• 2024-07-02

Army Tattoo Policy: Hva er tillatt og hva som ikke er

ARMY TATTOO POLICY 2020

ARMY TATTOO POLICY 2020

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Amerikanske hær har avslappet sine regler om tatoveringer de siste årene, men soldater og rekrutter kan fortsatt ikke spille visse typer tatoveringer og må overholde strenge regler for hvor tatoveringer er plassert.

Hæren endret forskriftene i 2015 etter å ha forstått at dens restriksjoner på tatoveringer koster det rekrutterer. Undersøkelser har vist at rundt 30% av befolkningen mellom 25 og 34 år har minst en tatovering, og tatoveringer er nesten like populære blant de yngre enn 25 år.

Hæreforskriften gjelder både tatoveringer og merker, som hæren definerer som "permanente markeringer som er vanskelige å reversere."

US Army Tattoo Policy: Hva er ikke tillatt

Hærens politikk forbyder tatoveringer eller merker som kan anses å være støtende, uavhengig av hvor de vises på kroppen. Spesielt forbyr forskriften:

  • Ekstreme tatoveringer. I henhold til forskriftene er disse tatoveringer eller merker "tilknyttet, skildrer eller symboliserer ekstremistiske filosofier, organisasjoner eller aktiviteter." Dette vil inkludere tatoveringer som: inneholder filosofier, grupper eller aktiviteter som fremmer rase- eller kjønnsintoleranse; oppfordre diskriminering basert på en rekke faktorer, herunder rase, kjønn og religion; fortaler vold eller "annet ulovlig middel til å frata individuelle rettigheter i henhold til amerikansk forfatning, og føderal eller statlig lov."
  • Ufruktbar tatoveringer. Disse inkluderer tatoveringer eller merker som er "grovt støtende mot beskjedenhet, anstendighet, propriety eller profesjonalitet." Hærens forskrifter gir ikke eksempler på tatoveringer som ville falle under disse beskrivelsene.
  • Sexistiske tatoveringer. Disse inkluderer tatoveringer og merker som "fortaler for en filosofi som nedbryter eller demerer en person basert på kjønn," ifølge forskriftene.
  • Racistisk tatoveringer. Tatoveringer eller merker som "fortaler for en filosofi som nedbryter eller demererer en person basert på rase, etnisitet eller nasjonal opprinnelse" er ikke tillatt.

Tatoveringer som er tillatt under Army Rules

Generelt gir hærens tatoveringspolitikk de fleste tatoveringer (med unntak av de som faller i de "støtende" kategoriene ovenfor), men forbyr de fleste av dem som ville være synlige i uniform.

Arméforskriften tillater imidlertid en ringtatovering på hver hånd, selv om den ikke må strekke seg utover hvor en ring naturlig vil hvile på fingeren (mellom den laveste knokken og hånden din).

Som følge av disse plasserings- og siktreglene er tatoveringer og merker ikke tillatt på:

  • Ditt hode
  • Ditt ansikt
  • Nakken din over t-skjorte-linjen
  • Inne i øyelokkene, munnen eller ørene
  • Håndleddene dine
  • Dine hender

Såkalt "permanent sminke", som inkluderer tatoveringer som brukes som permanente øyenbryn eller eyeliner, er tillatt så lenge det følger hærens regler om sminke. Disse reglene, som dekkes av samme Army-forskrift, tillater sminke bare for kvinner, og krever at sminken skal brukes "beskjeden og konservativt."

Mer om hærens regler

Hæren tillater ikke rekrutter eller soldater å dekke uautoriserte tatoveringer med bandasjer eller sminke.

Før soldatene bestemmer seg for å skaffe seg en ny tatovering, anbefaler regelverket å snakke med en enhedsleder for å sikre at tatoveringen som er påtatt, vil overholde hærens regler.

Hvis en soldat er funnet å ha en tatovering som bryter reglene, blir befalingen instruert til å ta flere skritt, begynner med råd fra soldaten om tatoveringsregler.Hvis en soldat med uautorisert tatovering eller merke nekter å få den fjernet, blir befalingen instruert om å innlede administrative separasjonshandlinger.

Kilde:

Army Regulation 670-1


Interessante artikler

Guide til å slå din hobby inn i en bedrift

Guide til å slå din hobby inn i en bedrift

Tar du kjæledyrportretter til moro? Eller bake din egen hundeservietter? Lær hvordan du utvikler din hobby til en heltidsvirksomhet.

Arbeidsgiver Forsikret Undervisningsassistanse

Arbeidsgiver Forsikret Undervisningsassistanse

Opplæringshjelp er en verdifull fordel som arbeidsgivere tilbyr ansatte. Det er en vinn-vinn-fordel som oppfordrer til fortsatt kompetanseutvikling.

Tips for å slå ned en referanseforespørsel

Tips for å slå ned en referanseforespørsel

Slik avviser du høflig en forespørsel om referanse, med eksempelbokstaver og e-postmeldinger som skal brukes til å avvise forespørsler om anbefalingsbrev.

12 tips for å gjøre en post-graduate internship til en jobb

12 tips for å gjøre en post-graduate internship til en jobb

Slik gjør du en internship i en permanent stilling, inkludert de 12 beste tipsene for å skifte en internship til en heltidsjobb.

Hvordan slå din nåværende jobb inn i en telekommunikasjonsjobb

Hvordan slå din nåværende jobb inn i en telekommunikasjonsjobb

Slå din nåværende jobb inn i en telekommuterende jobb ved å følge disse trinnene for å skape et overbevisende teleprosjekt for din sjef.

Tutor Resume og Cover Letter Eksempler

Tutor Resume og Cover Letter Eksempler

Her er en prøve tutor CV og følgebrev med tips for hva du bør være sikker på å inkludere for å øke sjansene dine for å lande en posisjon.