• 2024-07-01

Arbeide-hjemme-jobber for veteraner, reservister og militære ektefeller

Bli med Kystjegerkommandoen på jobb

Bli med Kystjegerkommandoen på jobb

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Disse selskapene er både militære og telekommunikasjonsvennlige.

  • 01 CenturyLink

    Denne leverandøren av bredbånds-, underholdningstjenester og taletjenester til forbrukere og bedrifter i 33 stater tilbyr jobb-hjemme stillinger for virtuelle telefonsentralagenter som utfører salg og kundeservice. Selskapet rekrutterer aktivt veteraner og gir dem spesialopplæring. Aktiverte reservister får full forskjell mellom sivil og militær lønn i ett år.

  • 02 Deloitte

    På Fortune's "100 Best Companies to Work For" -listen i 2011, er Deloitte det beste av 100 når det gjelder telekommunikasjon - med 86 prosent av sine arbeidstakere telekommutere i minst 20 prosent av arbeidsugen. Og det vises også på listen over Top Telecommuting Companies. Selskapet rekrutterer aktivt veteraner og har spesielle veiledningsprogrammer og trening for veterinærer.

  • 03 General Electric

    Selv om GE har vunnet ros for å være militærvennlig, og det har noen telekommutingsalternativer, er disse arbeids-hjemme-opsjonene for det meste begrenset til GE Retail Finance-avdelingen, som ansetter "klienttjenestemenn" i hjemmebaserte call center jobber. Andre divisjoner i selskapet kan støtte telekommunikasjon, men de jobber ikke aktivt for arbeid i hjemmet jobber.

  • 04 The Hartford

    Dette store forsikringsselskapet tilbyr arbeid i hjemstillinger for sykepleiere, justere, selgere, advokater og kravkonsulenter. (Bruk søkeordet "fjernkontroll" for å søke i selskapets jobber.) Ifølge Militertider-nettstedet har det et ansettelsesprogram for ektefeller, og det betaler reservister en kombinasjon av full sivile lønn og forskjellen mellom sivil og militær lønn.

  • 05 Helse Netto

    Dette helseforsikringsselskapet opererer i 27 stater ansetter sykepleiere saksbehandlere og omsorgskoordinatorer med mulighet til telekommute. (Bruk "telekommunikasjon" som et søkeord for selskapets jobbdatabase.) Selskapet rekrutterer aktivt militære ektefeller.

  • 06 Humana

    Humana, som inkluderer Humana Military Healthcare Services Inc., tilbyr mange telekommuteposisjoner, spesielt for sykepleiere. Selskapet har også muligheter, som kan tillate telekommunikasjon, for medisinske kodere, diagramrevisorer, lisensierte forsikringsrepresentanter, regnskapsførere, leger, forfattere, rekrutterere for menneskelige ressurser og fordeler, konsulenter, nettspesialister og selgere. Selskapet betaler aktiverte reservister forskjellen mellom deres militære og sivile lønn uten en grense.

  • 07 Intuit

    Intuit, eieren av TurboTax, har gjort en samordnet innsats for å rekruttere militære ektefeller for sine 700 eller så hjemme-jobb skatt rådgiver jobber. Disse jobbene er for CPAer eller registrerte agenter og kan være sesongmessige eller permanente.

  • 08 Lockheed Martin

    Lockheed Martin sysselsetter mer enn 25.000 veteraner, og mer enn 20 prosent av sine ledere er veterinærer. Selskapet betaler aktiverte reservister forskjellen mellom deres militære og sivile lønn uten en grense. Den støtter telekommunikasjon i sin arbeidsstyrke, men gir ikke nødvendigvis nye hyringer. For å finne en telecommuting jobb, søk "telecommuting" i jobbdatabasen.

    Militær vennlig anerkjennelse:

    • Gastrointestinal Jobber 100 Mest Militærvennlige Arbeidsgivere
    • Militær Times Edge Best for Veterinær: Arbeidsgivere 2011
  • 09 MetLife

    Dette store forsikringsselskapet ansetter underwriters og kontrollerer analytikere for arbeid fra hjemstillinger. Imidlertid har selskapet også fleksible arbeidsplassalternativer (inkludert fjernarbeid) for andre ansatte også. (Bruk "arbeid hjemmefra" som et nøkkelord i ansettelsesdatabasen.) Metlife rekrutterer veteraner aktivt og har en militær ektefelle ansettelsesprogram. Den betaler full differensialbetaling for aktiverte reservister i ett år.

