• 2024-06-28

Luftvåpenjobb AFSC 2A3X3 Taktisk flyvedlikehold

Andningsorganen 1 (Anatomi övre luftv)

Andningsorganen 1 (Anatomi övre luftv)

Innholdsfortegnelse:

Anonim

I luftvåpenet er Tactical Aircraft Maintenance spesialister opptatt av å ta vare på fly når piloter ikke flyr dem, slik at de blir reparert og vedlikeholdt for å være klare når som helst.

Det innebærer å overvåke fly- og mannskapsførere, gjennomføre kvalitetssikringstester og overvåke vedlikeholdsstøttefunksjoner. I mange henseender er denne rollen like viktig for vellykket distribusjon av Air Force-fly som piloter som flyr dem.

Luftvåpen kategoriserer denne jobben som spesialkoden for luftvåpen (AFSC) 2a3x3.

plikter

Det er en lang liste over ansvar for disse flyselskapene, som varierer litt avhengig av hvor de er stasjonert og hvilket fly de er tildelt. Men under alle omstendigheter utfører flyvedlikeholdsspesialister slutt-av-bane, etterflyging, preflight, gjennomflyvning og fase inspeksjoner.

De utfører også integrerte kampsvarer og hot pit-tanker, rådgiver om problemer med vedlikehold, vedlikehold og inspeksjon av fly og tilhørende luftfartsprodukter, samt feilsøking og vedlikehold av flykonstruksjoner, systemer, komponenter og tilhørende utstyr.

I tillegg fjerner og flytter flymannskomponentene komponenter, gjennomfører funksjonelle tester av reparerte komponenter og systemer og justerer, juster og rigger flysystemer. Det er opp til dem å overvåke at fly blir jaktet, løftet eller slept.

En annen viktig del av den taktiske flyvedlikeholdsspesialistens jobb er å gjennomføre inspeksjoner av fly, inkludert strukturer, systemer, komponenter og tilhørende systemer. De vil da tolke inspeksjonsfunn og avgjøre hvilke korrigerende tiltak som kan bli truffet.

Og til slutt koordinerer taktiske flyvedlikeholdsspesialister vedlikeholdsplanene for luftvåpenfly, bistår og overvåker lansering og gjenoppretting av fly, utfører kollisjonstjenesteplaner samt personal- og tilsynsføringsfunksjoner.

kvalifikasjoner

Kunnskap om prinsipper som gjelder for flysystemer, konsepter og anvendelse av vedlikeholdsdirektiver og datarapportering og bruk av tekniske data er alle nødvendige og vil være sentrale deler av teknisk skoletrening. Du må også vite Air Force-forsyning og manglende rapporteringsprosedyrer og riktig håndtering, bruk og avhending av farlig avfall og materialer.

ASVAB

Hvis du er interessert i denne Air Force-jobben, trenger du en komposittpoengsum på 47 i det mekaniske (M) Air Force-kvalifiseringsområdet for testene for forsvarsevaluering av væpnede tjenester (ASVAB).

Sikkerhetsklarering

Luftfarten i denne jobben må kunne kvalifisere til en hemmelig sikkerhetsgodkjenning fra Forsvarsdepartementet. Det innebærer en bakgrunnskontroll av økonomi og karakter, og en kriminell fortegnelse eller en historie med narkotika- og alkoholmisbruk kan være diskvalifiserende.

Syn

Som med de fleste Air Force-jobber, trenger du også normal fargesyn (ingen fargeblindhet). Du bør ha et videregående diplom, med kurs i fysikk og elektronikk foretrukket.

Trening

Taktiske flyvedlikeholdsspesialister tilbringer nødvendige 7,5 uker i grunnopplæring (også kjent som boot camp) og deltar i Airmen's Week. Deretter går de til Sheppard Air Force Base i Wichita Falls, Texas for teknisk opplæring.

Den type fly som disse luftfartøyene jobber med, bestemmer lengden på deres tekniske opplæring.


Interessante artikler

Wildlife Officer Karriereprofil

Wildlife Officer Karriereprofil

Lær mer om dyrelivsarbeiderjobber og finn ut hvordan det er å jobbe for å beskytte både mennesker og natur.

Wildlife Manager Karriereprofil

Wildlife Manager Karriereprofil

Wildlife ledere overvåker dyreliv ledelse og bevaring i et territorium. Finn ut mer om jobben.

Wildlife Rehabilitation Training

Wildlife Rehabilitation Training

Wildlife rehabilitators kan dra nytte av en rekke sertifisering, opplæring og internship muligheter. Lær mer om denne interessante karrieren.

Wildlife Rehabilitator Karriereprofil

Wildlife Rehabilitator Karriereprofil

Lær om hvordan dyrelivsrehabilitører gir behandling og omsorg til skadede innfødte arter, samt trening, lønn og jobbutsikt.

Habitatbeskyttelse - Wildlife Technician Profile

Habitatbeskyttelse - Wildlife Technician Profile

Wildlife teknikere bistår biologer og spill offiserer med dyreliv ledelse og forskning. Lære mer.

Wildlife Veterinarian Job Profile

Wildlife Veterinarian Job Profile

Lær om jobben hos dyrelivspersoner, deres trening, plikter, karrieremuligheter, faglige foreninger og hvilke andre felt de jobber i.