• 2024-09-28

Modeling Agency Open Calls, Castings, Auditions

2P med Eivind (ep 19) - Matematisk modellering

2P med Eivind (ep 19) - Matematisk modellering

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Enten du kaller dem Åpne samtaler, Go-Sees, Castings eller Auditions, en av måtene som modelleringsbyråer finner nye ansikter, og klienter finner modeller de vil bestille for modelleringsjobber, er å holde et åpent anrop, gå-se, støping eller audisjon. Det var en tid disse avtalene ble til og med kalt "kvegsamtaler", men dette begrepet blir sjelden brukt lenger.

Modelleringsbyråer vil vanligvis holde åpne samtaler eller gå-sees i noen timer en gang i uken hvor de aspirerende modellene bare kan gå inn og møte med en agent - ingen avtalestid er nødvendig. Hvis du ikke bor i nærheten av et av de store markedene, kan det være vanskelig for deg å delta på en åpen samtale. Hvis dette er tilfelle for deg, kan et nettsted for scouting være nyttig.

Klienter vil holde en avstøpning eller audisjon på et bestemt tidspunkt hvor mange modeller fra en rekke byråer møter klienten, slik at klienten kan gjøre sitt endelige utvalg av modeller.

Hvordan du gjennomfører deg selv under og etter en av disse avtalene, kan gjøre eller ødelegge din karriere for modellering. Her er 2 tips for å hjelpe deg med å lykkes på ditt neste intervju!

  • 01 Vær på gang - ALLTID!

    Hvis du er over 18 år, er det ingen grunn til at du tar med deg noen til intervjuet ditt (under 18 år skal ta med en forelder eller verge). Hvis du vet at du møter med et velkjent og etablert byrå, er denne retningslinjen dobbelt viktig.Akkurat som om du ikke ville bringe kjæresten din, venner eller barn til et jobbintervju, ville du ikke få dem når du møter modelleringsagenter, og aldri, når du møter en klient.

    Men hvis du møter en ukjent agent for første gang, er det best at du ikke går alene. Du kan få kjæresten din eller vennen med deg, men de bør bare komme så langt som i lobbyen eller inngangsdøren. Det er greit at agenten vet at de er der, og de venter ute for deg. En legitim agent vil ikke bli plaget av dette, men bruk din beste vurdering da hvert intervju er annerledes.

    Hvis du møter med en agent eller klient som har kontaktet deg og bestilt via Internett, er dette en helt annen ting. Hvis du var bestilt av noen du aldri har møtt, via internett, bør duALDRI, og jeg mener aldri, gå alene, dette gjelder også mannlige modeller. Faktisk er å akseptere en jobb gjennom internett som ikke har blitt overvåket av en agent, ekstremt risikabelt, og du bør være veldig, veldig forsiktig. Det er alltid tryggere å få bestillinger fra anerkjente modelleringsbyråer enn å jobbe frilans på internett.


  • Interessante artikler

    En lederes rolle og ansvar

    En lederes rolle og ansvar

    Lær om lederens rolle og primære ansvar og få gode tips for overveielser av en karriere i ledelsen.

    Mental Health Counselor Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

    Mental Health Counselor Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

    En psykisk rådgiver hjelper pasienter med å håndtere følelsesmessige, mentale og avhengighetsforstyrrelser. Lær om utdanning, ferdigheter, lønn og mer.

    Medisinsk sekretær Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

    Medisinsk sekretær Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

    Medisinsk sekretær spiller en nøkkelrolle i å yte kontorstøtte til medisinsk personale. Hvis du er svært organisert og effektiv, kan dette være jobben for deg.

    Hvordan modellering komp kort brukes

    Hvordan modellering komp kort brukes

    Et av de viktigste markedsføringsmaterialene for kommersielle modeller er et komposittkort. Dette lille stykket papir har kraft til å gi store resultater.

    Finans Internships Med Bank of America

    Finans Internships Med Bank of America

    Bank of America tilbyr en rekke internships for studenter / karrierevekslere som ønsker å lære mer om bank og finansindustrien.

    Funksjonen til et Modellerings Moderbyrå

    Funksjonen til et Modellerings Moderbyrå

    Her er en titt på rollene og fordelene ved et modelleringsmedlems byrå. Finn ut hva det er, og hvis du trenger en agent for å få en jobb.