  • 10 U-Haul

    Kommer inn på # 53 av G.I. Jobber 100 De fleste Militærvennlige Arbeidsgivere, U-Haul, som ble grunnlagt av en marinefett rett etter 2. verdenskrig, opererer i alle 50 landene og har sysselsettingsmuligheter for forhandlerne av kjøretøy, reparasjonsteknikker, datamaskinstøtteteknikere og rutefører. Men når det gjelder arbeid i hjemmet, er stillingene i selskapets call center. Arbeid hos hjemmecentralagenter tar innkommende samtaler fra kunder. Representanter svarer på generelle spørsmål, tar forbehold og / eller gir veibeskrivelse. Opplæring for nye ansatte er betalt.

  • 11 amerikanske forbundsregering

    Regjeringen har en arbeidsgiver av veterinærer er så åpenbar at den overses av mange av lister over militærvennlige arbeidsgivere. Men regjeringen har en hel nettside viet til FedsHireVets.gov. Den føderale regjeringen har en "Veterans Preference", som gir kvalifiserte veteraner preferanse i avtale over mange andre søkere. Når det gjelder telearbeid, har regjeringen et nettsted dedikert til det også, telework.gov. I de siste årene har regjeringen økt innsatsen for at flere ansatte skal kunne jobbe hjemmefra.

  • 12 Alorica

    Kundeserviceagenter håndterer fakturering, salg eller feilsøking av anrop for selskapets kunder fra hjemmekontorene sine. De betales per minutt, per-call eller timepris, med garanti for minimumslønn. I tillegg er opplæring betalt.

  • 13 Flere Veteran Job Resources

    • CivilianJobs.com - Etter registrering, lar nettstedet jobbsøkere legge inn CV på nettet og sende inn elektroniske applikasjoner. CivilianJobs.com sponser også jobbmesser.
    • Gastrointestinal Jobber - Dette nettstedet har mye informasjon om jobbjakt og karriere tips. Den viser militærvennlige arbeidsgivere og gir profiler av selskapene og lenker til deres jobber. Ingen registrering er nødvendig.
    • Military.com - Arbeidsseksjonen på dette bredere nettstedet krever registrering med mye personlig informasjon for å til og med se jobbpostene, hvorav de fleste er hentet fra Monster. Den har et eget nettsted for militære ektefeller.
    • MilitaryHire.com - Dette nettstedet krever også registrering med personlig informasjon. Arbeidene synes imidlertid å være mer spesifikke for militæret og ikke trukket fra andre arbeidsstyrelser.
    • MilitaryTimesEDGE.com -Denne nettsiden gir nyheter og funksjoner historier for militære medlemmer, men det har en ekspansiv jobb-seksjon. Det er gratis å søke og søke på jobber. Det kreves ingen registrering for å søke etter jobber, men du må registrere deg for å søke.
    • RecruitMilitary.com - Søk i databasen uten å registrere, men du må registrere deg for å søke. Dette militære til sivile rekrutteringsfirma legger på jobbutstillinger for veterinær over hele landet.
    • VetJobs - Denne gratis tjenesten for veteraner krever ikke registrering for å søke jobb. Bedrifter betaler for å legge inn på denne jobbbrettet.

  • Interessante artikler

    Tilpasning i ansattes forholdsstyring

    Tilpasning i ansattes forholdsstyring

    Det skjer et skifte i ansattes relasjonsstyring som arbeidsgivere bruker personalisering for å skille arbeidserfaring fra sine ansatte.

    Personlige anbefalingsbreveksempler

    Personlige anbefalingsbreveksempler

    Se gjennom eksempler på tegn og personlige anbefalingsbokstaver for en rekke omstendigheter, samt tips for å be om og skrive referanser.

    Personlige referansebreveksempler og skrivetips

    Personlige referansebreveksempler og skrivetips

    Eksempel på personlige referansebrev og -mal, retningslinjer for hva du skal ta med i brevet, skrivetips, og når personlige referanser brukes.

    Personlig ferdighetsliste og eksempler

    Personlig ferdighetsliste og eksempler

    Liste over personlige ferdigheter og kvaliteter til bruk i CV, omslag, jobbsøknader og intervjuer, med søkeordlister og ferdigheter oppført på jobb.

    Personalefiltilgangspolicy og koblinger til prøver

    Personalefiltilgangspolicy og koblinger til prøver

    Trenger du en personellfiltilgangspolicy for ansatte? Her er et eksempel som du kan bruke til å angi policy i organisasjonen. Se utvalgspolicyen.

    Viktig Personlig Trainer Ferdigheter for CV og Cover Letters

    Viktig Personlig Trainer Ferdigheter for CV og Cover Letters

    Her er en liste over personlige trener ferdigheter å bruke i CV og intervjuer, pluss et sammendrag av viktige egenskaper for å understreke.