• 2024-06-28

Automotive Mechanic Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter, og mer

ЧЕТКИЙ СТАНОК из дверной петли и двигателя от стралки! Не трать деньги, сделай сам!

ЧЕТКИЙ СТАНОК из дверной петли и двигателя от стралки! Не трать деньги, сделай сам!

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Bilmekanikk reparere biler og lette lastebiler, og de utfører vedlikeholdsarbeid på kjøretøy for å holde dem road-worthy og å avverge store reparasjonsregninger for kunder nedover veien. Noen ganger kalt serviceteknikere, holdt de ca 759 900 arbeidsplasser i 2016. Omtrent en tredjedel av disse arbeidstakere var ansatt hos autoforhandlere.

Automotive Mechanic Duties & Responsibilities

Det handler ikke bare om å fikse kjøretøy. Auto mekanikere har også andre oppgaver.

  • Interagere med kundene for å få informasjon om problemene de opplever med bilene sine.
  • Undersøk ulike systemer innen biler for å diagnostisere problemer. De kjører datastyrt diagnostiske tester for å hjelpe dem med å identifisere komponenter som kan fungere feil.
  • Fjern deler som er slitt eller ikke fungerer riktig og erstatt dem med nye eller brukte deler.
  • Utfør rutinemessig vedlikehold som olje, filter og belteendringer i henhold til tidsplaner fastsatt av ulike bilprodusenter.
  • Forklar reparasjoner til kunder og gi estimater for uventede reparasjoner.
  • Plasser valgfri reparasjon eller forebyggende vedlikehold til kundene for å generere ekstrainntekter for butikken, selv om dette kan avhenge av arbeidsgiveren.
  • Hold detaljert dokumentasjon på alt arbeid som utføres.

Automotive Mechanic Salary

Mekanikk som jobber for myndigheter og bilforhandlere og de som eier egne bedrifter, har en tendens til å tjene høyere enn gjennomsnittlig lønn. Mekanikk som arbeider for bensinstasjoner og private serviceforretninger tjener ofte mindre.

  • Median årlig lønn: $ 40,710 ($ 19,57 / time)
  • Topp 10% årlig lønn: Mer enn $ 66,950 ($ 32,19 / time)
  • Bunn 10% årlig lønn: Mindre enn $ 23,420 ($ 11,26 / time)

Noen servicetekniker tjener en provisjon basert på hvor mye arbeid som utføres, mens andre får en timelønn. Noen mekanikere som jobber for garasjer eller forhandlere, tar også noen private kunder utenfor arbeidstiden og deres plassering. Andre ser etter biler med betydelige mekaniske problemer som de kan kjøpe, reparere og selge privat til profitt for å supplere inntektene sine.

Utdanning, opplæring og sertifisering

Auto mekanikere har en rekke lærings- og treningsalternativer, selv om de kanskje ikke alle er nødvendige.

  • Utdanning: Alternativer for mekanikk inkluderer en tilknyttet grad i bilteknologi eller et relatert felt. De bør ideelt sett holde et videregående eller yrkesfaglig utdanning. En høyskole grad er vanligvis ikke nødvendig.
  • læreplasser: Enten en lærlingskap som arbeider under en erfaren mekaniker eller på jobb-trening kan være gunstig.
  • Videreutdanning: Mekanikk må være villig til å engasjere seg i løpende læring for å holde tritt med skiftende teknologi som nye modeller av biler slippes ut med evolusjonerende funksjoner.

Automotive Mechanic Ferdigheter og Kompetanser

Arbeidstakere i bilindustrien trenger en rekke ferdigheter for å hjelpe dem med å vedlikeholde og reparere biler, lastebiler og andre kjøretøy, og å jobbe med kunder, ledere, ansatte og medarbeiderne. Arbeidsgivere søker disse ferdighetene i kandidatene de ansetter for bilarbeider.

  • Analytiske evner: Disse kan hjelpe deg med å utføre tester og inspeksjoner og å diagnostisere årsakene til unnvikende bilproblemer.
  • Mennesker ferdigheter: Du vil være involvert i kundeservice og kundeforhold.
  • Et øye for detaljer: Ikke bare vil dette hjelpe med praktisk arbeid, men det kan være gunstig i andre aspekter av jobben, for eksempel oppbevaring og oppbevaring av inventar.
  • Koordinasjon: Enkelte arbeid kan kreve mye manuell fingerferdighet og fine motoriske ferdigheter. Annet arbeid krever styrke og smidighet.
  • Lederskap ferdigheter: Du kan bli bedt om å overvåke eller lære andre.

Jobbutsikt

Ifølge Arbeidsstatistikkbyrået forventes muligheter for bilteknikere og mekanikere å vokse med ca 6% mellom 2016 og 2026. Dette er omtrent like raskt som gjennomsnittet for alle yrker. Antallet kjøretøy på veien forventes å stige, men dette vil bli kompensert av fremskritt innen teknologi og design som skal øke påliteligheten til kjøretøy og minimere behovet for reparasjoner.

Arbeidsmiljø

Mekanikk arbeider i en rekke automotive service innstillinger, inkludert bilforhandlere, dekk butikker, oljeskift operasjoner, bensinstasjoner og full service reparasjoner. Enkelte mekanikere driver sin egen virksomhet og tar på seg ledelsesfunksjoner som innstilling av priser, reklame, opplæring og tilsynsansatte.

Fremdriftsplan

Denne jobben kan innebære litt overtid. Det er ikke alltid mulig å klokke ut og gå bort i midten av en reparasjon. Kveld og helg arbeid er ikke uvanlig, og dette er i stor grad en heltidsjobb.

Sammenligning av lignende jobber

Noen lignende jobber involverer arbeid på ulike typer maskiner og tilbyr varierende median årslønn.

  • Flymekaniker: $63,060
  • Diesel Service Tekniker: $47,350
  • Liten motor mekaniker: $37,060

Interessante artikler

Unngå disse Work-at-Home Job Scams

Unngå disse Work-at-Home Job Scams

Det er mange jobb svindel der ute. Ta en titt på de 5 vanlige arbeidene hjemme svindel før du begynner å surfe på Internett for din neste jobb!

Slik finner du jobbsøk fra hjemmet

Slik finner du jobbsøk fra hjemmet

Informasjon om arbeid fra hjemmet transkripsjonsjobber, inkludert typer stillinger tilgjengelig, utdanningskrav, lønn og mer.

Work Book Club suksesshistorier

Work Book Club suksesshistorier

Bokklubber på jobb er en billig måte for ansatte å utvikle sine ferdigheter både personlig og profesjonelt. Se to selskaps suksesshistorier.

Arbeidskompensasjonskrav

Arbeidskompensasjonskrav

Arbeidskompensasjon er forsikring for ansatte som er skadet eller som blir syke som følge av jobben sin. Finn ut mer om arbeiderkompetanse.

Arbeidsklærkoder og Business Attire Image Collection

Arbeidsklærkoder og Business Attire Image Collection

Interessert i å vedta en arbeidsklærkode? Her er alt du trenger for å hjelpe deg med å avgjøre de riktige bedriftsklærbehovene på arbeidsplassen din.

Hva gjør en arbeidskompensasjonsadvokat akkurat?

Hva gjør en arbeidskompensasjonsadvokat akkurat?

Arbeidstakers kompensasjonsadvokater jobber i et nisjefelt som hjelper skadede arbeidere til å kjempe for kompensasjon eller å hjelpe arbeidsgivere til å redusere eksponeringen.