• 2024-06-28

Hva er Federal Locality Pay?

Do You Make More Money Than The Average Federal Worker?

Do You Make More Money Than The Average Federal Worker?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Når det kommer til lønn i karriere hos den amerikanske regjeringen - spesielt føderale rettshåndhevelsesjobber - hvor du jobber, kan noe like mye som det du gjør eller hvem du jobber for. Det føderale betalingssystemet er stort og komplekst, med flere forskjellige måter kan føderale arbeidstakere tjene mer enn deres grunnlønn. En slik måte at føderale ansatte tjener mer, er gjennom lokalbetalingssystemet.

Hva er lokalitet betalt?

Ideen er ganske enkel. Fødereguleringer for føderal lokalisering gir et middel for arbeidstakere til å tjene lønnsadditiver på toppen av deres grunnlønn, basert på hvor de er tildelt arbeid. Mens en spesialist som jobber på G-10-nivå i Atlanta, vil Georgia tjene $ 57.554, samme arbeidstaker som gjør samme jobb på samme nivå, vil tjene $ 60,212 i Boston, Massachusetts.

Hvorfor tilbyr forbundsregeringen det?

Ulike områder av landet har forskjellige levekostnader. Kort sagt, det koster mer å bo i noen områder i USA enn det gjør i andre. I tillegg kan næringer tilby ulike lønnings- og kompensasjonspakker i ulike deler av landet. Rettshåndhevelse og andre kriminelle rettigheter karrierer spesielt utsatt for variasjoner i lønn på grunn av mangfoldet av skattegrunnlag og skattesatser over hele landet.

Selv om penger ikke er det eneste i en jobb, er det en ganske viktig faktor i å rekruttere og beholde de mest kvalifiserte kandidatene. Stedlønn tilbys slik at agenter, offiserer og andre føderale arbeidere ikke ser andre steder for høyere betalende jobber i deres tildelte geografiske områder.

Også fordi føderale arbeidstakere ofte er mer forbigående enn andre - de kan tildeles hvor som helst i landet, og i noen karrierer bidrar verdenslønnen til at arbeidstakere bedre har råd til å leve i de områdene de er stasjonert i.

Hvordan beregnes det?

Noen grupper adskiller seg fra ulikheten mellom føderal regjering og lønn fra privat sektor. Federal Salary Council - en gruppe som består delvis av unionsrepresentanter - insisterer på at føderale arbeidstakere tjener ca 35 prosent mindre enn sammenlignbare arbeidsplasser i den private sektoren. Kongressens budsjettkontor, derimot, antyder privat og føderal lønn er sammenlignbare. Likevel, som en arbeidsgiver, har den føderale regjeringen anerkjent verdien av å opprettholde en konkurransedyktig lønn.

Til dette formål har presidentens betalingsagentur - et råd etablert for å gi anbefalinger om føderal lønnsomhetsdata fra arbeidstidsstatistikkprogrammet, samlet av Bureau of Labor Statistics, for å sammenligne lønn i 33 storbyområder og en 34. klasse som representerer resten av USA.

Hvilken lokalitet har den høyeste betalingen?

Ifølge det føderale kontor for personalforvaltningens 2015-lønnsskala, tilbyr hovedstadsområdet San Jose - San Francisco - Oakland den høyeste lønnen, der en føderal politimyndighet på G-10-nivå vil tjene $ 65.206 sammenlignet med basisrenten på $ 48.247 eller til lokaliteten på $ 55.079 for "resten av USA."

Skulle du være bekymret?

Vanligvis, når føderale byråer ansetter nye offiserer, sender de dem til de områdene de trenger mest for sine første oppdrag. Det er relativt sjeldent at du som nybegynner vil få ditt valg av arbeidsoppgaver. Med det i betraktning er lokalitetsbetaling god å vite om, men bør ikke være en viktig faktor ved å avgjøre om man skal søke om en føderal politimyndighet.


Interessante artikler

Kan arbeidsgivere sjekke sysselsettingshistorien din?

Kan arbeidsgivere sjekke sysselsettingshistorien din?

En veileder til informasjonen arbeidsgivere kan sjekke om din jobb historie, og hvorfor det er viktig, du være ærlig om din arbeids historie.

Kan Enlisting Sett fortiden bak deg

Kan Enlisting Sett fortiden bak deg

Så langt som planer for å starte livet ditt igjen for å løpe vekk fra militæret. Hvilke som kan løses ved å anskaffe, og som vil komme tilbake for å hjemsøke deg?

Kan arbeidsgivere be om lønnshistorie?

Kan arbeidsgivere be om lønnshistorie?

Lær når arbeidsgivere er forbudt fra hvor mye du har gjort, samt når og hvordan du skal utlevere lønnen din.

Samle arbeidsledighet når du er selvstendig næringsdrivende

Samle arbeidsledighet når du er selvstendig næringsdrivende

Lær det grunnleggende om arbeidsledighet, og å være selvstendig næringsdrivende, inkludert når og hvordan entreprenører og frilansere er kvalifisert til å samle inn.

Å velge ut av Statens pensjonssystemer

Å velge ut av Statens pensjonssystemer

Lær om om det er mulig for offentlige ansatte å velge bort å bidra til Federal Employees Retirement System eller FERS.

Kan du samle arbeidsledighet hvis du jobber på deltid?

Kan du samle arbeidsledighet hvis du jobber på deltid?

Informasjon om når du kan samle arbeidsledighet dersom du jobber på deltid, som kvalifiserer for delvis arbeidsledighet, og hvordan arbeidsledighetsfordeler beregnes.