• 2024-07-02

Auto Mechanic Marine Corps Job

Life as a mechanic: CLR-1 Marine keeps trucks running

Life as a mechanic: CLR-1 Marine keeps trucks running

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Å sørge for at marinesoldatene raskt kan komme der de trenger å være mens de er i feltet, er åpenbart høy prioritet og en viktig jobb. Marine Automotive Organizational Mechanic, som er militær yrkesfaglig spesialitet (MOS) 3521, sørger for at alle kjøretøy som brukes i feltet blir inspisert, vedlikeholdt og i topptilstand.

Denne rollen krever at disse marinesoldater er klare til å reparere kjøretøy under en rekke forhold, inkludert kampsituasjoner. Det er definitivt ikke en grunnleggende fettapajobb, men vil bygge videre på de mekaniske ferdighetene mange marinesoldater har før de selv oppnår.

Dette er bare en av de mange jobbene i Marine Corps Occupational Career Field 35 (Motor Transport). Det regnes som en primær MOS, noe som betyr at den er reservert for marinere som holder rangerer fra Privat til Sergeant.

Mens det meste av tiden din vil bli brukt på å jobbe med motorer dersom du anvender denne jobben, er MOS 3521 også ansvarlig for konvojoperasjoner, bevegelseskontroll og etablering av et taktisk motorbasseng i visse feltforhold. Disse marinesoldene overvåker også bensinstasjoner for motorbassenget.

plikter

Som tittelen antyder, sørger marinesoldater i denne jobben for reparasjon og vedlikehold av alle Corps 'motortransportutstyr. Dette inkluderer alle enheter i Marine Air-Ground Task Force (MAGTF). Disse marineservicenes drivstoff- og vanntankskip, syv-toners lastebiler, og High Mobility Multipurpose Wheeled Vehicle (HMMWV) - også kjent som HUMVEE.

Marinmekanikeren er også ansvarlig for sikker drift av mekanikkens butikk, lagring av verktøy, lagring av farlige materialer (drivstoff, smøremidler, batterier) og feilsøking av feil i kjøretøyet. Dette inkluderer alle kjøretøyets systemer, som overføring, styring, kjøling, bremsing og elektrisk.

Bytte av komplette motorer og overføringer er også en del av jobben.

Mye av hva disse marinesoldatene faller under kategorien feilsøking, for å sikre at alle kjøretøyer tåler straffen de sikkert vil motta i feltet.

Krav

En marin som søker denne jobben, bør ha en dyp interesse for motorer og mekaniske systemer. Selv om det ikke er påkrevd at Marines i denne MOS har erfaring med å arbeide med sivile motorkjøretøyer, er denne erfaringen definitivt et pluss.

Du vil trenge en score på 95 eller høyere på det mekaniske vedlikeholdssegmentet (MM) av forsøksvokalene (ASVAB), og må fullføre Automotive Organizational Maintenance Course. Denne testen er gitt på Camp Lejeune i North Carolina

Lignende sivile yrker

Med opplæringen og arbeidsopplevelsen du får i denne jobben, vil du være godt posisjonert for en rekke sivile karrierer. Du kan jobbe som mekaniker i omtrent hvilken som helst bilbutikk eller bilforhandler, og du burde ikke ha problemer med å finne jobber hos lastebiler.

Noen marinister kan til og med være kvalifisert til å undervise på handelsskoler når turen er avsluttet. Selv om dette vil kreve tilleggsopplæring og lisensavtale, lærer og skiller disipliner og fokus Marines, mens de i Corps gjør dem godt egnet til å trene andre.


Interessante artikler

Pass på at du brann ansattes juridisk og etisk

Pass på at du brann ansattes juridisk og etisk

Trenger du tips om hvordan man juridisk og etisk kan si opp en ansatt fra jobben sin? Spør disse spørsmålene for å sikre at oppsigelsen er rettferdig og støttbar.

Sysselsettingskontroll og referansekontroller

Sysselsettingskontroll og referansekontroller

Hvordan forberede seg på hvilken type informasjon arbeidsgivere søker når de verifiserer sysselsetting eller kontroller referanser.

Sysselsettingskontroll og prøvepolitikk

Sysselsettingskontroll og prøvepolitikk

Interessert i å forstå hvordan arbeidsverifisering fungerer og hva det er? Her er en enkel forklaring pluss en utvalgspolicy.

Hvordan styrke dine ansatte

Hvordan styrke dine ansatte

Interessert i en definisjon av medarbeidermakt? Her ser det ut som eksempler som illustrerer det i aksjon.

Hvordan finne kandidater som trives i en empowered Work Culture

Hvordan finne kandidater som trives i en empowered Work Culture

Lær om bemanningsgodkjenning og bruk disse eksemplarene for jobbintervju for å finne kandidater som trives i empowered work kulturer.

Sysselsetting Verifikasjonsbrev Eksempel og maler

Sysselsetting Verifikasjonsbrev Eksempel og maler

Prøv dette eksemplet ansettelsesbekreftelsesbrev og maler for å bekrefte at en person er / var ansatt i et selskap.