• 2024-07-02

Topp 12 Best Construction Jobs

12 most common construction jobs and what they pay

12 most common construction jobs and what they pay

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Hvis du vurderer en jobb i konstruksjon, er det mange muligheter til å bli ansatt. Bureau of Labor Statistics forutsetter at byggingen vil vokse 11 prosent og legge til 747.600 nye arbeidsplasser mellom 2016 og 2026.

Hvilke er de beste stillingene å vurdere om du vil arbeide med konstruksjon? Svaret avhenger av dine ferdigheter, interesser og hva du vil ha i en jobb, så vel som arbeidsmarkedet. Imidlertid er det noen jobber som har høyere lønninger og flere potensielle stillinger enn andre yrker.

Utdanningskrav

Jobb i konstruksjon spenner fra lavere betalende ufaglært arbeid til høyt betalte jobber som krever formell opplæring gjennom lærlingsprogram, teknisk skole eller samfunnsskoleklasser. Ingen krever en fireårig høyskole grad.

Her er hva arbeidsgivere er ute etter, generelt:

  • Konstruksjonsferdigheter
  • Bygg Jobbtitler

Byggebransjen Lønn

Byggeprosjekter lønner seg godt, spesielt hvis du vurderer det faktum at du ikke trenger mer enn et videregående diplom og en lærling eller et treningsprogram for å bli ansatt for de fleste stillinger. Gjennomsnittlig årslønn for alle bygg- og utvinningsarbeider var $ 44.730 i mai 2017. Det er omtrent $ 7000 høyere enn median lønnen for alle amerikanske jobber.

Topp 12 Best Construction Jobs

Gjennomgå denne listen med 12 av de beste byggearbeidene basert på lønns- og ansettelsesutsikter, med scoop på hva du trenger for å bli ansatt for hver.

1. Heis Installatører og Reparatør: Heisinstallasjon og reparasjonsarbeidere topp den best betalte listen med over $ 15 000 i året. I tillegg til heiser installerer og reparerer de rulletrappene, beveger gangveier og andre heiser til mennesker og produkter. De fleste blir ansatt gjennom lærlingskap. Det kreves en lisens i mange stater.

2017 Median Pay: $ 79,480 per år, $ 38,21 per time. Projisert vekst: 12%

2. Boilermaker: Boilermakers er neste på listen over høyt betalte byggearbeid. De arbeider sammen, installerer og reparerer store beholdere som holder væsker og gasser. Mange boilermakers fullfører formelle lærlingsprogrammer før de blir ansatt som journalist.

2017 Median Pay: $ 62.260 per år, $ 29.93 per time. Projisert jobbvekst: 9%

3. Bygg- og bygningsinspektør: Bygg- og bygningsinspektører inspiserer arbeidsplasser og nybygg for å sikre at konstruksjonen oppfyller lokale og nasjonale byggekoder og forordninger, reguleringsplaner og kontraktspesifikasjoner.

2017 Median Pay: $ 59,090 per år, $ 28,41 per time. Projisert jobbvekst: 10%

4. Elektriker: Elektrikere arbeider med bolig, kommersiell og industriell elektrisk konstruksjon og vedlikehold. De installerer, vedlikeholder og reparerer elektriske systemer. Noen elektrikere fullfører formelle lærlinger. Andre fullfører et yrkesopplæringsprogram eller er opplært på jobben.

2017 Median Pay: $ 54.110 per år, $ 26.01 per time. Projisert vekst: 9%

5. Rørlegger og pipefitter: Som elektriker, fullfører mange rørleggere, pipefitters og steamfitters lærlingsprogrammer. Andre kan delta på teknisk skole. Rørleggere er pålagt å være lisensiert i de fleste stater.

2017 Median Pay: $ 52,590 per år, $ 25,28 per time. Projisert vekst: 16%

6. Ironworker: Jernarbeidere Monter forsterkningsstenger av jern eller stål i bygninger, dams og veier. De oppretter også stålbjelker for høyhus og broer. Noen jernarbeidere fullfører lærlinger, andre er opplært på jobben. Sertifiseringer i sveising, rigging og signalering kan hjelpe deg med å bli ansatt.

2017 Median Pay: $ 51,320 per år, $ 24,67 per time. Projisert vekst: 13%

7. Sheetmetal Worker: Metallarbeidere produserer eller installerer produkter som er laget av tynne metallplater, for eksempel kanaler som brukes i varme- og klimaanlegg. Noen arbeidere installerer også ikke-metalliske materialer som glassfiber og plastplate.

2017 Median Pay: $ 47,990 per år, $ 23,07 per time. Projisert vekst: 9%

8. Konstruksjonsutstyr Operatør: Anleggsoperatører driver bulldozere og jordmobiler, de opererer også kraner og annet tungt utstyr som brukes til å bygge veier, broer, bygninger og byggeplasser. Opplæring eller yrkesskole er begge veier for å bli ansatt.

