• 2024-07-01

Hvordan svare på intervju spørsmål om tilgjengelighet

Isabell fra UNIK svarer på JERES spørgsmål!

Isabell fra UNIK svarer på JERES spørgsmål!

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Et spørsmål du kan bli bedt om under et jobbintervju, er "Hvilke dager / timer er du tilgjengelig for å jobbe?" Arbeidsgivere spør ofte dette fordi de vil vite hvor fleksibel du er.

Hvis du søker om en skiftjobb eller en deltidsjobb, kan en arbeidsgiver spørre dette spørsmålet fordi de vil se om du vil være villig til å jobbe mindre populære dager og timer (som netter og helger).

Hvis du søker om heltid, kan arbeidsgiveren vite om du er villig til å jobbe timer og dager utenfor en typisk arbeidsuke.

Når du svarer på dette spørsmålet, vil du være ærlig om tilgjengeligheten din, men også understreke at du er fleksibel, innenfor grunn.

Besvare spørsmål om tilgjengelighet

Måten du svarer på dette spørsmålet, varierer litt om du søker om en heltidsjobb eller en deltids- eller skiftjobb.

0:30

3 måter Svar Spørsmål om tilgjengelighet

Uansett hvilken type jobb du søker etter, være ærlig om noen forpliktelser som ikke er fleksible. For eksempel, hvis du må ta barna dine til å jobbe om morgenen, eller hvis du ikke kan jobbe om kvelden fordi du tar en nattklass, så si det. Ikke lov at du vil være tilgjengelig hvis du vet at du vil være utilgjengelig.

Hvis du søker om en heltidsjobb, vil du understreke at du er villig og i stand til å sette inn en full arbeidsuke, og at du kan jobbe sporadisk andre timer etter behov.

Hvis du søker om en deltidsjobb eller en skiftjobb, vil du legge vekt på fleksibiliteten enda mer. Hvis det er visse dager eller timer, kan du ganske enkelt ikke fungere, si det. Understreker imidlertid at du er åpen og fleksibel om andre dager eller timer de måtte trenge. Det vil vise arbeidsgiveren at du vil gjøre arbeidet ditt til en prioritet.

Eksempel på svar på en deltidsjobb eller skiftjobb

"Jeg er tilgjengelig i skoletid mens barna mine er i skole kl. 9.00 - 15.00, mandag til fredag. Jeg er også tilgjengelig de fleste helger, spesielt i løpet av dagen." Merk: En potensiell arbeidsgiver har ikke lov til å spørre om du har barn, eller du må ikke frivillige denne informasjonen.

"Jeg er fleksibel og tilgjengelig omtrent hver gang du trenger meg til å jobbe. Jeg gleder meg bare til å bli med i teamet og hjelpe når jeg er mest trengte."

Min tidsplan er fleksibel, så jeg er i stand til å ta nesten hvilken som helst skift du trenger meg til å ta.

Eksempel på svar på en heltidsjobb

"Jeg er tilgjengelig for å jobbe mandag til fredag, og jeg er veldig fleksibel om start- og sluttid på disse dagene. Jeg er villig til å gjøre noen ekstra timer arbeid med timeplanen min."

"Jeg verdsetter virkelig min helgtid med familien min. Så jeg er mer enn villig til å gå utover i løpet av standard arbeidsuke."

Vær forsiktig med en arbeidsgiver som forventer at du er tilgjengelig i mer enn 40 timer i uken som standard praksis. Og vær ikke redd for å stille spørsmål om helg- og ferieskift, og hvordan en potensiell arbeidsgiver kompenserer for overtid. Du har også rett til å vite om timene dine blir satt, eller om de varierer fra uke til uke.


Interessante artikler

1n3X1 - Cryptologic Lingvist - Oppdragssteder

1n3X1 - Cryptologic Lingvist - Oppdragssteder

Air Force Base steder der jobben 1n3X1: Cryptologic Linguist, kan rutinemessig tilordnes og tjene.

Hvordan butikker gjør deg tilbringer mer under helligdager

Hvordan butikker gjør deg tilbringer mer under helligdager

Tis sesongen å være glad og å overføre. Lær tricks forhandlere bruker for å få pengene dine, og hvordan du kan unngå dem.

Hvordan StrengthsFinder kan hjelpe deg med å finne din perfekte jobb

Hvordan StrengthsFinder kan hjelpe deg med å finne din perfekte jobb

Lær om StrengthsFinder, hva det er, hvordan det fungerer, og hvordan det kan potensielt hjelpe deg med å finne en perfekt jobb i det juridiske feltet.

Måter Mindre modeller kan bryte inn i industrien

Måter Mindre modeller kan bryte inn i industrien

En total pakke med skjønnhet, hjerner og profesjonalitet hjelper mindre modeller å lykkes med topp petite modelleringsbyråer og klienter.

Hvordan Subliminal Advertising gjør deg kjøpt

Hvordan Subliminal Advertising gjør deg kjøpt

Subliminal reklame retter seg mot ditt underbevisste sinn. Hvis du tror du ikke kunne bli lurt av en slik praksis, tenk igjen. Det fungerer.

Hvordan ta en midlertidig jobbpåvirkning Arbeidsledighet

Hvordan ta en midlertidig jobbpåvirkning Arbeidsledighet

Betyr aksepterer en midlertidig eller kontraktsjobb innvirkning på arbeidsledighet? Lær når arbeidsledigheten reduseres eller elimineres.