• 2024-06-28

Flere deltidsjobber tilbyr arbeidsgodtgjørelser

Jobbe i Bergen?

Jobbe i Bergen?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Det har lenge blitt forstått at selskaper som tilbyr heltidsjobber generelt tilbyr selskapsponsorerte gruppehelsemessige fordeler, mens deltidsansatte får ingen, om noen, av samme fordeler. Det er en av grunnene til at så mange mennesker fortsatt fortsetter å jobbe på heltid og jonglere kravene til å heve familie og andre personlige forpliktelser.

I de tidlige dagene av helsevesenet var ryktet at arbeidsgivere ville begynne å kutte heltidsjobber og redusere arbeidsstyrker til deltidsroller bare i et forsøk på å unngå å betale for fordeler - en praksis som er uetisk og resulterer i rimelig omsorgslov (ACA) brudd for arbeidsgiverne som gikk ned denne veien. Derfor krever ACA minimumsfordeler for alle ansatte som jobber minst i gjennomsnitt 30 timer eller mer hver uke, og alle arbeidsgivere er nå pålagt å rapportere dette årlig til Internal Revenue Service.

Deltidsfordeler i USA

Det er anslått at en tredjedel av deltidsansatte i Amerika i gjennomsnitt tilbys noen form for standard ansattes ytelser. I juli 2014 publiserte US Department of Labor Bureau of Labor Statistics en spesialrapport Ansattes fordeler i USA, som beskriver tilgjengeligheten av fordeler som nå er tilgjengelige for arbeidstakere i USA.

DOL-rapporten indikerte at bare rundt 23 prosent av deltidsarbeidere i privat sektor har tilgang til medisinsk hjelp, mens 86 prosent av heltidsansatte har denne fordelen. Videre har 37 prosent av deltidsarbeidere tilgang til pensjonsplaner, og 74 prosent av heltidsansatte gjør. 24 prosent av deltidsarbeidere har tilgang til betalt sykefravær, sammenlignet med 74 prosent av heltidsansatte. 37 prosent av deltidsansatte som jobber i privat sektor tilbys betalte ferier, mens 30 prosent gjør det i offentlig sektor.

Ansattes fordeler Landskap er bedre for deltidsansatte

Den gode nyheten er at alt dette endrer seg ettersom arbeidsmarkedet i økende grad blir en som er mer kandidatfokusert. Arbeidsgivere trenger gode mennesker, og den eneste måten å tiltrekke seg og beholde en solid arbeidsstyrke er ved å tilby sjenerøse lønninger og fordeler. Konkurransen er hard for mange arbeidskompetanse. Dette er grunnen til at flere selskaper som tilbyr deltidsoppgaver, også styrker ting med unike fordeler for ansatte som jobber i deltid og fleksible arbeidsplasser.

For det meste er arbeidstakere som arbeider minst 20 timer i uken, vanligvis kvalifisert for enkelte typer ytelser. Oftere, større selskaper med 1000 eller flere ansatte, har større tilgang til gruppepensjonsplaner som deltakere kan dra nytte av.

Det er imidlertid viktig å merke seg at selv om vanlige helsemessige fordeler tilbys av arbeidsgivere, kan fradragsberettigede og utelukkende kostnader være noe høyere for deltidsarbeidere. Arbeidsgivere kan også ha politikk på plass som forsinker deltidspensjonen, for eksempel 3 til 6 måneders venteperioder før fordelene sparker inn. De gjør dette på grunn av høye omsetningskostnader som vanligvis settes med deltids- og sesongarbeidere.

Flere frynsegoder og fordeler for deltidsarbeidere

Arbeidsgivere gjør ofte opp for disse faktorene ved å tilby flere og noen ganger uvanlige fordeler og fordeler for deltidsansatte som:

  • Gratis uniformer, drikkevarer og måltider for deltidsarbeidere på klokken
  • Onsite bedrifter velvære programmer og treningssenter
  • Gruppetilbud for frivillige fordeler og livsstil trenger produkter
  • Tilgang til rabatterte medisinske tjenester via et lokalt helsesektorenettverk
  • Opplæring på arbeidsplassen og sertifisering for alle arbeidstakere

Fremtiden for deltidsansatte ytelser er oppe for debatt, men på mange arbeidsplasser er det ingen fordel mellom fordelene som tilbys på heltid kontra deltidsansatte. Flere arbeidsgivere legger vekt på å opprettholde en sunn og produktiv arbeidsstyrke, og ansattes fordeler er i sentrum for denne bevegelsen.


Interessante artikler

Når er den beste tiden å foreta kalde anrop?

Når er den beste tiden å foreta kalde anrop?

Finn ut når den beste tiden til å ringe er, pluss få tips om hvordan du skal forberede deg og komme forbi portvaktene.

Topp Industries for Union Jobs i Amerika

Topp Industries for Union Jobs i Amerika

Arbeidstakere i fagforeninger betaler vanligvis mer og har bedre fordeler og pensjonsordninger enn ikke-faglige arbeidstakere. Her er noen av de beste fagforeningene.

Warehouse Jobs: Hvordan jobbe i Distribution Center

Warehouse Jobs: Hvordan jobbe i Distribution Center

Lagerhusjobber er tilgjengelige over hele USA. De fleste som jobber i varehus, er ordrefyllere. Lær om sin jobb og de øverste arbeidsgiverne.

Beste amerikanske stater for pensjonister

Beste amerikanske stater for pensjonister

Når du velger å pensjonere i nær fremtid, hvorfor ikke velge en av disse topp 10 amerikanske statene for å pensjonere seg rik og få mest mulig ut av pensjonsytelsen?

De beste måtene å be om en jobb på et intervju

De beste måtene å be om en jobb på et intervju

Beste måter å spørre om jobben under et intervju, gjør det og ikke å spørre om jobb, med eksempler på hvordan du spør og hva du skal si til intervjueren.

De beste måtene å forbedre salgspresentasjoner

De beste måtene å forbedre salgspresentasjoner

Hvor lenge har det vært siden du forandret salgskonsollen din? Selv den beste salgspresentasjonen blir foreldet over tid. Her er 10 måter å forbedre den på.