• 2024-06-30

Oppsigelsesbrev for karriereveksteksempel

Common Interview Questions and Answers - Job Interview Skills

Common Interview Questions and Answers - Job Interview Skills

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Skrive avmeldingsbrev når du forlater en jobb er ikke nødvendig, men det anbefales.

Her er hvorfor å skrive en er en god politikk. Dette brevet forblir på lager selv etter at du ikke lenger er hos selskapet. Det tjener som en oversikt over din siste dag og annen viktig informasjon. Å ha disse detaljene ned på papiret, vil hjelpe deg med å unngå unødvendige feilkommunikasjoner. Og ved å skrive en høflig, faglig avgang brev bidrar til å gi et varig positivt inntrykk på din leder og human resources avdelingen. Det er viktig, siden du aldri vet hvilke andre folk de vil vite i din bransje.

Og du vil være glad du forlot et godt inntrykk hvis du trenger å be om en referanse fra kjøperen din eller firmaet år senere.

En vanlig grunn til å si opp er at jobben din ikke lenger gir mulighetene du søker etter vekst i karrieren din. Det kan bety at det ikke er en vei til en kampanje for deg, eller at det ikke er tilgjengelige prosjekter som lar deg utvikle nye ferdigheter.

Enten du bruker e-post eller sneglepost, er et avbestillingsbrev viktig for å informere arbeidsgiveren om at du avslutter ansettelsen din, deler når din siste dag blir og mer. Hvilken annen informasjon bør du inkludere i brevet? Og hvordan kan du si det riktig? Finn ut mer detaljer, og bruk dette eksempelbrevet som inspirasjon mens du skriver ditt eget brev med oppsigelse.

Brevprøve

Dette er et eksempel på et oppsigelsesbrev du kan bruke når din nåværende jobb ikke gir vekstmuligheter. Last ned bedriftsbrevmalen (kompatibel med Google Dokumenter og Word Online) eller se nedenfor for flere eksempler.

Last ned Word-malen

Brevprøve (Tekstversjon)

Martha Smith

123 Main Street

Anytown, CA 12345

555-555-5555

[email protected]

1. september 2018

Jose Rodriguez

Direktør, Human Resources

Manufly

123 Business Rd.

Business City, NY 54321

Kjære Mr. Rodriguez, Vær så snill å vurdere dette mitt brev fra min stilling som HR-assistent hos Manufly Communications, som er effektiv 30. september.

De siste fire årene på Manufly har vært utrolig. Jeg har hatt glede av å jobbe her og føler at jeg forlater med stor erfaring. Imidlertid har jeg vist interesse for å bevege meg oppover stigen mange ganger gjennom årene, og jeg ser at denne stillingen ikke har så mye plass til vekst som jeg opprinnelig hadde forventet. Jeg føler at jeg må fortsette og søke en stilling som gir mer ansvar og profesjonell karrierevekst.

Å være assistent har vært veldig hyggelig de siste årene, men dessverre må jeg gå videre for å gjøre det som er best for meg og min karriere. Jeg håper å holde kontakten, og jeg vil takke deg igjen for tiden vi delte sammen. Jeg ønsker deg alt godt.

Vennlig hilsen, Din signatur (hard copy letter)

Martha Smith

Hvilken informasjon skal inkluderes

Den viktigste informasjonen som skal inkluderes i avmeldingsbrevet, er det faktum at du avgår. Like etter det, bør du angi din siste dag. Dette vil hjelpe både deg og din leder unngår forvirring. Ideelt sett vil du gi to ukers varsel, selv om dette ikke alltid er mulig. Vanligvis vil du inkludere begge disse delene av informasjonen i første setning i avmeldingsbrevet ditt.

Alt annet i avmeldingsbrevet ditt er valgfritt. Men det betyr ikke at du ikke bør inkludere det. Som nevnt ovenfor er det å være nådig i dette brevet et positivt inntrykk.

Til det formål bør du vurdere å takke din tidligere arbeidsgiver for muligheten. Det er ikke nødvendig å dele grunnen til at du går på nytt, men som du kan se i eksemplet ovenfor, kan du inkludere detaljer hvis du vil. Det kan også vise noen hensyn til å nevne planer for overgangen, angi tilgjengeligheten din i løpet av to ukers varsel, og / eller tiden som følger umiddelbart.

Unngå å være negativ, til tross for hvilke legitime frustrasjoner du har med selskapet, dine kolleger eller din direkte leder. Dette brevet er ikke stedet å lufte dine klager. Det vil trolig komme opp i filen din, og se på om en potensiell arbeidsgiver krever en referansekontroll for å bekrefte start- og sluttdatoen.

Siden dette er et profesjonelt brev, vil du være formell på ditt språk. Hvis du skriver ut brevet, bruker du riktig forretningsformatering. Selv om du sender den via e-post, må du unngå å bruke slang eller innsiden av vitser (selv om brevet blir sendt til noen du e-post med flere ganger om dagen).


Interessante artikler

Hvordan er et lag forskjellig fra et fellesskap av praksis?

Hvordan er et lag forskjellig fra et fellesskap av praksis?

Et arbeidsteam og et fellesskap av praksis deler flere fellesheter. Men de har også betydelige forskjeller, og de tjener forskjellige behov.

Hvordan fungerer Federal Pay Scale?

Hvordan fungerer Federal Pay Scale?

Forbundsregeringen i USA tilbyr konkurransedyktig lønn, spesielt for rettsvesenet. Lær hvordan føderal lønnsskala fungerer for ansatte.

Hvordan påvirker Severance & Vacation Pay Unemployment?

Hvordan påvirker Severance & Vacation Pay Unemployment?

Få informasjon om hvordan avgangs- og feriebetaling påvirker arbeidsledigheten, herunder hvordan du rapporterer det og hvordan avgang påvirker arbeidsledighetstjenestene.

Lær hvordan Tour Merchandising fungerer

Lær hvordan Tour Merchandising fungerer

Lær hvordan turmarkedsføring fungerer og som musiker hvor mye en kunstner kan forvente å tjene fra bandt-shirt-salg.

Arbeidsdeling for å redusere utslipp

Arbeidsdeling for å redusere utslipp

Lær om arbeidsdeling som en strategi for å redusere permitteringer mens brukergrensesnitt betaler en del av lønn for ansatte.

Velge de riktige ansattes fordeler for familien din

Velge de riktige ansattes fordeler for familien din

Trenger du å kjøpe helseforsikring for familien din? Oppdag trinnene du kan ta for å velge de riktige ansattes ytelser og familie helseforsikring nå.