• 2024-07-02

Animal Shelter Manager Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

The Egg - A Short Story

The Egg - A Short Story

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Dyrevernsforvaltere er ansvarlige for å sikre den humane behandlingen av dyr som bor i lyet, overvåke vedlikehold av anlegget og overvåke hemmepersonell. Mennesker i denne arbeidslinjen kan finne stillinger med dyrehjem, humane samfunn, dyrehjelp og andre ideelle organisasjoner for dyrevelferd.

Animal Shelter Manager Plikter og ansvar

Denne jobben krever generelt muligheten til å gjøre følgende:

  • Sikre dyr i lyet har alt de trenger
  • Tilsynsførende og ledende arbeidstakere
  • Utvikling av operasjonelle prosedyrer
  • Søker ytterligere finansieringskilder
  • Fremme og organisere adopsjonshendelser
  • Organisering av donasjoner og samhandling med givere
  • Bestiller rekvisita
  • Å gi turer til ly
  • Representerer ly på fellesskapshendelser
  • Opprette og vedlikeholde budsjetter
  • Forbereder rapporter og papirarbeid

Dyrevernsforvaltere fører tilsyn med alle dyrevernmedarbeidere, inkludert dyrekontrollansvarlige, kennelarbeidere, dyregodkjenningsrådgivere, humane lærere, veterinærer og frivillige. De har også til oppgave å sørge for at dyr behandles menneskelig og at fasilitetene vedlikeholdes og oppgraderes på riktig måte.

Animal Shelter Manager Lønn

Lønnen som en dyrevernansvarlig tjener kan variere ut fra en rekke faktorer som deres spesifikke ansvar, års erfaring, utdanningsbakgrunn og regionen der stillingen er lokalisert. De fleste dyrehjemlederstillinger tilbyr ikke særlig høy lønn, men de som følger dyrehjelpkarriere har en tendens til å være villig til å ofre noe inntjeningspotensial for muligheten til å kunne hjelpe dyr i nød.

  • Median årlig lønn: $35,975
  • Topp 10% årlig lønn: $51,000
  • Bunn 10% årlig lønn: $25,000

Utdanningskrav og kvalifikasjoner

  • Utdanning: En høyskole grad i bedriftsadministrasjon, dyrevitenskap, eller et nært beslektet felt er generelt ønsket for de fleste dyreverns lederstillinger.
  • Erfaring: Erfaring med å jobbe med dyr (spesielt i et ly miljø) er et stort pluss. Flere års erfaring i ledelsesroll er også vanligvis en forutsetning, ideell ferdig med arbeid hos et nonprofitorganisasjon eller redningsorganisasjon.

Animal Shelter Manager Ferdigheter og Kompetanser

Det er visse kvaliteter og ferdigheter du trenger å være effektive på dette feltet:

  • Medfølelse: Kjærlighet til dyr og vennlighet mot dem og deres hjelpere, fosters, og potensielle eiere er et must for denne typen stilling.
  • Fysisk utholdenhet: Når du arbeider direkte med dyr, kan det hende at ledere må knele, krype, bøye seg og være på føttene.
  • Kommunikasjons ferdigheter: Shelter-ledere må samhandle regelmessig med medarbeiderne og publikum om adopsjon og fundraising hendelser, så vel som dyrenes behov.
  • Finansiell ledelse ferdigheter: Shelter-ledere må overvåke et budsjett og planlegge innsamlingsinitiativer.
  • Komfort med teknologi: Siden de i stor grad vil være opptatt av administrative oppgaver, bør dyrehjemsforvaltere ha solid datakompetanse, inkludert kjennskap til bruk av populære rekordbehandlings- og tekstbehandlingsprogrammer (Microsoft Word, Excel og database management software).

Jobbutsikt

Ifølge det amerikanske samfunnet for forebygging av grusomhet til dyr (ASPCA), går over 6,5 millioner følgesvenner inn i husly i USA hvert år, og dette tallet fortsetter å vokse. Det forventes at flere stillinger vil bli opprettet for dyrevernforvaltere hvert år, da flere huslyer bygges og befolkes for å betjene behovene til ulike samfunn.

Det amerikanske arbeidstidsstatistikkprosjektet prosjekterer at samlet sysselsetting av dyreomsorg og servicearbeidere generelt vil vokse 22 prosent til 2026, noe som er mye raskere enn veksten på 7 prosent for alle yrker i samme periode.

Arbeidsmiljø

Folk i denne rollen må kunne takle kaotiske miljøer og situasjoner som kan forårsake stress. Kennelområdet i et hus er ofte høyt med ubehagelige lukt, og dyrene kommer ofte fra forstyrrende situasjoner der de ble skadet eller forsømt.

Selv om de primært jobber i en administrativ rolle, kan dyrlederforvaltere også komme i direkte kontakt med dyr mens de assisterer sine ansatte fra tid til annen. Dyrvern skal være forsiktig med å ta tilstrekkelige forholdsregler for sikkerhet med dyr som kan behandle traumer fra tidligere forsømmelser eller være i et ukjent miljø.

Fremdriftsplan

Dyrevernsforvaltere jobber primært rutinemessige kontortid, men det kan være nødvendig med en kvelds- og helgetid avhengig av husets driftsplan.

Sammenligning av lignende jobber

Mennesker som er interessert i å bli dyrehjemsforvaltere, kan også være interessert i følgende karrierer:

  • Veterinær: $ 90,420
  • Veterinærtekniker: $ 33 400
  • Zoologist og dyrelivbiolog: $ 62,290
  • Bonde, rancher eller andre landbruksforvaltere: $ 69.620

Kilde: US Bureau of Labor Statistics

Hvordan få jobben

Gå til skolen

En grad i bedriftsøkonomi eller en dyrelatert vitenskap kan gi deg en konkurransefortrinn.

Bygg erfaring

Kontakt ditt lokale husly eller søk nettsteder som BestFriends.org for å finne frivillige muligheter i ditt område.

Søke om

Finn muligheter gjennom nettsteder som Indeed or Simply Hired.


Interessante artikler

Slik tar du pensjon med en eldre ansatt

Slik tar du pensjon med en eldre ansatt

Å oppnå pensjonering med en eldre ansatt er et berørt tema. Du må planlegge arbeidsstyrken din, men du vil ikke diskriminere på grunn av alder.

Hvordan bygge en kultur av ansvarlighet

Hvordan bygge en kultur av ansvarlighet

Her er åtte ting ledere kan gjøre for å skape en kultur som verdsetter ansvarlighet på arbeidsplassen.

Hvordan bygge et prosjekt med høy ytelse

Hvordan bygge et prosjekt med høy ytelse

Høyytelseslag er et produkt av forsiktig planlegging og hardt arbeid fra prosjektlederne for å sette scenen for lag og medlems suksess.

Hvordan bygge en profesjonell portefølje

Hvordan bygge en profesjonell portefølje

Lær hvordan du lager en profesjonell portefølje. Å ha en er en fin måte å vise arbeidsgivere spesifikke eksempler på arbeidet ditt og kan få deg umiddelbart innleid.

Air Force Enlisted Force Structure

Air Force Enlisted Force Structure

Luftvåpenet har en bestemt rangeringsstruktur, samt det generelle og spesifikke ansvaret hver rang bærer.

Slik bygger du en ReverbNation-profil

Slik bygger du en ReverbNation-profil

ReverbNation gjør det enkelt å administrere alle dine sosiale medier. Finn ut hvordan du bruker nettstedet for å markedsføre musikk og oppdateringer.