• 2024-09-28

Opplæringsleder Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Авиакомпания UTair

Авиакомпания UTair

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Opplærings- og utviklingsledere gjennomfører og fører tilsyn med utviklingsprogrammer for ansatte. De vurderer hvor trening er mest nødvendig, utfører opplæringen og evaluerer effektiviteten.

I tillegg til å øke produktiviteten og kvaliteten på arbeidet, kan trening øke moralen og bygge lojalitet mot firmaet. Ansatte oppsummerer generelt at de vet at deres arbeidsgivere er villige til å investere i at de er så godt trente som mulig.

Omkring 34 500 personer jobbet i dette yrket i 2016.

Opplæringsansvarlig Plikt og ansvar

Opplæringsledere har en rekke ansvarsforhold, avhengig av størrelsen og kompleksiteten i deres organisasjoner.

  • Vurder produktivitet og identifisere ineffektivitet: Treningsledere må utvikle treningsplaner for å håndtere ineffektivitet når de ser dem. Planene må passe innenfor selskapets mål og mål og passer inn i treningspersonalets budsjett. Dette inkluderer å kjøpe opplæringsmateriell, om nødvendig, og utvikle et bestemt treningsprogram som adresserer svakhetene som er identifisert.
  • Implementere treningsprogrammer: Disse programmene må evalueres og justeres etter behov for å sikre at de er så effektive som mulig.
  • Gjennomfør orienteringsøkter: Ordne opplæring for nye ansatte. Hjelpe-og-fil-arbeidere opprettholder og forbedrer sine arbeidsferdigheter og muligens forbereder jobber som krever større ferdigheter og for kampanjer. De kan sette opp individuelle opplæringsplaner for å styrke en ansattes eksisterende ferdigheter eller å undervise nye.
  • Assist supervisors: Opplæringsledere kan jobbe med og forbedre veilederens mellommenneskelige ferdigheter slik at de kan håndtere mer effektivt med ansatte.
  • Opprett ledelse eller utøvende utviklingsprogrammer for ansatte i lavere nivåstillinger. Disse programmene er utviklet for å utvikle potensielle og nåværende ledere erstatter de som går på pensjon.
  • Lederprogrammer for å hjelpe ansatte med overganger på grunn av fusjoner og oppkjøp, samt teknologiske endringer.

Opplæringsspesialister kan fungere som saksbehandlere i regjeringsstøttede treningsprogrammer. De vurderer først treningsbehovene til klienter, og veileder dem gjennom de mest hensiktsmessige opplæringsmetodene, blant annet på jobbopplæring, lærlingstrening, klasseromsopplæring, workshops og elektronisk læring.

Treningsleder Lønn

De mest betalte treningsledere jobbet for profesjonelle, tekniske og vitenskapelige tjenester i 2018.

  • Median årlig lønn: $ 111,340 ($ 53,53 / time)
  • Topp 10% årlig lønn: Mer enn $ 192,970 ($ 92,77 / time)
  • Bunn 10% årlig lønn: Mindre enn $ 63,600 ($ 30,58 / time)

Utdanning, opplæring og sertifisering

De som ser etter en karriere som opplæringsleder, bør helst ha en høyskole- og beslektet arbeidserfaring.

  • utdanning: Minst en bachelorgrad er vanligvis nødvendig, og en mastergrad med fokus på trening og utvikling og organisasjonsutvikling kan være et reelt pluss. Egnede studieprogrammer inkluderer menneskelige ressurser, bedriftsadministrasjon og utdanning.
  • Erfaring: Beslektet arbeidserfaring kan være kritisk. Du kan starte karrieren din på et annet menneskelig ressursområde, og deretter jobbe deg opp. Erfaring innen informasjonsteknologi kan også være svært verdifull for å bidra til å utvikle effektive, elektronikkassisterte opplæringsprogrammer og å trene ansatte i nye teknologiske funksjoner.
  • sertifisering: Sertifisering er ikke nødvendig, men det kan være gunstig.
  • Videreutdanning: Du vil holde tritt med nye og innovative trender.

Treningsleder Ferdigheter & Kompetanse

Du bør ha flere viktige kvaliteter for suksess som treningsleder.

  • Kommunikasjons ferdigheter: Disse ferdighetene vil hjelpe deg med å formidle informasjon og opplæring til publikum som består av forskjellige bakgrunner og personligheter.
  • Beslutningsmessige ferdigheter: Disse kan være verdifulle ved å bestemme treningsprogrammer for å få mest mulig ut av personalet.
  • Lederskap ferdigheter: De fleste treningsledere har ansvaret for de ansatte som er involvert i en rekke ansvarsområder og plikter. Du vil ønske å motivere og lære dem.
  • Samarbeid ferdigheter: Du jobber med praktikanter, andre ledere og eksperter.

Jobbutsikt

Ifølge US Bureau of Labor Statistics forventes opplærings- og utviklingsjobber å vokse med en hastighet på rundt 10% fra 2016 til 2026. Dette er bedre enn vekstraten på 7 prosent beregnet for alle yrker som helhet.

Veksten skyldes hovedsakelig den raske utviklingen av ny teknologi som ansatte må lære å bruke.

Arbeidsmiljø

Dette er i stor grad en kontorjobb, men mange treningsledere finner at de må reise til regionale kontorer eller treningsfasiliteter. Du vil bruke mye tid på å jobbe med mennesker.

Fremdriftsplan

Dette er generelt en heltidsjobb i vanlige åpningstider, men enkelte situasjoner kan kreve overtid. Om lag 30% av treningsledere rapporterte noen ganger i mer enn 40 timer i uken i 2016.

Hvordan få jobben

GET CERTIFIED

The Society for Human Resource Management tilbyr et sertifiseringsprogram for treningsledere.

BLI MED EN SAMARBEID

Faglige foreninger klasser: The Association for Talent Development og International Society for Performance Improvement tilbyr profesjonelle klasser i trening og utvikling.

Sammenligning av lignende jobber

Noen lignende jobber og deres median årlige lønn inkluderer:

  • Karriereutdanningslærer: $56,750
  • Kompensasjons- og ytelsesleder: $121,010
  • Personalsjef: $113,300

Interessante artikler

En lederes rolle og ansvar

En lederes rolle og ansvar

Lær om lederens rolle og primære ansvar og få gode tips for overveielser av en karriere i ledelsen.

Mental Health Counselor Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Mental Health Counselor Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

En psykisk rådgiver hjelper pasienter med å håndtere følelsesmessige, mentale og avhengighetsforstyrrelser. Lær om utdanning, ferdigheter, lønn og mer.

Medisinsk sekretær Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Medisinsk sekretær Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Medisinsk sekretær spiller en nøkkelrolle i å yte kontorstøtte til medisinsk personale. Hvis du er svært organisert og effektiv, kan dette være jobben for deg.

Hvordan modellering komp kort brukes

Hvordan modellering komp kort brukes

Et av de viktigste markedsføringsmaterialene for kommersielle modeller er et komposittkort. Dette lille stykket papir har kraft til å gi store resultater.

Finans Internships Med Bank of America

Finans Internships Med Bank of America

Bank of America tilbyr en rekke internships for studenter / karrierevekslere som ønsker å lære mer om bank og finansindustrien.

Funksjonen til et Modellerings Moderbyrå

Funksjonen til et Modellerings Moderbyrå

Her er en titt på rollene og fordelene ved et modelleringsmedlems byrå. Finn ut hva det er, og hvis du trenger en agent for å få en jobb.