• 2024-06-28

Luftvåpenjobb: AFSC 1S0X1 Sikkerhetsspesialist

Andningsorganen 1 (Anatomi övre luftv)

Andningsorganen 1 (Anatomi övre luftv)

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Luftvåpenets sikkerhetsspesialister har ansvar for å forhindre ulykker på luftvåpenbaser, det vil si mindre sikkerhetsbrudd eller ulykker som påvirker trivsel for personell og sivile. De planlegger, organiserer, styrer og kontrollerer sikkerhetsaktiviteter som ledet av overordnede offiserer, og analyserer alle trender for å vurdere risiko og skape forebyggende programmer.

Og i noen tilfeller kan de gi opplæring eller instruksjon i tråd med Air Force og Department of Defense protokoller.

Luftvåpen kategoriserer denne jobben som spesialavtale for luftvåpen (AFSC) 1S0X1.

Pliktene til luftvåpen sikkerhet spesialister

I tillegg til å planlegge og organisere sikkerhetsaktiviteter utvikler disse flyselskapene retningslinjer og prosedyrer for gjennomføring og evaluering av sikkerhetsprogrammer. De koordinerer på tvers av avdelinger for å sikre at sikkerhetskravene ikke bare følges, men integreres i avdelingsorganisasjon.

De tjener også som kontakter med føderale, statlige, kommunale og private byråer for å koordinere sikkerhetsproblemer og planer og dele beste praksis for å implementere sikkerhetsprogrammer. Det er opp til dem å etablere arbeidsprioriteter og vedlikeholde systemer som tillater sikkerhetsprosesser for å lykkes. De arrangerer gruppemøter eller individuell instruksjon ved å koordinere med kommandører og veiledere.

Et annet aspekt av deres oppgaver er å gjennomføre sikkerhetsopplæringsprogrammer, evaluere effektiviteten deres, og gjennomføre orienteringer og treningskurs for andre trenere.

Kvalifisering som en AFSC 1S0X1 sikkerhetsspesialist

For å være kvalifisert for denne jobben, trenger du et videregående diplom eller tilsvarende, og må ha normal fargesyn og dybdeoppfattelse. Et statlig førerkort er påkrevd siden du kjører offentlige kjøretøyer.

Du må ha en rekordfri domstolskamp, ​​og ingen historie om uoppløst psykisk lidelse. Hvis du er klaustrofobisk eller har en frykt for høyder, er dette ikke jobben for deg. Rekrutter i denne jobben må kunne snakke tydelig og kommunisere tydelig skriftlig og kunne stå i lengre perioder.

For å kvalifisere som en sikkerhetsspesialist for luftvåpen, trenger du en score på 55 på det generelle kompetansepunktet for forsøksvokalene (ASVAB). Denne sammensatte poengsum er avledet av poengene dine i ASVABs Word Knowledge, Paragraph Comprehension og Arithmetic Reasoning sub-tests.

Det er ingen sikkerhetsdeklarasjon for sikkerhetsdepartementet som kreves for denne jobben, og USAs statsborgerskap er ikke en forutsetning.

Trening som en sikkerhetsspesialist for luftvåpen

Først vil de tilbringe 7 1/2 uker i grunnleggende opplæring og fullføre Airmans uke, og deretter flyvere i denne jobben tilbringer 35 dager i teknisk trening på Lackland Air Force Base i Texas.

Her lærer de grunnleggende delene av sikkerhetsopplæring og forebygging av uhell, prinsipper for industriell hygiene, risikostyring og undersøkelsesteknikker. De lærer også hvordan man tolker tegninger, hvordan man distribuerer sikkerhetsopplæringsmateriell og hvordan man bruker automatisering til sikkerhetsfunksjoner.

Sivilbefolkning som er ekvivalent med sikkerhetssjef for luftvåpen

Mens det er militærspesifikke oppgaver for denne jobben, vil du bli utdannet i prinsipper som skal hjelpe deg med å kvalifisere deg til en jobb som sikkerhetsinspektør på steder som byggeplasser eller kommunale bygninger. Ytterligere opplæring eller lisensavtale kan være nødvendig avhengig av den bestemte jobben.


Interessante artikler

Kan arbeidsgivere sjekke sysselsettingshistorien din?

Kan arbeidsgivere sjekke sysselsettingshistorien din?

En veileder til informasjonen arbeidsgivere kan sjekke om din jobb historie, og hvorfor det er viktig, du være ærlig om din arbeids historie.

Kan Enlisting Sett fortiden bak deg

Kan Enlisting Sett fortiden bak deg

Så langt som planer for å starte livet ditt igjen for å løpe vekk fra militæret. Hvilke som kan løses ved å anskaffe, og som vil komme tilbake for å hjemsøke deg?

Kan arbeidsgivere be om lønnshistorie?

Kan arbeidsgivere be om lønnshistorie?

Lær når arbeidsgivere er forbudt fra hvor mye du har gjort, samt når og hvordan du skal utlevere lønnen din.

Samle arbeidsledighet når du er selvstendig næringsdrivende

Samle arbeidsledighet når du er selvstendig næringsdrivende

Lær det grunnleggende om arbeidsledighet, og å være selvstendig næringsdrivende, inkludert når og hvordan entreprenører og frilansere er kvalifisert til å samle inn.

Å velge ut av Statens pensjonssystemer

Å velge ut av Statens pensjonssystemer

Lær om om det er mulig for offentlige ansatte å velge bort å bidra til Federal Employees Retirement System eller FERS.

Kan du samle arbeidsledighet hvis du jobber på deltid?

Kan du samle arbeidsledighet hvis du jobber på deltid?

Informasjon om når du kan samle arbeidsledighet dersom du jobber på deltid, som kvalifiserer for delvis arbeidsledighet, og hvordan arbeidsledighetsfordeler beregnes.