• 2024-07-02

US Military Enlistment Standards for enslige foreldre

The Enlistment Process | Basic Eligibility, Picking An MOS, MEPS, & DEP

The Enlistment Process | Basic Eligibility, Picking An MOS, MEPS, & DEP

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Enlige foreldre har ikke lov til å engasjere seg i den aktive plikten. Bortsett fra Reserve-komponenter av militæret og Army National Guard, er godkjenningsavsetninger sjeldne, og de fleste rekrutterere vil ikke engang sende inn en. Før 2000-tallet ville noen rekrutterer forsøke å komme seg rundt denne begrensningen ved å gi lovlig varetekt av barnet deres, til etter grunnopplæring og jobbskole, og gjenoppta forvaring.

Hvis de ikke hadde en solid familieomsorgsplan når de ble stasjonert på sin første arbeidsstasjon, ville det være tydelig for kommandoen, da det forårsaker store problemer for alle. Militæret har siden forbudt denne praksisen. Som et resultat av krigstidsutplasseringer tidlig på 1990-tallet publiserte Department of Defense (DOD) DOD Instruction 1342.19, Familie omsorg planer, for å standardisere kravene til alle de militære tjenestene.

Enlistment for enslige foreldre er ikke mulig uten forvaring

I tillegg stoppet militærtjenestene å akseptere ensligeforeldre for inntjening i militæret fordi de så problemene som langsiktige kamputviklinger forårsaket. Etter angrepene den 11. september 2001, med mer enn 15 års vedvarende kamphandlinger, er sjansene for at enkeltforeldre blir med, umulig uten forvaring.

Og hvis du allerede er i aktiv tjeneste, og du blir enslig forelder, må du ha en familieomsorgsplan som garanterer at noen lokalt (ikke-militær) er i utgangspunktet på tale (skriftlig) 24 timer i døgnet 7 dager i uken for å ta vare på din barn i tilfelle du ikke kan. Manglende overholdelse av disse "Family Care Plans" kan (og gjør) resultere i en umiddelbar utslipp.

Å bli med militæret med et barn og ingen familie omsorgsplan kan føre til vanskeligheter for militærmedlem, barn og kommandokjeden. De lange timene på jobb, reiseperioder og lange distribusjoner bidrar ikke til en enebarnsfamilie. Noen må være ansvarlig for å ta vare på barna hele tiden. Hvis det ikke er overordnet, må det gis til et betrodd familiemedlem (vanligvis) ved domstolsordre.

Enkeltforeldre i Marine Corps og Navy

I Marine Corps må man gi opp lovlig varetekt (ved domstolsordre) av barnet sitt, og deretter vente ett år eller mer før det er kvalifisert for innkjøp. For Navy-oppdrag er ventetiden seks måneder og rettsordren må gjøre det veldig klart at overføringen av varetekten er permanent. Vanligvis er forvaring gitt til besteforeldre til det avhengige barnet et akseptabelt alternativ.

Enkeltforeldre i hæren og luftvåpenet

I hæren og luftvåpen må enforeldres militære søkere angi at de har barn eller barn i varetekt annen foreldre eller annen voksen. De blir deretter rådet og kreves å bekrefte ved sertifisering at deres hensikt på tidspunktet for innkjøp ikke var å komme inn i Luftvåpen eller hæren med den uttrykkelige intensjonen om å gjenvinne varetekt etter tilmelding.

Disse søkerne må gjennomføre en underskrevet uttalelse som vitner om at de har fått beskjed om at de, hvis de gjenvinner varetekt i løpet av deres opptjeningsperiode, vil være i strid med den oppgitte hensikten med deres oppdragskontrakt. De kan bli gjenstand for ufrivillig separasjon for bedrageri, med mindre de kan vise årsak, for eksempel død eller uførhet til den andre foreldre eller forvalter, eller deres sivilstand endres fra single til gift.

Militærets nekte å akseptere enslige foreldre for innkjøp er gyldig. Militæret er ikke et sted for en enslig forelder. I militæret kommer oppdraget alltid først. Absolutt ingen unntak er gjort i oppgaver, distribusjoner, arbeidstimer, fridag eller annen faktor for enslige foreldre.

Generelt er en ansatt som har felles fysisk varetekt av et barn ved rettskjennelse eller avtale, og søkeren ikke har ektefelle, anses han som "enslig forelder". Hvis en lokal eller statsrett tillater endring, er den andre foreldre fullstendig forvaret, er søkeren vanligvis kvalifisert for innkjøp.

I hærens nasjonale vakt kan en enslig forelder oppsøke om de mottar et frafall fra statens generalsekretær som den enkelte er opptatt av.


Interessante artikler

Enkeltpilot ressursstyring (SRM)

Enkeltpilot ressursstyring (SRM)

Styring av arbeidsbelastning, reduserende risiko, gjenkjennelse av feil og gode beslutninger er en del av enkeltpilot ressursforvaltning. Trener du bra SRM?

Hva er det som å jobbe hjemmefra med Sitel?

Hva er det som å jobbe hjemmefra med Sitel?

Sitel tilbyr jobber for arbeidssentre i USA. Denne profilen inneholder informasjon om lønn, trening og timer på denne BPO.

11 nettsteder for å finne jobb i hjemmet jobber

11 nettsteder for å finne jobb i hjemmet jobber

Du kan tilbringe tidskryssende Craigslist for jobbledere, eller du kan finne ledige jobbledninger her i denne listen over steder som tilbyr tips og stillingsannonser.

Situasjonsintervju Spørsmål og tips for besvarelse

Situasjonsintervju Spørsmål og tips for besvarelse

I et situasjonsintervju blir en kandidat spurt hypotetiske spørsmål om hva som kan skje på en jobb, følg disse tipsene for å svare riktig hver gang.

Myter om en karriere i reklame

Myter om en karriere i reklame

Lær om ekte reklame karriere, og skille fakta fra fiksjon.

MOS-felt 13 Beskrivelse - Feltartilleri

MOS-felt 13 Beskrivelse - Feltartilleri

Felt artilleri jobbfeltet har et teknisk mangfoldig og avansert sett med militære yrkes spesialiteter, fra meteorologi til radar deteksjon.