• 2024-07-02

Hva liker du best om å jobbe hjemmefra?

Ivy Day Student Speech - Syeda Zainab Aqdas Rizvi '18

Ivy Day Student Speech - Syeda Zainab Aqdas Rizvi '18

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Når du intervjuer for ansettelse for å jobbe fra et hjemmebasert kontor, blir du spurt noen spørsmål om hva du liker best om å jobbe hjemmefra (også kjent som telekommuting). Arbeidsgivere må stille disse spørsmålene for å sikre at du kan være produktiv i et ustrukturert arbeidsmiljø, uten noe direkte tilsyn.

Dette spørsmålet er mindre om å lære om du har de ferdighetene som er nødvendige for jobben, og mer om å lære om du vil gjøre det bra i denne bestemte arbeidsinnstillingen. Noen trives når telekommunikasjon (eller jobber eksternt, som det også kalles), mens andre ikke gjør det. Hvis du trives i denne typen arbeidsmiljø, må du få den meldingen på tvers. Sterke svar vil understreke hvorfor du gjør ditt beste arbeid hjemme.

Hva å si når du blir bedt om å jobbe hjemmefra

Sørg for å forberede et svar på dette spørsmålet på forhånd. Svaret ditt bør forklare hvorfor du vil jobbe hjemmefra og samtidig demonstrere hvorfor du er en sterk kandidat til jobben.

Tenk på hvordan du jobber hjemmefra, forbedrer jobbprestasjonen din. For eksempel kan å jobbe hjemmefra hjelpe deg med å bli mer effektiv fordi det er færre distraksjoner fra kolleger eller lange, uttrukne møter for å delta. Eller hvis du jobber hjemmefra, kan du få en bedre balanse mellom arbeid og liv, noe som faktisk hjelper deg å være mer produktiv fordi du er lykkeligere og ser frem til å fullføre oppdrag. Uansett hvilket svar du velger, vær sikker på at det påminner intervjueren om at du er en god jobbkandidat.

Vær ærlig, men positiv

Det er viktig å ikke selge deg selv. Det betyr å være ærlig. For eksempel, ikke si at du skal jobbe kvelder og helger hvis du vet at det ikke er sant. Vær i stedet positivt om din evne til å få jobben gjort og legg vekt på din entusiasme for hjemme-hjemme-arbeid.

Eksempler på de beste svarene

  • Jeg liker virkelig fleksibiliteten i timer som en oppholdsstedsposisjon tilbyr. Jeg pleier å gjøre mitt beste arbeid veldig tidlig om morgenen. Å kunne sette mine egne timer gjør at jeg kan jobbe når jeg er mest våken. Til slutt er jeg mer produktiv når jeg jobber hjemmefra enn å pendle til et kontor og kaste bort tid i trafikken.
  • Jeg elsker den rolige atmosfæren til å jobbe hjemmefra. Uten konstant forstyrrelser i et kontor, kan jeg være fokusert på arbeidet mitt og fullføre oppgaver raskt.
  • Jeg oppnår en mye bedre balanse mellom arbeid og liv når jeg jobber hjemmefra. De fleksible timene lar meg være der for barna mine om morgenen og få dem til skolen og være der for dem når de kommer hjem. Å vite at jeg har den tiden med familien min tillater meg å være mye mer produktiv fordi jeg ikke er bekymret for hvorvidt de har glemt sin lunsj eller kommet hjem trygt.
  • Jeg er veldig effektiv når jeg jobber på hjemmekontoret min fordi alt er satt opp akkurat slik jeg trenger det. Skriveren min og skanneren er satt opp ved siden av skrivebordet mitt, og jeg kaster ikke bort tiden på Xerox-rommet.

Interessante artikler

Dyroppdretter Jobb og ansvar

Dyroppdretter Jobb og ansvar

Dyreoppdrettere er ansvarlige for å produsere dyr som kan brukes til en rekke formål, herunder fellesskap, show, sport eller forbruk.

Music Business Job Interviews 101

Music Business Job Interviews 101

Du er planlagt for et intervju for din første jobb i musikkbransjen. Gjør deg klar til å skille seg ut med tips fra denne veiledningen.

Music Business Job Intervju Tips

Music Business Job Intervju Tips

Du har endelig landet det ettertraktede musikkvirksomhetsjobbintervjuet. Bruk disse fem intervju-tipsene for å imponere intervjuerne dine og land jobben.

Music Business Loans and Grants: Hvordan bruke det

Music Business Loans and Grants: Hvordan bruke det

Hvis du får finansiering for plateselskap eller musikk, kan du snart finne deg selv i den røde igjen hvis du ikke gjør gode valg om hvordan du bruker det.

Music Business School Guide

Music Business School Guide

Overveier du å studere musikk eller forretningssiden i skolen? Før du registrerer deg, se denne veiledningen for å finne ut hva du trenger å vite.

Forstå musikkindustrien og rekorddistributører

Forstå musikkindustrien og rekorddistributører

I musikkbransjen får plateselskapene album i forbrukernes hender. Finn ut hvordan de rammer avtaler med butikker og nedlastningsleverandører.