• 2024-06-28

Best Betalte Jobs av 2019

10 Highest Paying Jobs You Can Learn (Without College)

10 Highest Paying Jobs You Can Learn (Without College)

Innholdsfortegnelse:

Anonim

De best betalte jobbene inkluderer stillinger innen helsetjenester, informasjonsteknologi, dataanalyse, rådgivning, økonomi, engineering og lov. Hvorfor tjener arbeidere i disse yrkene mest?

Arbeidsgivere i land over hele verden kompenserer arbeidstakere basert på tilbud og etterspørsel etter det arbeidet de tilbyr, opplæring og kompetanse som kreves for å utføre jobben, og verdien som ansatte skaper innen bedrifter. Arbeidene på den høyest betalende listen er etterspørselsstillinger, og mange av dem krever avansert utdanning (noe som øker inntektspotensialet betydelig), og / eller spesialopplæring.

Topp 20 best betalte jobber

Glassdoor.coms høyeste betalende stillingsundersøkelser rapporterer om de jobbene som gir mest ut, medianbasert lønn og nåværende antall stillinger. Gjennomgå en oversikt over de beste jobbene på listen, sammen med lønnsinformasjon for USA, og Storbritannia (Payscale Salary Data and Career Research Center), med mindre annet er nevnt.

Som du kan se i grafene nedenfor, har USA og Storbritannia forskjellige markeder for jobber og verdier i ulike sektorer.

Høyest betalte jobber i USA

Høyest betalte jobber i Storbritannia

For andre land varierer inntekterstyrken din etter plassering. Disse ti landene har høyest gjennomsnittlig lønn i amerikanske dollar.

1. Legerdiagnostisere og behandle sykdommer på sykehus, akuttpleie, gruppe og individuell medisinsk praksis. Legene foreskriver medisiner, utfører kirurgiske prosedyrer, gjør henvisninger til spesialister, utfører medisinske vurderinger og utdanner pasienter og deres familier.

  • Amerikanske lønn $ 195.842
  • U.K. lønn £ 50.845

2. Apotekets ledereovervåke apotekets operasjoner for sykehus, apotek, helseforsikringsselskaper og andre medisinske foreninger. De ansetter, overvåker og trener ansatte, etablerer og overvåker protokoller for å sikre sikker og nøyaktig dispensering av medisiner, forhandle priser og leveranse hos produsenter, og utdanne pasienter angående medisiner.

  • Amerikanske lønn $ 146,412
  • U.K. lønn £ 41.418

3. Farmakeretolke legers ordre for medisiner, analysere potensielle rusmiddelinteraksjoner, løse problemer med forsikringsdekning, dispensere medisiner i henhold til standarder, trene og veilede teknikere, og utdanne pasientene om bruk og bivirkninger av medisiner.

  • Amerikanske lønn $ 127,120
  • U.K. lønn £ 34.840

4. Bedriftsarkitektervurdere forretningsstrategi organisasjoner og designe eller modifisere informasjonsteknologi og andre prosesser for å oppnå mål. De kommuniserer med bedriftsledere og tekniske utviklere for å hjelpe til med å tilpasse teknologier og forretningsprosesser.

  • Amerikanske lønn $ 115 944
  • U.K. lønn £ 74.394

5. Bedriftsråder advokater som jobber direkte som advokater for virksomheter. De koordinerer relasjoner med kontraherte advokatfirmaer, gir råd til bedriftsledere om juridiske konsekvenser av forretningspraksis, gjennomgang av kommersielle avtaler og kontrakter, og overvåking av overholdelse av bransjebestemmelser.

  • Amerikanske lønn $ 115.580
  • U.K. lønn £ 70,986

6. Programvareutvikling ledereutvikle programvareprodukter som oppfyller spesifikasjoner generert av enten en intern gruppe eller av kunder. De definerer og dokumenterer alle trinnene i selskapets produktutviklingsprosess, inkludert spesifikasjon, prototyping, programvareutvikling, testingskrav, ny kontrollalgoritmeutvikling og utarbeidelse av teknisk dokumentasjon.

  • Amerikanske lønn $ 108.879
  • U.K. lønn £ 54.625

7. Legerassistenter intervjuer pasienter for å ta medisinske historier og bestemme symptomer, diagnostisere sykdommer og skader, utarbeide behandlingsplaner, forskrive medisiner, rådføre seg med leger om komplekse saker, og henvise pasienter til spesialister.

