• 2024-09-28

Dairy Farmer Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

På vei_2004_норвежский язык / Урок 1

På vei_2004_норвежский язык / Урок 1

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Den primære plikt for en melkebonde er å styre meierkyr slik at de produserer maksimale mengder melk. De fleste gårder har en stab som skal overvåkes, alt fra noen få ansatte til flere dusinvis, slik at personell ledelsesferdigheter også er gunstige for en bedriftsbedrift for meieri.

Dairy Farmers Duties & Responsibilities

Jobben krever generelt muligheten til å gjøre følgende oppgaver:

  • Fôr kyr, administrer medisiner og ryd avfall
  • Bruk melkeutstyr til melkekyr
  • Sørg for at alt oppdretts- og melkeutstyr er riktig vedlikeholdt
  • Arbeid sammen med store dyre dyr for å gi herdes helseforvaltning, veterinærbehandlinger og rutinemessige vaksinasjoner
  • Rådfør deg med dyreernæringseksperter og dyreforhandlere for å lage fôrplaner som gir maksimalt melkproduksjonsnivå

Melkebønder bryr seg om kyr som leverer melk og overvåker høsting av melk. Noen melkebønder eier sine kubesetninger, i tillegg til landet som gården er på. Andre jobber på store gårder eid av selskaper i næringsmiddelindustrien. Noen gårder, spesielt små operasjoner, vokser og høster mat til sin storfe på stedet. De kan også avle og øke sine egne erstatnings kvier.

Dairy Farmers Salary

En melkebondenes lønn kan variere avhengig av sted og størrelse på gården. Den gjennomsnittlige lønnen her er for bønder, ranchere og andre landbruksforvaltere. (US Bureau of Labor Statistics bryter ikke spesifikt melkebøndene ut.)

  • Median årlig lønn: $69,620
  • Topp 10% årlig lønn: $135,900
  • Bunn 10% årlig lønn: $35,560

Melkebøndene må trekke et antall utgifter fra nettoresultatet for å bestemme deres endelige fortjeneste eller lønn for året. Disse utgiftene inkluderer kostnaden for arbeidskraft, forsikring, mat, drivstoff, forsyninger, veterinærpleie, fjerning av avfall, og vedlikehold eller utskifting av utstyr.

Utdanning, opplæring og kvalifikasjoner

Erfaring: Direkte praktisk praktisk erfaring med å jobbe på en gård med melkyr er en viktig forutsetning for å bli en melkebonde. Det er ingen erstatning for å lære virksomheten fra grunnen opp. De fleste melkebønder vokser enten på en gård eller lærling med en etablert operasjon før de går ut på egenhånd.

Mange fremtredende melkebønder lærer også om industrien tidlig i ungdomsprogrammer. Disse organisasjonene, som Future Farmers of America (FFA) eller 4-H-klubber, gir unge muligheten til å håndtere en rekke husdyr og delta i husdyrutstillinger.

Utdanning: Selv om de arver familiens gård, har de fleste melkebønder en to- eller fireårig grad innen meieri, dyrfag, landbruk eller et nært beslektet studieområde. Undervisning for slike grader omfatter generelt melkefag, anatomi, fysiologi, reproduksjon, avlsvitenskap, farm management, teknologi og landbruksmarkedsføring.

Dairy Farmers Ferdigheter og Kompetanse

For å lykkes i denne rollen trenger du generelt følgende ferdigheter og kvaliteter:

  • Mekaniske ferdigheter: Melkebøndene må kunne operere og vedlikeholde komplekse maskiner.
  • Fysisk styrke: Jobben innebærer anstrengende, repeterende oppgaver, som løft og bøying.
  • Analytiske ferdigheter: Kritisk til suksessen til en melkebonde er evnen til å vurdere helsen og produksjonsstyrken til kyrene, samt de faktorene som påvirker det.
  • Mellommenneskelige ferdigheter: Melkebøndene må kanskje overvåke arbeidere og andre arbeidere, og de kan også trenge å jobbe sammen med dyrlæger og ernæringsspesialister for å koordinere omsorg og fôring av kyrene.

Jobbutsikt

US Bureau of Labor Statistics forutsier at jobbmuligheter for gårds- og ranchforvaltere vil redusere 1 prosent til 2026. Dette gjenspeiler den økende trenden mot konsolidering i næringen, da små produsenter absorberes av store kommersielle operasjoner.

Arbeidsmiljø

Som det er vanlig med de fleste landbruksledelsesjobber, foregår arbeidet utendørs under varierende værforhold og ekstreme temperaturer. Arbeidet i nærheten av store dyr gjør det også viktig at melkebøndene tar riktige forholdsregler for sikkerheten.

Melkebønder kan være selvstendig næringsdrivende eller arbeide for en stor bedriftseenhet. Noen bønder, spesielt mindre selvstendig næringsdrivende produsenter, er en del av kooperativer som Dairy Farmers of America. Samarbeidspartnere kan forhandle konkurransedyktige priser som en gruppe og ha spesiell tilgang til garanterte markeder for melk.

Fremdriftsplan

Timene en melkebonde arbeider kan være mer enn en typisk åtte-timers arbeidsdag, og natt og helg skift er ofte nødvendig. Arbeidet begynner vanligvis før daggry hver dag.

Sammenligning av lignende jobber

De som er interessert i melkefôr, kan også vurdere andre karriereveier med disse medianlønnene:

  • Landbruksingeniør: $ 74.780
  • Dyrpleie og servicearbeider: $ 23,160
  • Landbruk Arbeider: $ 23.730

Interessante artikler

En lederes rolle og ansvar

En lederes rolle og ansvar

Lær om lederens rolle og primære ansvar og få gode tips for overveielser av en karriere i ledelsen.

Mental Health Counselor Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Mental Health Counselor Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

En psykisk rådgiver hjelper pasienter med å håndtere følelsesmessige, mentale og avhengighetsforstyrrelser. Lær om utdanning, ferdigheter, lønn og mer.

Medisinsk sekretær Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Medisinsk sekretær Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Medisinsk sekretær spiller en nøkkelrolle i å yte kontorstøtte til medisinsk personale. Hvis du er svært organisert og effektiv, kan dette være jobben for deg.

Hvordan modellering komp kort brukes

Hvordan modellering komp kort brukes

Et av de viktigste markedsføringsmaterialene for kommersielle modeller er et komposittkort. Dette lille stykket papir har kraft til å gi store resultater.

Finans Internships Med Bank of America

Finans Internships Med Bank of America

Bank of America tilbyr en rekke internships for studenter / karrierevekslere som ønsker å lære mer om bank og finansindustrien.

Funksjonen til et Modellerings Moderbyrå

Funksjonen til et Modellerings Moderbyrå

Her er en titt på rollene og fordelene ved et modelleringsmedlems byrå. Finn ut hva det er, og hvis du trenger en agent for å få en jobb.