• 2024-06-27

The World Pet Markets Trend

Bangkoks Chatuchak Market | Exotic Pets & Animals | Ultimate Shopping Experience 💲🎁

Bangkoks Chatuchak Market | Exotic Pets & Animals | Ultimate Shopping Experience 💲🎁

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Verdens kjæledyr markeder vokser med en dramatisk hastighet, med en rekke land som opplever høyere enn noensinne pet eierskap og utgifter.

USA og U.K. har lenge vært lederne av verdens kjæledyrmarkedet. Faktisk rapporterte American Pet Products Association (APPA) at amerikanere alene brukte 69,5 milliarder dollar på kjæledyrindustrien i 2017 - høyere enn noen gang før.

Men det er en rekke andre land som også konkurrerer som globale petstyrker, noe som gir mening når man ser på verdensomspennende salg av kjæledyrrelaterte produkter og tjenester, nådde $ 109 milliarder i 2017. Ifølge Euromonitor International er Asia Pacific-regionen den tredje Det største markedet for kjæledyrindustrien.

Bransjeinnsidere tilskriver det voksende verdens kjæledyrmarkedet til den globale humanisering av kjæledyr. Dette betyr at flere kulturer ser på følgesvenner som kjære familiemedlemmer.

Nedenfor er noen av verdens største kjæledyrmarkeder utenfor USA

Kina

Ifølge nyhets- og petraindustrien rapporter, begynte Kinas kjæledyrindustri å ta av siden slutten av 2000-tallet. Ikke bare er trenden tilskrevet landets pågående økonomiske utvikling - som gir den gjennomsnittlige borgeren større disponibel inntekt - kineserne har sluttet seg til kjæledyrelskere av verden med hensyn til sine critters som kjære familiemedlemmer.

Morsom fakta: Kina gjorde internasjonale overskrifter i mars 2011, takket være Big Splash, den røde tibetanske mastiffen, der hans navngitte kullbaron-eier betalte en rekordhøyt $ 1,5 millioner for ham.

Det kinesiske kjæledyrmarkedet fortsetter å vokse med høye priser, delvis på grunn av disse faktorene:

  • Kinas petlovgivning ble oppdatert, og hundenes lisensavgift ble senket fra $ 285 (USD) per år til $ 35 (USD) i de fleste forstedene.
  • Kina har lav fødselsrate og et voksende antall middelklasse voksne velger å bruke penger på kjæledyr.
  • Noen rapporter indikerer den høyeste økningen av pet eierskap er med den eldre kinesiske befolkningen. Men geografisk sett er de fleste landets kjæledyrseiere i den østlige delen av landet i byområder.
  • Fisk og andre akvatiske dyr har lenge vært ærverdige i den kinesiske kulturen.

Kina blir også et kjæledyrhandlingsprogram. Pet Fair Asia, et kjæledyr messesenter hvert år i Shanghai, har vokst jevnt siden debuten i 1998. Den har over 700 leverandører fra 27 forskjellige land som selger og markedsfører sine kjæledyr varer.

Kina kan overgå USA som verdens største kjæledyrmarked. Bransjen har hatt betydelige gevinster, med økning i utgiftene på kjæledyrspleie og forsyninger på 25 milliarder dollar i 2017, en økning på 27% fra året før.

India

India er et annet blomstrende kjæledyrmarked i verden hvor mamma og popdomsbutikk regjerer. Forskningsrapporter indikerer at indiske forbrukere har vært sakte til å omfavne kommersielle kjæledyrmatvarer, og velger å mate sine kjæledyr hjemmelagde priser.

Men det kommersielle kjæledyrmatmarkedet vokser sakte. Faktisk kan verdien av landets kjæledyrmatmarked nå rundt 270 millioner dollar i 2019, ifølge en rapport fra TechSci Research. Dette skyldes det økende antall familier som bor med kjæledyr i byområder.

I mellomtiden rapporterte Euromonitor denne relative nykommeren til verdens kjæledyrmarkedsareal vokser med en hastighet på ca 12% hvert år. Indias totale salg i kjæledyrspleieprodukter nådde 287,9 millioner dollar alene i 2017. Blant de voksende kjæledyrrelaterte produktene og tjenestene i India er:

  • Dyrehage, sammen med fancy kjæledyr spa-tjenester
  • Pet behaviorists
  • Yoga for hunder
  • Pet magasiner

Hundevennlige restauranter, hvor kjæledyr foreldre kan behandle sine pooches til gourmetmat, blir også mer populære i India.

