• 2024-09-28

Hvordan tjene penger hjemmefra

Tjene penger som ung - 5 smarte måter

Tjene penger som ung - 5 smarte måter

Innholdsfortegnelse:

Anonim
  • 01 Hvordan tjene penger hjemmefra

    Kan du svare på en telefon? Har du lært deg grafikkdesignens kunst? Har du mulighet til å redigere andres skriving? Freelancing kan være et levedyktig alternativ for deg. Takket være Internett kan nettsteder som Elance, oDesk og Freelancer koble deg til enkeltpersoner og selskaper som ønsker å ansette frilansere for å tjene penger hjemmefra som virtuelle assistenter, grafiske designere, webdesignere, redaktører og mer.

  • 03 Selg dine kreasjoner

    Gjør din lidenskap til profitt. Dine hobbyer kan være den perfekte muligheten til å tjene penger hjemmefra. Syning av bleieposer, maleriportretter og til og med whittling dukkehusmøbler kan bli omgjort til et moneymaking venture. Du kan registrere deg for din egen messe på håndverket messer eller selge online gjennom nettsteder som Etsy.

  • 04 vert hjemmefester

    Hvis du anser deg selv dronningen av underholdende og ønsker å tjene penger, så vel som rabatter på produktene du elsker, kan en hjemmepartvirksomhet være den perfekte muligheten for deg. Med en hjemmepartilvirksomhet kan du selge produkter som sminke, sjokolade, barneklær, smykker, lys og mer.

    Hvis du husker de gode gamle dagene til Tupperware-partiene, er du på rett spor med det som et hjemmeparti er. Du er vert for en fest, inviterer vennene dine, få dem til å invitere sine venner og vise frem produktene i håp om å få ordre.

  • 05 Åpne en hjemme barnehage

    Du er en flott mamma, og du elsker barn, ikke sant? Å åpne egen barnehage har mange fordeler du bør vurdere. Selvfølgelig er ekstra penger en av dem, men barna dine kan også ha daglige leke datoer med de andre barna du også bryr deg om.

    Bare vær sikker på at du ikke tar på flere barn enn du klarer deg selv. Du vil også følge stadens og statens regler og regler for din nye barnehagevirksomhet, som kan kreve at du får de riktige lisensene og åpner hjemmet ditt for inspeksjoner.

  • 06 Tjen penger som en hemmelig shopper

    En hemmelig shopper, også kjent som en mystery shopper, blir betalt for å besøke en bedrift, evaluere hennes erfaring og deretter dele sin mening. Mens det er en morsom måte å tjene penger, vil du ikke få inn seks figurer som en hemmelig shopper.

    Men å tjene penger som en hemmelig shopper kan du styre timeplanen og mysterybutikkene du aksepterer. Best av alt, vil du kunne ta med barna sammen med deg til de fleste av dine mysteriebutikker så lenge de ikke forstyrrer hva du er der for å gjøre.

  • 07 Bli telefonsexoperatør

    Nå er denne arbeidslinjen ikke for alle. Men CNN sendte en rapport om hvordan økonomien kjørte mange mødre for å henvende seg til jobber som telefonaktører, også kjent som telefonkjøp operatører eller telefon entertainere. Hvis du er ubehagelig med fremmede som sier eksplisitte ting til deg, så kommer dette ikke til å være en måte du vil tjene penger hjemmefra.

    Men mange mødre vender til sexoperatørjobber fordi de kan tjene penger på egen plan. Hvis du vurderer denne arbeidslinjen, lær alt du kan om telefonsamtale for å hjelpe deg med å ta en endelig beslutning.

  • 08 Finn en deltidsjobb

    Selv om det ikke er det samme som å tjene penger hjemmefra, er det en fin pause for deg å komme deg ut av hjemmet for en stund og kan også hjelpe deg med å tjene penger for familien din. De beste deltidsjobber for mødre er begge fleksible for dine behov og lar deg være der for barna før og etter skolen, mens du fortsatt lar deg delta i viktige skolespillforestillinger og fotballspill.

    Hvis du jobber deltid er et alternativ for deg og du vil bli hjemme hos barna, vil du også finne en jobb som ikke fanger deg til det punktet du føler at du mangler glede av å være et opphold-hjemme mamma.


  • Interessante artikler

    En lederes rolle og ansvar

    En lederes rolle og ansvar

    Lær om lederens rolle og primære ansvar og få gode tips for overveielser av en karriere i ledelsen.

    Mental Health Counselor Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

    Mental Health Counselor Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

    En psykisk rådgiver hjelper pasienter med å håndtere følelsesmessige, mentale og avhengighetsforstyrrelser. Lær om utdanning, ferdigheter, lønn og mer.

    Medisinsk sekretær Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

    Medisinsk sekretær Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

    Medisinsk sekretær spiller en nøkkelrolle i å yte kontorstøtte til medisinsk personale. Hvis du er svært organisert og effektiv, kan dette være jobben for deg.

    Hvordan modellering komp kort brukes

    Hvordan modellering komp kort brukes

    Et av de viktigste markedsføringsmaterialene for kommersielle modeller er et komposittkort. Dette lille stykket papir har kraft til å gi store resultater.

    Finans Internships Med Bank of America

    Finans Internships Med Bank of America

    Bank of America tilbyr en rekke internships for studenter / karrierevekslere som ønsker å lære mer om bank og finansindustrien.

    Funksjonen til et Modellerings Moderbyrå

    Funksjonen til et Modellerings Moderbyrå

    Her er en titt på rollene og fordelene ved et modelleringsmedlems byrå. Finn ut hva det er, og hvis du trenger en agent for å få en jobb.