• 2024-06-24

Pet Industry Trade Magazines

Pet Industry Magazines You Should be Reading!

Pet Industry Magazines You Should be Reading!

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Å holde følge med de siste nyhetene og trender er integrert med kjæledyrindustrien. Mens Internettet er tynt med informasjon, blir disse dataene ikke alltid oppdatert, og det er heller ikke alltid korrekt.

Det er derfor at peruse respekterte kjæledyrbutikker, handelstidsskrifter, er så viktig for de som driver catering til en slik verdifull klientbase.

  • 01 Dyrealder

    Publisert av H.H. Backer, det Chicago-baserte selskapet, grunnlagt i 1967, som også presenterer messer, inneholder dette handelsmagasinet for kjæledyrbutikkindustrien artikler om alt fra kjæledyrsprodukter til markedsførings- og ledelsestips, helsevesenet rådgivning, lovgivning og forretningsidéer.

    Magasinet inneholder også interessante generelle interesser om dyrs adferd og omsorgs- og industriressurser.

  • 02 Groomer til Groomer

    Denne flotte pet grooming industrien ressurs, utgitt av Barkleigh Productions Inc., inneholder mange nyttige artikler om beste pet groomer praksis, de nyeste produktene og utstyret, personlighetene til forskjellige kjæledyr, spesifikke grooming tips for bestemte dyr, samt detaljhandel og markedsføring tips, med mange fargerike bilder.

    Groomers får også oppdateringer om kommende messer og arrangementer.

    Barkleigh er best kjent for å produsere den vilt populære Groom Expo industrien messen. For en oppdatering, klikk her.

    I mellomtiden har Barkleigh forgrenet seg i dagpleie- og boardingbransjen til kjæledyr med lanseringen av Pet Boarding & Daycare magazine i 2012. Selskapet arrangerer nå også et Pet Boarding & Daycare Expo hvert høst.

  • 03 Pet Product News International / Pet Style News

    Disse voluminøse dyrebutikkerne handler tidsskrift, produsert av ledende kjæledyr utgiver BowTie Inc., er full av generelle marked, pet produkt og kjæledyr tjenester nyheter.

    I tillegg til et sterkt fokus på kjæledyrsrelaterte problemer og nyheter, er det mange morsomme, men informative artikler om petemote nyheter, leker, tilbehør og andre kule ting.

  • 04 Pet Business

    Den selvbeskrevne "forretningsressursen for kjæledyrforhandlere", utgitt av MacFadden Communications Group, har gledelig kjennskap til petindustrien nyheter med et livsstil magasin flair.

    Artikler fokuserer på temaer som hvordan dyreprodusenter kan opprette en spa-opplevelse for kjæledyr, kreative merchandising råd, hvordan du bestemmer beste prispoeng for bestemte produkter og pet helse rapporter.

  • 05 Grooming Business

    Denne "forretningsmessige ressursen for kjæledyr stylister", produsert av Pet Business, er som en kombinasjon av Wall Street Journal for kjæledyrets velværeindustri, og en veiledning.

    Artikler fokuserer på hvordan du bedst markedsfører dyrebedriften din, med tips om beste måter å kapitalisere på muntlig annonsering, forretningsbildeoppgradering, måter å etablere gode kundeforbindelser med og mer.

    Praktiske tips for alt fra å finne den beste forsikringen for å bekjempe yrkesmessig utbrenthet er også dekket.


  • Interessante artikler

    En Rough Trade Records Profile

    En Rough Trade Records Profile

    Lær om Rough Trade Records, som har vært en indiemusikk suksesshistorie i mer enn 20 år. Etiketten er kjent for å finne den neste store tingen.

    Bestemme Active Duty Rank for tidligere service

    Bestemme Active Duty Rank for tidligere service

    Her er reglene for tidligere Nasjonalvaktpersonell som går med i den aktive plikten Army for å bestemme den første aktive pliktoppgaven.

    Uhøflig Resignation Letters og hvorfor ikke skrive en

    Uhøflig Resignation Letters og hvorfor ikke skrive en

    Dette er eksempler på uhøflig og gjennomsnittlig fratredelse, pluss et eksempelbrev du ikke skal sende til sjefen din når du avslutter jobben din.

    Mobiltelefoner på jobb - Etiquette Tips

    Mobiltelefoner på jobb - Etiquette Tips

    Følg disse reglene for bruk av mobiltelefoner på jobben. Pass på at fiksering på telefonen din ikke forstyrrer jobben din eller forstyrrer medarbeiderne eller sjefen din.

    Lær om trygge og naturlige loppebehandlinger for kjæledyr

    Lær om trygge og naturlige loppebehandlinger for kjæledyr

    Det har lenge vært kontroverser med hensyn til loppe og tannkjøttmidler for kjæledyr som inneholder plantevernmidler. Les om noen trygge, naturlige alternativer.

    Oppstå virtuelle løsninger (Arise.com) Profil

    Oppstå virtuelle løsninger (Arise.com) Profil

    Det er smart å være skeptisk til nettbaserte jobbmuligheter. Her er en titt på Arise Virtual Solutions, og om det er en legitim arbeids-hjemme-mulighet.