Dyrhelsetjenesten trender også i landet, med mange dyr og helsepersonell som tilbyr hjemmedistribusjon til behandling, spesielt for kjæledyrseiere som ikke kan transportere kjæledyr med offentlig transport - dyr er vanligvis ikke tillatt i drosjer og busser i mange deler av India.

Russland

En annen voksende styrke i kjæledyrmarkedet er Russland, som har opplevd en dramatisk vekst i kjæledyrmatindustrien.

Med flere russere som tar på seg ansvaret for kjæledyrs eierskap, øker også bekymringen for deres velvære. Mange russiske kjæledyrseiere er handelskrap og menneskelige rester for dedikert kjæledyrmat. Og det har stor innvirkning på hvordan landets kjæledyrmatindustri har utviklet seg.

  • Nestle lovet å øke dyrefôrproduksjonen i Russland som følge av økende etterspørsel etter husholdningsmat. Selskapet begynte byggingen på et nytt anlegg i 2017 og forventes å fullføre det innen 2019.
  • Mars økte produksjonen av en av sine fem dyrefôrfabrikker i Russland til full kapasitet i 2018 og investerte ytterligere $ 19,5 millioner i prosjektet.

Samlet sett ble det russiske dyrefoodmarkedet verdsatt i 2016 på 920,2 millioner dollar, og kunne nå så høyt som 1,18 billioner i 2022, ifølge forskergruppen Mordor Intelligence. Dette skyldes blant annet økningen i etterspørselen etter husdyrmat, som økte med rundt 20% i 2016.

Andre Up-and-Coming World Pet Markets

Andre voksende markeder i verdens kjæledyrscene er:

  • Japan: Extravagant kjæledyr utgifter på luksus fortsetter å øke med mer av en preferanse mot katter.
  • Brasil: Landet har en av verdens største dyrepopulasjoner, og salget øker 12 til 17% hvert år.
  • Vietnam: Dette er delvis, på grunn av det vennlige forretningsforholdet, en overflod av naturressurser og økonomien.

I mellomtiden er herptiler fortsatt varmere enn noen gang over hele verden. Flere mennesker enn noensinne (spesielt i overfylte urbane mekker) har nå roser, lizards, skilpadder og andre herpes som kjæledyr.

Dette er bare toppen av isfjellet for verdens kjæledyrmarkeder, som forventes å utvikle seg og øke dramatisk i de kommende årene.


Interessante artikler

TV / Filmprodusent Jobblister og eksempler

TV / Filmprodusent Jobblister og eksempler

Oppdag de beste etterspørselenes tv- / filmproduktkompetanse som arbeidsgivere vil se i CV, omslag, jobbsøknader og jobbintervjuer.

Film / TV Karriere: Showrunners

Film / TV Karriere: Showrunners

En oversikt over tv-forfatterens rolle, inkludert hierarki, nødvendig kompetanse og utdanning, og karriere råd. Slik blir du en.

Hvorfor telearbeid ikke fungerer for alle organisasjoner

Hvorfor telearbeid ikke fungerer for alle organisasjoner

Trenden er at flere ansatte jobber eksternt. Marissa Mayer bucked trenden - hun ringte Yahoos tilbake til kontoret. Det er derfor det kan være riktig for dem.

Kravene til å jobbe hjemmefra med TeleTech

Kravene til å jobbe hjemmefra med TeleTech

TeleTech @Home, den virtuelle call center-avdelingen av en global BPO, ansetter anropsagenter for å jobbe hjemmefra i USA og U.K.

Skriving av barselbrevet

Skriving av barselbrevet

Fikk du ut hvor mye fødselspermisjon du vil bruke? Flott! Bruk nå denne prøven på barselsorlov for å fortelle bedriften din om din beslutning.

Hvordan og når du skal fortælle salgshistorier

Hvordan og når du skal fortælle salgshistorier

Å telle en historie er en tidshendt måte å selge på. Her er et format som vil hjelpe deg med å skrive en historie som selger om noen få minutter.