• 2024-09-28

Call Center Jobs i Washington DC

Call Center Jobs Hiring

Call Center Jobs Hiring
Anonim

Selv om man kanskje tror at posisjonen din ville ha betydning i en jobb-hjemme-call-senterjobb, er det ikke nødvendigvis tilfelle. Bare en håndfull sysselsettingsenter selskaper ansetter i alle stater, og enda færre internasjonalt. Noen stater har mye, mens andre har svært få call center-selskaper. Washington DC er dessverre en som har færre enn de fleste. De som leier i DC er ofte den typen som ansetter uavhengige entreprenører i stedet for ansatte.

Denne listen er på ingen måte definitiv, men disse call center selskapene ansetter for arbeid hjemme jobber i Washington DC:

Accolade Support Call Center Services

Selskapet ansetter som uavhengige entreprenører tekniske supportagenter for å gjøre feilsøking og programvaresupport og kundeserviceagenter i arbeidssentralstillinger. Arbeidsoppgavene er en kompoststruktur per minutt som går ut på $ 10 per time. Søknaden er via e-post.

American Express

Finansielle tjenester benytter eksterne agenter i sin reisedivisjon, ansetter hjemmebaserte reisebyråer og kundeserviceagenter (spesielt de med erfaring i reservasjonssystemer) i sitt Axcess @ Home-program. Tospråklige agenter trengte også.

Apple At Home-rådgivere

Dette hjemmekallingsprogrammet fra Apples AppleCare-divisjon ansetter både studenter og ikke-studenter for full- og deltidsstillinger. Apple tilbyr en datamaskin og telefon.

ARO

Dette selskapets hjemmebaserte ansatte jobber i kundeservice, salg og B2B telemarketing samt forsikringsrevisors sand LPNs og RNs gjør telehealth arbeid.

BSG - VoiceLog

Uavhengige entreprenører mottar innkommende anrop for å gjøre tredjeparts verifisering for verktøy, kabel og finansielle tjenester klienter i disse hjemmebaserte call center jobber. Agenter kan velge skift så kort som to timer. Betalingen er $ 8,50 / time. Agenter tospråklig på spansk nødvendig.

Support.com

Selskapet tilbyr ekstern teknisk støtte til kunder, via hjemmebasert teknisk support chat og call center agenter. Dens eksterne servicetekniker svarer på innkommende anrop og dets løsninger senter veiledere støtte og overvåke eksternt serviceteknikere.

Ver-A-Fast

Arbeid hjemmehemmepersonell, som er uavhengige entreprenører, bruker et prediktivt oppringningssystem for å foreta verifikasjonsanrop til selskapets kunder, som hovedsakelig er fra avisindustrien.

Arbeidsløsninger

Uavhengig entreprenør, virtuelle telefonsentralagenter håndterer teknisk support, salg, billettkjøp og kundeservice for kunder i Work Solutions. Det er også noen data-hjemme-data og redigeringsjobber.

På nesten alle disse selskapene, om de ansetter uavhengige entreprenører eller ansatte, forventes sentralbyråer å levere utstyr (datamaskin, telefon) og tjenester (internett og telefon).


Interessante artikler

Air Force Weather Technician 1W0X Enlisted Beskrivelser

Air Force Weather Technician 1W0X Enlisted Beskrivelser

Det er mange muligheter for Air Force Weather Specialist. Finn ut jobbansvaret og deres kvalifikasjoner.

Er det en bedre måte enn kaldt å ringe til salg?

Er det en bedre måte enn kaldt å ringe til salg?

Oppdag bedre måter å finne salgsleder for virksomheten din og få slutt på kalde potensielle kunder.

Medierjobbtitler, beskrivelser og karrierealternativer

Medierjobbtitler, beskrivelser og karrierealternativer

Typer jobber tilgjengelig i media, en liste over vanlige jobbtitler og beskrivelse, og informasjon om karrieremuligheter i medierelaterte yrker.

Mediator Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Mediator Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

En mediator karriere innebærer å lede den alternative konfliktløsningen (ADR) -prosessen og bidra til å løse konflikter mellom de omtvistede partene.

Mediator - Alternativ Dispute Resolution Karriere

Mediator - Alternativ Dispute Resolution Karriere

Hva gjør en mekler? Lær om arbeidsoppgaver, inntjening, krav og utsikt. Sammenlign relaterte karrierer og se om dette passer bra for deg.

Media Sensationalism i dagens nyhetsdekning

Media Sensationalism i dagens nyhetsdekning

Sensationalisme er en felles kritikk av dagens nyhetsdekning. Skal disse påstandene nøyaktig beskrive nyhetsrapporterne produsere?