2017 Median Pay: $ 46,080 per år, $ 22,15 per time. Projisert vekst: 12%

9. Mason: Murere bygger vegger, gangveier og andre konstruksjoner ut av betong, murstein og annet materiale. De fleste murere går på yrkesskole eller fullfører et yrkesopplæringsprogram.

2017 Median Pay: $ 42,900 per år, $ 20,62 per time. Projisert vekst: 12%

10. Isolasjonsarbeider: Isolasjonsarbeidere gjør akkurat hva det høres ut som de ville gjøre. De isolerer bygninger (kommersiell og bolig) for å opprettholde temperaturen. De fleste arbeidstakere lærer på jobben.

2017 Median Pay: $ 39,930 per år, $ 19,20 per time. Projisert vekst: 5%

11. Solens fotovoltaiske installatør: Selv om det ikke er den høyest betalte okkupasjonen, fører solenergi teknologien til jobben med høy vekst, med mange projiserte jobbåpninger. Arbeidere monterer, installerer eller vedlikeholder solpaneler på tak eller andre konstruksjoner. Det er jobbmuligheter for bolig og næringsliv med flest trening på jobb.

2017 Median Pay: $ 39,490 per år, $ 18,98 per time. Projisert vekst: 105%

12. Roofer: Takmonterte installerer og reparerer boliger og kommersielle tak. De fleste trening er på jobb, men det er noen taktakere som fullfører et lærlingsprogram.

2017 Median Pay: $ 38,970 per år, $ 18,74 per time. Projisert vekst: 11%

En mer mulighet for jobb

Her er en jobb som har mange projiserte åpninger, selv om lønnen ikke er størst. For en person uten mye kvalifikasjoner eller tid til lærling eller gå i skole, kan en arbeidstaker eller hjelper jobb være en utmerket måte å komme i gang i byggebransjen.

  • Byggearbeidere og hjelper: De fleste byggearbeid har arbeidere og hjelpere som hjelper reisearbeidere. Disse jobbene ligger på nedre del av lønnsskalaen fordi det ikke er noen formelle opplæringskrav.

2017 Median Pay: $ 33.450 per år, $ 16.08 per time. Projisert vekst: 12%

Finn treningsprogrammer og jobber

For jobber som krever trening eller lærling, er den beste måten å finne programmer i ditt område på, å bruke Google til å søke etter jobben du er interessert i, vilkårene "lærling" eller "trening" og hvor du vil jobbe.

Et annet alternativ er å bruke CareerOneStop Certification Finder. Du kan søke etter søkeord, organisasjon, industri eller yrke for å få en liste over sertifiseringer med sertifiseringsorganisasjonen, utdanning og opplæringskrav og eksamenskrav.

Hvis du er kvalifisert til å starte med en gang, eller hvis jobben ikke krever erfaring, er Indeed.com en av de beste nettstedene for å finne jobber fra mange forskjellige kilder. Søk etter nøkkelord og sted for å finne jobber som passer for dine ferdigheter.

Kilde: Arbeidsgruppen for arbeidstilsynets arbeidshandbok


Interessante artikler

Enkeltpilot ressursstyring (SRM)

Enkeltpilot ressursstyring (SRM)

Styring av arbeidsbelastning, reduserende risiko, gjenkjennelse av feil og gode beslutninger er en del av enkeltpilot ressursforvaltning. Trener du bra SRM?

Hva er det som å jobbe hjemmefra med Sitel?

Hva er det som å jobbe hjemmefra med Sitel?

Sitel tilbyr jobber for arbeidssentre i USA. Denne profilen inneholder informasjon om lønn, trening og timer på denne BPO.

11 nettsteder for å finne jobb i hjemmet jobber

11 nettsteder for å finne jobb i hjemmet jobber

Du kan tilbringe tidskryssende Craigslist for jobbledere, eller du kan finne ledige jobbledninger her i denne listen over steder som tilbyr tips og stillingsannonser.

Situasjonsintervju Spørsmål og tips for besvarelse

Situasjonsintervju Spørsmål og tips for besvarelse

I et situasjonsintervju blir en kandidat spurt hypotetiske spørsmål om hva som kan skje på en jobb, følg disse tipsene for å svare riktig hver gang.

Myter om en karriere i reklame

Myter om en karriere i reklame

Lær om ekte reklame karriere, og skille fakta fra fiksjon.

MOS-felt 13 Beskrivelse - Feltartilleri

MOS-felt 13 Beskrivelse - Feltartilleri

Felt artilleri jobbfeltet har et teknisk mangfoldig og avansert sett med militære yrkes spesialiteter, fra meteorologi til radar deteksjon.