  • Amerikanske lønn $ 108 761
  • U.K. lønn £ 35.000 (Utsikter)

8. Programvare ingeniørledereløp og forbedre programvareproduktprosesser, inkludert sprintplanlegging, trening og rettidig levering av produkt i samarbeid med ingeniørledere. De jobber med produkt-, design-, data- og kundeteam for å utvikle nye tiltak og forbedre eksisterende produkttekniske prosesser. De styrer ingeniørlag gjennom utvikling og tilbakemelding.

  • Amerikanske lønn $ 107.479
  • U.K. lønn £ 61.460

9. Sykepleierutøverevurdere pasientens symptomer, diagnostisere sykdommer, foreskrive og administrere medisiner, behandle mindre skader, konsultere lege om kompliserte tilfeller og henvise pasienter til andre medisinske fagpersoner.

  • Amerikanske lønn 106 106 kroner
  • U.K. lønn kr 36.282 (Utsikter)

10. Programvarearkitekterutføre arkitektonisk analyse og design for systemer og samarbeidspartnere med ulike forretningspartnere og teknologiledere for å oversette programkrav til tekniske løsninger og systemdesign. De dokumenterer og kommuniserer design, estimater og implementeringsplaner for å programmere interessenter. Programvarearkitekter forskning, design, test og evaluere ny teknologi og leverandørløsninger.

  • Amerikanske lønn 105,329 dollar
  • U.K. lønn £ 56,683

11. Ingeniørledereansette, trene og føre tilsyn med ingeniørgrupper, koordinere prosjektgruppes innsats for å utvikle og gjennomføre planer for produktutvikling og re-engineering prosesser og produksjonsmetoder. Ingeniørledere lager og kontrollerer budsjetter og gjennomfører løpende verdianalyse for å identifisere nye muligheter for effektivisering og kostnadsbesparelser.

  • Amerikanske lønn $ 105.260
  • U.K. lønn £ 46.469

12. Application development managerskommunisere med alle nivåer av ledelse og utviklingsteam for å vurdere og prioritere personalbehov for IT-applikasjoner. De utarbeider prosjektplaner, identifiserer kritiske baner, rapporterer prosjektstatuser, og identifiserer prosjektrisiko og hull tidlig i prosjektets livssyklus. Programutviklingsledere ansetter, trener og overvåker utviklere, og tilordner dem til prosjekter som passer til deres ferdigheter.

  • Amerikanske lønn $ 104.048
  • U.K. lønn £ 54.854

13. Anleggsforvaltereer ansvarlig for sikker produksjon av produkter i nødvendig mengde / kvalitet til minimal kostnad. De godkjenner produksjonsplaner i de ulike avdelingene for å sikre at kundeordrer er oppfylt, og ferdige varebeholdninger og forsendelser opprettholdes på riktig nivå. De kontrollerer materialstrømmer og utnyttelse av arbeidskraft for å sikre at produksjonen oppfyller anleggets krav.

  • Amerikanske lønn $ 103.892
  • U.K. lønn £ 57,753

14. IT-programledereevaluere forretningsbehov, arbeide med alle nivåer av kunder, intern administrasjon og personale, og oversette disse kravene til alternative løsninger for applikasjonsforbedringer, automatisering og / eller prosess effektivitet. De planlegger, leder, organiserer og styrer flere prosjekter og teknologiprogrammer. IT-programledere utarbeider og kontrollerer prosjektbudsjett og overvåker prosjektledere.

  • Amerikanske lønn $ 102.969
  • U.K. lønn £ 64.849

15. Løsningsarkitekterbestemme end-to-end designkrav for store prosjekter som omfatter forretningsområder, programvare / maskinvareutviklere og leverandører. De jobber tett med forretningspartnere for å definere strategier for tekniske løsninger, bestemme krav og utvikle funksjonelle design basert på endringsmål, og realitetene i eksisterende systeminfrastruktur.

