• 2024-06-28

6 Populære Coding Bootcamps i San Francisco

How To Finance Code School

How To Finance Code School

Innholdsfortegnelse:

Anonim

San Francisco er kjent for å være fulle av den teknologiske kunnskapen. Det er rett ved siden av Silicon Valley og har født utallige tech oppstart og gründere. Det er derfor det er i utgangspunktet det perfekte miljøet for å lære teknologi-relaterte ferdigheter-det er mange nyttige ressurser for å hjelpe deg med å starte.

Enten du bor i området, tenker på å flytte der, eller bare vil ta litt tid og investere i å lære en nyttig ny ferdighet, bør du vurdere å delta på en av disse SanFran-kodende oppstartsleirene.

  • 01 Coder Camps

    På Hackership slår nettbaserte opplæringsprogrammer sammen med på stedet-klasser (og en-til-en-konsultasjon under helginstruktørens kontortimer) for en intensiv, men fleksibel opplevelse. De 4 ukers klassene møtes typisk tirsdager / torsdager, kl. 06.30-10. På din egen tid fullfører du prosjekter, ser på online opplæringsprogrammer og deltar i klasserommet.

    Kursemner varierer, men i skrivende stund var Hackership akseptert påmeldinger for økter på full stack-JavaScript, Ruby on Rails og Swift for iOS 8. Undervisningskostnader for disse varierte fra $ 1.100 til $ 1.500.

  • 03 CodePath

    Klassevalgene på CodePath lærer mer enn grunnleggende koding: de dreier seg primært om apputvikling for iOS og Android. Kursene varer åtte uker, med to kveldsverksteder per uke, og er konstruert spesielt med ingeniører og designere i tankene. På grunn av dette er det litt mindre tilgjengelig for folk med varierte ferdighetsnivåer, men CodePaths mest fantastiske fordel er at det er gratis.

    Hvis du leter etter en mye kortere tidsforpliktelse, går du til en av deres en-timers, to-timers "IOS Hands-on Learning Sessions" for å lære om IOS-utviklingsteknikker.

  • 04 Codify Academy

    Denne 16-ukers deltidsstartleiren består av fire enheter:

    1. HTML5 og CSS3, byggeblokkene til nettsteder og apper. Hjelper deg med å bygge dine første fra-skrap nettsteder, veilede deg gjennom front-end utvikling.

    2. Bootstrap, et front-end-rammeverk som sparer deg tid i nettsidebygging (du trenger ikke starte fra grunnen av).

    3. JavaScript grunnleggende for å begynne å ta programmeringen til neste nivå.

    4. Avanserte verktøy som jQuery, AJAX, JSON.

    Den upfront-prisen for Codify Academy er $ 4,500.

  • 05 Noen kan lære å kode

    Den mest attraktive tingen om Anyone Can Learn to Code (ACLC) oppstartsleir er fokus på å få deg til karriere. Deres tolv ukers program hevder at det kan forvandle nybegynnere til "jobber-klare webutviklere" uten å kreve 24/7-oppmerksomhet (kveld / helgklassene er utviklet for å jobbe folk).

    Det lover en solid forståelse av alle de viktigste konseptene: HTML, CSS, JavaScript, Ruby, Rails, og mange flere. ACLC kobler deg også til rekrutterere, hjelper deg med CV og portefølje, og tilbyr deltidsstipendier etter ferdigstillelse. Det er ikke et program for koding av hobbyister: Undervisningen er $ 11 500.

  • 06 Hack Reactor

    Når det gjelder programmer som ikke er for hobbyister, er denne siste oppstartsleiren den mest intense av dem alle.

    På Hack Reactor vil du tilbringe tolv uker å spise, drikke og puste koding fra morgen til kveld (6 dager i uken, 11 timer om dagen). Uker 1-6 lærer deg alt programmering, mens uker 7-12 vil finne deg å bygge virkelige betalte prosjekter (både på egen hånd og i grupper) for faktiske kunder.

    Undervisning er nesten $ 18.000, men du betaler for en karriereendring opplevelse: kandidater av programmet har en forbløffende 99% ansettelsesrate. Det er ikke billig, og det er ikke lett, men de som gjør det gjennom, beklager ikke ofte sin beslutning.

  • 07 Konklusjon

    Til slutt, boot camps er et flott og effektivt alternativ for å ta dine ferdigheter til et høyere nivå. Som å nedsette deg selv i et land for å lære språket, bruker det alvorlig tid på å jobbe sammen med kodingskonsepter, sementer dem i hjernen din på en måte å lese en bok, bare ikke kan gjøre.

    Kodingsleirer finnes over hele landet (og online), så føl deg ikke begrenset til California - men hvis du er på vestkysten og ønsker å kode, vil disse fem ikke la deg ned.

    Til slutt, boot camps er et flott og effektivt alternativ for å ta dine ferdigheter til et høyere nivå. Som å nedsette deg selv i et land for å lære språket, bruker det alvorlig tid på å jobbe sammen med kodingskonsepter, sementer dem i hjernen din på en måte å lese en bok, bare ikke kan gjøre. Kodingsleirer finnes over hele landet (og online), så føl deg ikke begrenset til California - men hvis du er på vestkysten og ønsker å kode, vil disse fem ikke la deg ned.


  • Interessante artikler

    Når er den beste tiden å foreta kalde anrop?

    Når er den beste tiden å foreta kalde anrop?

    Finn ut når den beste tiden til å ringe er, pluss få tips om hvordan du skal forberede deg og komme forbi portvaktene.

    Topp Industries for Union Jobs i Amerika

    Topp Industries for Union Jobs i Amerika

    Arbeidstakere i fagforeninger betaler vanligvis mer og har bedre fordeler og pensjonsordninger enn ikke-faglige arbeidstakere. Her er noen av de beste fagforeningene.

    Warehouse Jobs: Hvordan jobbe i Distribution Center

    Warehouse Jobs: Hvordan jobbe i Distribution Center

    Lagerhusjobber er tilgjengelige over hele USA. De fleste som jobber i varehus, er ordrefyllere. Lær om sin jobb og de øverste arbeidsgiverne.

    Beste amerikanske stater for pensjonister

    Beste amerikanske stater for pensjonister

    Når du velger å pensjonere i nær fremtid, hvorfor ikke velge en av disse topp 10 amerikanske statene for å pensjonere seg rik og få mest mulig ut av pensjonsytelsen?

    De beste måtene å be om en jobb på et intervju

    De beste måtene å be om en jobb på et intervju

    Beste måter å spørre om jobben under et intervju, gjør det og ikke å spørre om jobb, med eksempler på hvordan du spør og hva du skal si til intervjueren.

    De beste måtene å forbedre salgspresentasjoner

    De beste måtene å forbedre salgspresentasjoner

    Hvor lenge har det vært siden du forandret salgskonsollen din? Selv den beste salgspresentasjonen blir foreldet over tid. Her er 10 måter å forbedre den på.