• 2024-06-28

US Coast Guard Diving Program Informasjon

U.S. Coast Guard Diving Program Pre-Screener for AY2012

U.S. Coast Guard Diving Program Pre-Screener for AY2012

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Kystvakten etablerte dykker som en ny vurdering (jobb) i 2015, formalisering av denne viktige delen av personellet. DV-vurderingen er en av de mer utfordrende å oppnå i Coast Guard, men medlemmene er ansett blant elite dykkerne i verden.

Kvalifiseringskravene til Coast Guard-opplæringsopplæring inkluderer en kombinert score av aritmetisk begrunnelse pluss ordkunnskap om minst 104 på ASVAB-testene for Armed Services Professional Aptitude Battery (ASVAB). For dybhavsdykkende medisinske søkere er det nødvendig med en kombinert poengsum på 110. Alle søkere trenger minst 50 på det mekaniske forståelsesområdet av ASVAB.

Coast Guard dykk lag er tildelt bøye anbud i det 14. distriktet, polar isbrytere og Maritime Safety and Security Teams. På disse enhetene utfører dykkere en rekke oppdrag, fra bøye som strekker seg i Sentral-Stillehavet til vitenskapelig støtte i polarområdene og sikkerhetsdykking i havner rundt om i landet.

For å være kvalifisert som Coast Guard-dykker må du frivillig for jobben, og være under 35 år gammel. Du må også ha en hemmelig sikkerhetsgodkjenning fra Forsvarsdepartementet på filen.

Bli en Master Diver i Coast Guard

En dykkeroffiser eller Master Diver-intervju er nødvendig for å vurdere motivasjonen, svare på dine spørsmål og sikre at du forstår treningsprosessen fullt ut. En kommandostilling er nødvendig for å vurdere din forpliktelse til fysisk trening, din evne til å håndtere stress og din generelle kompetanse.

En grundig medisinsk undersøkelse er nødvendig for å sikre at du er medisinsk egnet for høy risikoopplæring og eksponering for hyperbariske miljøer.

Alle kandidater til Coast Guard-dykker må oppfylle følgende treningscriteria, og standarder er de samme for alle kandidater uavhengig av alder eller kjønn:

  • Svøm - 500 meter, non-stop, bruk side eller breaststroke - 14 minutter
  • Hvil - 10 minutter
  • Push-ups - 42 push-ups på 2 minutter
  • Hvil - 2 minutter
  • Sit-ups - 50 sit-ups på 2 minutter
  • Hvil - 2 minutter
  • Pull-Ups - 6 pull-ups, ingen tidsbegrensning. Palmer vender vekk fra kroppen
  • Hvil - 10 minutter
  • Kjør - 2,5 miles 12:45 tidsbegrensning

Også en tryktoleranse test vil bli gitt til alle kandidatene for å sikre at de kan tilpasse seg økt atmosfærisk trykk uten en bivirkning med hell.

Trening som en Coast Guard Diver

Coast Guard Diver treningsprogrammet er en av de mest fysisk og mentalt intense tilgjengelige i Coast Guard. Dager begynner tidlig med morgenkalistene og lange løp eller svømmer. De to primære kursene som brukes av dykkeprogrammet er SCUBA Diver og Basic Diving Officer og undervises på Naval Diving og Salvage Training Center.

De første ukene gir grundig klasserominstruksjon på dykkfysikk, dykkemedisin og SCUBA Fundamentals. Etter det trer trening inn i bassenget der standardprosedyrer blir undervist og forsterket.

For SCUBA-studenter tilbys den siste uken før oppgradering trening i åpent vann. Etter oppgradering vil SCUBA-studentene tilbringe et par dager (avhengig av antall Coast Guard-studenter i klassen) på Coast Guard-spesifik trening med tørre drakter, ansiktsmasker, lett overflateforsyet dykkerutstyr og løftposer.

For Basic Diving Officer og Deep Sea Diving Medical Technicians fortsetter kurset etter SCUBA til Surface-Supplied Air Diving Procedures, Advanced Diving Medicine, Avansert Fysikk, Hyperbaric Chamber Operations og Basic Underwater Ship's Husbandry.

