbeid. Y er spill. Z holder munnen lukket. Albert Einstein
Sønn, hvis du virkelig vil ha noe i dette livet, må du jobbe for det. Nå stille! De er i ferd med å kunngjøre lotterienumrene. - Homer Simpson
Hvis du tror sjefen din er dum, husk: du ville ikke ha jobb hvis han var noe smartere. - John Gotti
Det er ingen hemmelighet om suksess. Har du noen gang kjent en vellykket mann som ikke fortalte deg om det? Kin Hubbard
Det er ingen virksomhet som show business, men det er flere bedrifter som regnskap. David Letterman

Flere tilbud om arbeid

Morsomme sitater er flotte, men det er mange flere sitater om arbeid som passer til din nåværende situasjon. Enten du elsker jobben din eller hater den, her er flere lister over tilbud for å utforske:

Sitater om hating din jobb

Omtrent halvparten av alle arbeidstakere er misfornøyde med jobbene sine, av forskjellige grunner, blant annet dårlige sjefer, irriterende medarbeidere, eller bare den ubehagelige følelsen av at det er noe bedre der ute. Disse sitatene om å hate jobben din vil passe til regningen. For eksempel:

Hvis du finner det du gjør hver dag, synes å ikke ha noen kobling til noe høyere formål, vil du sannsynligvis tenke på hva du gjør. - Ronald Heifetz

Sitater om Dream Jobs

Kanskje du søker etter jobben du elsker, eller kanskje du er en av de heldige som har jobben med drømmene dine. En liten inspirasjon gjør aldri vondt. Ta en titt på disse sitatene om drømmejobber og finn anførselstegn som disse:

Det som ligger bak oss, og hva som ligger foran oss, er små saker i forhold til det som ligger i oss. - Ralph Waldo Emerson
Det eneste målet du ikke kan oppnå er den du ikke går etter! - Vilis Ozols

Motiverende sitater for jobbsøkere

Å lete etter en ny jobb kan være vanskelig, og kanskje føler du deg selv litt blå. Kanskje noen motiverende sitater vil hjelpe deg med å komme tilbake i sving av ting. Se gjennom disse sitatene, inkludert disse inspirerende juvelene:

Hver ny dag er en annen sjanse til å forandre livet ditt. - Anonym
Mursteinene er der av en grunn. Mursteinene er ikke der for å holde oss ute. Mursteinene er der for å vise oss hvor ille vi vil ha noe. - Randy Pausch

Sitater om arbeidslivets balanse

Klart arbeid er viktig. Tross alt må du tjene penger for å leve. Men det er mer til liv enn å jobbe, jobber og karriere. Livet handler om balanse og disse sitatene vil hjelpe deg med å huske det. Som dette:

Spesielt trenger kvinner å holde øye med deres fysiske og mentale helse, for hvis vi skurer til og fra avtaler og ærringer, har vi ikke mye tid til å ta vare på oss selv. Vi må gjøre en bedre jobb med å sette oss høyere på vår egen "å gjøre" liste. -Michelle Obama

Interessante artikler

Best Betal Online Focus Groups for din Side Hustle

Best Betal Online Focus Groups for din Side Hustle

Hvordan finne de beste betalte nettbaserte fokusgruppene, hvordan virtuelle fokusgrupper jobber, hvordan du melde deg på, hva du kan forvente å tjene og tips for å delta.

De 9 beste Pet Trade Shows

De 9 beste Pet Trade Shows

Utstillinger er en fin måte å nettverket og holde tritt med industrien innovasjoner. Lær om de store dyrebransjens handelsmesser.

3 måter dine ubevisste bias påvirker arbeidsplassen din

3 måter dine ubevisste bias påvirker arbeidsplassen din

Ubevisst bias påvirker mange beslutninger på arbeidsplasser. Se hvordan du kan identifisere og overvinne ubevisst partiskhet som påvirker disse beslutningene.

Den beste kjæledyrfisken til nybegynnere

Den beste kjæledyrfisken til nybegynnere

Å skaffe kjæledyr fisk for første gang er en minneverdig opplevelse. Her er noen kjæledyr fisk anbefalinger for nybegynnere.

Finansiell rådgiver Jobbtilfredshet og beste arbeidsgivere

Finansiell rådgiver Jobbtilfredshet og beste arbeidsgivere

Financial Advisor Satisfaction Survey fra J.D. Power gir innsikt i hvordan finansielle rådgivere ser på sine firmaer og hvor de foretrekker å jobbe.

5 av de beste stedene å lære Basic HTML Online

5 av de beste stedene å lære Basic HTML Online

For de som ønsker å være webdesigner eller utvikler, er HTML den første tingen å lære. Her er fem steder hvor du kan begynne å lære HTML i dag.