  • Amerikanske lønn $ 102,160
  • U.K. lønn £ 57.031

16. Finansiell planlegging og analyse lederesammenligne faktiske økonomiske resultater med planlagte eller forventede resultater, anbefale fremtidige tiltak, og analyser løpende lønnsomhet i alle nye virksomheter og / eller programmer implementert av organisasjonen. De klarer gjennomgang, rapportering og innlevering av månedlige resultat- og tapsprognoser. De klarer også økonomisk planlegging og rapportering av tildelte forretningsenheter. Finansiell planleggings- og analyseleder forbereder og vurderer budsjettmaterialer for ledelse og sikrer budsjettoverensstemmelse og konsistens.

  • Amerikanske lønn 102,155 dollar
  • U.K. lønn £ 60,993

17. Data arkitekterføre design, konstruksjon, analyse, koding, testing og integrering av strukturerte og ustrukturerte data for å etablere data- og analyseplattformer for prognoseteam, forretningsadministrasjon og viktige partnere i skybaserte miljøer. De spydspesjonsutviklingsarbeidet til nye sluttbrukervirksomhetsinformasjonsverktøy og sikre design og prosjektaktiviteter overholder retningslinjene og standarder for datapolicy, arkitektur, sikkerhet og kvalitet.

  • Amerikanske lønn 101,900 dollar
  • U.K. lønn £ 57,317

18. Strategistyreredrive strategiske prosjekter på tvers av flere funksjoner i organisasjoner og identifisere kritiske problemer og forretningsmessige forbedringsmuligheter. De utvikler strategiske anbefalinger og presenterer forretningssaker til daglig leder. Strategiforvaltere utarbeider nøkkelbedriftsinformasjoner som informerer strategiske planer, overvåker markedstrender for å hjelpe et selskap til å tilpasse seg endrede forhold, og forstå konkurrentepraksis og markedsadferd.

  • Amerikanske lønn 101,754 dollar
  • U.K. lønn £ 50.891

19. Systemarkitekterdesigne, bygge og distribuere nettverk og infrastrukturkomponenter som databaser, servere, nettverkslagringsenheter, andre nettverkskomponenter og arbeidsstasjoner / arbeidsstasjoner. De installerer maskinvare som brytere, servere og rutere, databaser, servere, lagringsenheter, skrivebord / arbeidsstasjoner og installere / avinstallere infrastrukturkomponenter.

  • Amerikanske lønn 100,984 dollar
  • U.K. lønn £ 50.562

20. Scrum mestereledende handlingsteam gjennom den komplekse utviklings- og forbedringsprosessen for nye eller eksisterende produkter. De undersøker og identifiserer levedyktige markeder, teknologier og produktegenskaper. Scrum-mestere styrer aktiviteter, ressursegenskaper, tidsplaner, budsjetter og sikrer kommunikasjon på tvers av bedrifter for å lette produktgjennomføringen på plan og innenfor budsjettet.

  • Amerikanske lønn $ 98 239
  • U.K. lønn £ 42,907

Merk: Lønnsdataene fra Glassdoor inkluderer arbeidsplasser hvor minst 100 lønnsrapporter fra arbeidsgivere ble mottatt i en år lang periode.


Interessante artikler

Wildlife Officer Karriereprofil

Wildlife Officer Karriereprofil

Lær mer om dyrelivsarbeiderjobber og finn ut hvordan det er å jobbe for å beskytte både mennesker og natur.

Wildlife Manager Karriereprofil

Wildlife Manager Karriereprofil

Wildlife ledere overvåker dyreliv ledelse og bevaring i et territorium. Finn ut mer om jobben.

Wildlife Rehabilitation Training

Wildlife Rehabilitation Training

Wildlife rehabilitators kan dra nytte av en rekke sertifisering, opplæring og internship muligheter. Lær mer om denne interessante karrieren.

Wildlife Rehabilitator Karriereprofil

Wildlife Rehabilitator Karriereprofil

Lær om hvordan dyrelivsrehabilitører gir behandling og omsorg til skadede innfødte arter, samt trening, lønn og jobbutsikt.

Habitatbeskyttelse - Wildlife Technician Profile

Habitatbeskyttelse - Wildlife Technician Profile

Wildlife teknikere bistår biologer og spill offiserer med dyreliv ledelse og forskning. Lære mer.

Wildlife Veterinarian Job Profile

Wildlife Veterinarian Job Profile

Lær om jobben hos dyrelivspersoner, deres trening, plikter, karrieremuligheter, faglige foreninger og hvilke andre felt de jobber i.