• 2024-06-28

Army Jobb: MOS 27D Paralegal Spesialist

MOS 27D Paralegal Specialist

MOS 27D Paralegal Specialist

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Hvis du har sluttet seg til US Army og har interesse for lov og rettssystem, er en Military Occupational Specialty (MOS) å vurdere en paralegal spesialist. Denne MOS er en integrert del av US Army's juridiske system. Disse soldatene bistår dommere, hær advokater og enhet kommandanter med juridiske saker og rettslige arbeid.

Paralegalspesialisten gir juridisk og administrativ støtte på så mangfoldige områder som strafferettslov, familielov, folkerett, avtaleret og skattelovgivning. Paralegals er også involvert i forsvars- og rettsvesenets juridiske tjenester, samt operasjonell og utenlandsk lov.

Disse soldatene utfører oppgaver tilsvarende deres sivile kolleger, assisterende hær advokater og advokatpersonale med kontorarbeid, i tillegg til ansvaret ovenfor.

Detaljert oppgaver av en legendarisk spesialist

Disse soldatene gir juridisk og administrativ støtte til styremedlemmer og ansatte. De er ansvarlige for å forberede og behandle en rekke juridiske dokumenter til støtte for domstolskamp, ​​ikke-straffbar straff og andre militære rettigheter og administrative rett saker.

De vil yte støtte til Office of the Staff Judge Advocate, og gi juridiske dokumenter i domstolskrig og andre militære rettferdighetsforhold. MOS 27D bistår også i familierett, fullmakter, testamente og separasjonsdekret.

Det er også mange administrative oppgaver for MOS 27D, inkludert å gi teknisk veiledning til underordnede og opprettholde lovbiblioteksfiler og -registre. Disse soldatene opptrer i en kapasitet som ligner sivile advokater.

Trening for å være MOS 27D

Paralegal spesialister i hæren tar ti uker med Basic Combat Training og ti uker av Advanced Individual Training (AIT) ved Fort Lee i Virginia. Hvis du forfølger denne MOS, vil du lære juridisk terminologi og forskningsteknikker, og hvordan du skal forberede juridiske dokumenter, hørselsprosessen og hvordan du skal intervjue vitner.

Kvalifiserende for MOS 27D

For å være kvalifisert for denne jobben, trenger du en poengsum på 105 i det klientiske (CL) kompetanseområdet av testene for vitenskapelig tjenestevilkår (ASVAB).

Det er ikke noe forsvarsdepartement for sikkerhetsdepartementet som trengs for denne jobben, men det er flere andre krav. Du bør ha en oversikt over rettslige overbevisninger og disiplinære tiltak, og ingen oversikt over sivile overbevisninger annet enn mindre trafikkbrudd.

Du må også kunne skrive minst 30 ord per minutt.

MOS 27D og lignende sivile yrker

Det er en rekke aspekter av denne jobben som er unike for militæret, som for eksempel domstolskamphandlinger. Men du vil være godt forberedt på en rekke sivile arbeidsplasser i rettssektoren. Du kan finne arbeid som en retts reporter, en advokat eller juridisk assistent, en advokat, og til og med en juridisk sekretær.


Interessante artikler

Kan arbeidsgivere sjekke sysselsettingshistorien din?

Kan arbeidsgivere sjekke sysselsettingshistorien din?

En veileder til informasjonen arbeidsgivere kan sjekke om din jobb historie, og hvorfor det er viktig, du være ærlig om din arbeids historie.

Kan Enlisting Sett fortiden bak deg

Kan Enlisting Sett fortiden bak deg

Så langt som planer for å starte livet ditt igjen for å løpe vekk fra militæret. Hvilke som kan løses ved å anskaffe, og som vil komme tilbake for å hjemsøke deg?

Kan arbeidsgivere be om lønnshistorie?

Kan arbeidsgivere be om lønnshistorie?

Lær når arbeidsgivere er forbudt fra hvor mye du har gjort, samt når og hvordan du skal utlevere lønnen din.

Samle arbeidsledighet når du er selvstendig næringsdrivende

Samle arbeidsledighet når du er selvstendig næringsdrivende

Lær det grunnleggende om arbeidsledighet, og å være selvstendig næringsdrivende, inkludert når og hvordan entreprenører og frilansere er kvalifisert til å samle inn.

Å velge ut av Statens pensjonssystemer

Å velge ut av Statens pensjonssystemer

Lær om om det er mulig for offentlige ansatte å velge bort å bidra til Federal Employees Retirement System eller FERS.

Kan du samle arbeidsledighet hvis du jobber på deltid?

Kan du samle arbeidsledighet hvis du jobber på deltid?

Informasjon om når du kan samle arbeidsledighet dersom du jobber på deltid, som kvalifiserer for delvis arbeidsledighet, og hvordan arbeidsledighetsfordeler beregnes.