Polar isbrytere

Polar isbrytere opererer i arktiske og antarktiske regioner, og tilbyr logistikk og dedikert vitenskapsstøtte til vitenskapelige forskningsoppdrag.

I Arktis fungerer isbryterne som en forskningsplattform, som tar forskerslag til nordpolen gjennom isforhold som gjør disse stedene utilgjengelige av standardforskningsfartøyer. I Antarktis skaper isbryterne en kanal gjennom isen til McMurdo Sound for å tillate lasteskip å forsyne vitenskapsstasjonen med drivstoff, mat og materialer.

Pliktene til polare isbryter dykkere inkluderer:

  • gi forskere dykk støtte for å ta stillbilder og videobilder og samle prøver av ulike organismer og gjenstander under isbjørn
  • utførelse av undervannsfartøybruk, inkludert løpearbeid og skroginspeksjoner, propellrengjøring og propellhøydekalibreringer
  • lokalisere objekter under vann; De fleste enheter er utstyrt med noe bergingsutstyr og kan hente store gjenstander

Fjortende distrikt buoy anbud

Bøyeanbud opprettholder hjelpemidler til navigering (ATON), gjennomføre søk og redning og håndtere rettshåndhevelse. Dykkingsteamets svært mobile natur gir mulighet for rask respons på ATON-uoverensstemmelser i hele det vestlige og vestlige Stillehavet.

Ved hjelp av en liten båt kan dykkingsholdet inspisere og (om nødvendig) løfte eller omplassere et hjelpemiddel av enhver størrelse. Dykkere kan også arbeide med hjelpemidler i begrenset eller grunt vann der det er usikkert å ta kutten.

Bøyeanbud utfører omfattende, uavhengige ATON-operasjoner som krever minimal støtte. Dykkere kan inspisere fortøyninger, bytte ut bøyer, bjelke sunken bøyer og løfte bøyeslag. De fleste ATON dykking er utført fra små båter, slik at dykklaget kan jobbe ATON i grunt vann der en kutter vil være i fare.

Maritime Sikkerhetslag

Disse dykkerne sørger for vannbåren og shoreside anti-terrorisme / styrke beskyttelse for strategisk frakt, høyrente fartøy og kritisk infrastruktur.

MSSTs er en rask responskraft som er i stand til rask, landsomfattende distribusjon via luft-, jording eller sjøtransport. Dykkingsteam gir undervanns inspeksjonsevne for skip og havneanlegg.


Interessante artikler

Kan arbeidsgivere sjekke sysselsettingshistorien din?

Kan arbeidsgivere sjekke sysselsettingshistorien din?

En veileder til informasjonen arbeidsgivere kan sjekke om din jobb historie, og hvorfor det er viktig, du være ærlig om din arbeids historie.

Kan Enlisting Sett fortiden bak deg

Kan Enlisting Sett fortiden bak deg

Så langt som planer for å starte livet ditt igjen for å løpe vekk fra militæret. Hvilke som kan løses ved å anskaffe, og som vil komme tilbake for å hjemsøke deg?

Kan arbeidsgivere be om lønnshistorie?

Kan arbeidsgivere be om lønnshistorie?

Lær når arbeidsgivere er forbudt fra hvor mye du har gjort, samt når og hvordan du skal utlevere lønnen din.

Samle arbeidsledighet når du er selvstendig næringsdrivende

Samle arbeidsledighet når du er selvstendig næringsdrivende

Lær det grunnleggende om arbeidsledighet, og å være selvstendig næringsdrivende, inkludert når og hvordan entreprenører og frilansere er kvalifisert til å samle inn.

Å velge ut av Statens pensjonssystemer

Å velge ut av Statens pensjonssystemer

Lær om om det er mulig for offentlige ansatte å velge bort å bidra til Federal Employees Retirement System eller FERS.

Kan du samle arbeidsledighet hvis du jobber på deltid?

Kan du samle arbeidsledighet hvis du jobber på deltid?

Informasjon om når du kan samle arbeidsledighet dersom du jobber på deltid, som kvalifiserer for delvis arbeidsledighet, og hvordan arbeidsledighetsfordeler beregnes.