• 2024-06-23

K12 en undervisningsvirksomhet

Satisfying Video l Kinetic Sand Nail Polish Foot Cutting ASMR #7 Rainbow ToyTocToc

Satisfying Video l Kinetic Sand Nail Polish Foot Cutting ASMR #7 Rainbow ToyTocToc

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Med hovedkontor i Herndon, VA, utvikler dette selskapet læreplanen for gratis online offentlig utdanning for stater og skoledistrikt, og implementerer i mange tilfeller det ved å starte barnehage gjennom klasse 12 online akademier i disse landene. Det har også egne undervisningsbaserte nettbaserte K-12-skoleprogrammer, som enkelte studenter i hvilken som helst stat kan registrere seg. Det utvikler sin egen læreplan for hver av sine mange skoler, og det hyrer begge lærere som enten kan undervise eller skape læreplanene og vurderingene.

Typer arbeids-hjemme-stillinger ved K12

På grunn av mangfoldet av tilbud i K-12-utdanning, søker K12 en rekke utdannelsesprofessorer i mange stater i både undervisning og ikke-undervisningsposisjoner. Avhengig av stillingen kan jobbene være helt virtuelle eller være i en skole eller et kontor. Noen jobber kan være delvis virtuelle, men krever også reise.

Læringsjobber er vanligvis spesifikke for en stat med forskjellige nivåer og ferdigheter som er søkt. De krever sertifisering i den staten, men er ofte virtuelle i den staten, noe som betyr at du kan leve hvor som helst i staten og lære online. I tillegg til lærere, skolesykolog, prinsipper og andre administratorer er det nødvendig i bestemte stater. Disse jobbene er både full- og deltid.

Kravene varierer for hver posisjon, men opphold og sertifisering i bestemte stater er vanligvis påkrevd. Stater der K12 har skoler, og som tilbys potensielt hjemmebaserte jobber, inkluderer Alabama, Arkansas, Arizona, California, Colorado, Connecticut, Washington, DC, Florida, Georgia, Illinois, Indiana, Iowa, Kentucky, Louisiana, Massachusetts, Michigan, Minnesota, Mississippi, Nord-Carolina, New Hampshire, New Jersey, New Mexico, New York, Ohio, Oklahoma, Oregon, Pennsylvania, Rhode Island, South Carolina, Tennessee, Texas, Utah, Virginia, Vermont og Washington.

Hvis det ikke er ledige stillinger i din stat, klikk på "Søk åpne posisjoner" og sett "US" i delstaten for å finne jobber som er tilgjengelige hvor som helst i USA.

På bedriftsnivå søker selskapet opplæringsdesignere, forfattere, redaktører, pensumspesialister, innskrivningsspesialister, selgere til å jobbe hjemmefra. Disse jobbene, mens de er oppført med en Virginia-beliggenhet, blir ofte ansatt landsomfattende.

fordeler

Mens spesifikasjonene av fordelene sine vil variere etter bosted, stilling og antall arbeidstimer, tilbyr selskapet generelt medisinsk, tann-, visjon- og reseptforsikring, livsforsikring, betalt avgang, velværeprogrammer og fleksible utgifter

påføring

For å søke, gå til K12 nettsiden og søk på innleggene etter din plassering. Opprett en pålogging, og last opp en profil som du kan bruke til å gjøre programmer til forskjellige stillinger etter hvert som de blir tilgjengelige. Kandidatene må være kvalifisert til å jobbe i USA.

For lignende stillinger, se denne listen over online veiledningsjobber og les om de forskjellige typene WAH-jobber for utdanningspersonell. Og denne listen begrenser feltet til bare jobber-hjemme jobber for K-12 lærere.

Ansvarsfraskrivelse: s for arbeid hjemme jobber eller forretningsmuligheter plassert på denne siden i avsnittet "Sponsede lenker" eller andre steder er ikke nødvendigvis legitime. Disse annonsene blir ikke vist av meg, men vises på siden på grunn av at de har lignende søkeord til teksten på siden.


Interessante artikler

Criminal Justice og Criminology Jobs

Criminal Justice og Criminology Jobs

Mange jobber er tilgjengelige i kriminologi og strafferettslig rett. Feltet du forfølger kan komme ned til dine interesser, styrker og utdanning.

NCAA Investigator Jobs og karriereprofil

NCAA Investigator Jobs og karriereprofil

Lær om de som jobber for å holde høyskolesportene rene og finne ut hva du trenger å gjøre for å bli en etterforsker for NCAA.

Criminal Justice Karriere

Criminal Justice Karriere

Utforsk karriere innen straffes rett. Få jobbbeskrivelser og sammenlign utdanningskrav og lisensieringskrav, og median årlig inntjening.

Utdanningskrav for karriere i straffesaker

Utdanningskrav for karriere i straffesaker

Her er informasjon om akkurat hva slags utdanning eller grad du trenger for å forfølge en kriminell rettferdighet eller en karriere innen kriminologi.

Criminal Justice Major Skills List

Criminal Justice Major Skills List

Hvis du er en Criminal Justice Major, her er en omfattende liste over de beste ferdighetene arbeidsgiverne er ute etter i nye ansettelser.

Straffeloven

Straffeloven

Det amerikanske rettssystemet er delt inn i to forskjellige grener, sivilrett og straffelov. Lær mer om strafferettslig lov og hvorfor den vokser.