• 2024-09-28

Marine Corps Job: MOS 1833 AAV Crewmember

MOS Profile: 1833 AAV Crewmen

MOS Profile: 1833 AAV Crewmen

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Som medlemmer av et Assault Amphibious Vehicle (AAV) mannskap eller enhet utfører AAV-mannskap ulike arbeidsoppgaver for å bistå med drift og vedlikehold av deres kjøretøy og den oppdåtte våpenstasjonen. AAV-mannskap utarbeider AAVs for taktisk ansettelse av tropper og utstyr under skip til landbevegelse og den resulterende driften i land.

Kategorisert som en militær yrkesfaglig spesialitet (MOS) 1833, er denne jobben åpen for rangeringer som spenner fra privat til master gunnery sergeant. Det regnes som en primær MOS (PMOS).

Assault Amphibious Vehicles

I Marine Corps er EFV en viktig del av mange taktiske implementeringer. Disse kjøretøyene er designet for å angripe fra vannet på en fiendtlig posisjon på en strandlinje. De nærmer seg fra brønndekkene til Navy assault-skip og er svært mobile. Dette er kjøretøyene som transporterer Marines og deres last gjennom fiendtlig territorium slik at de kommer trygt og lykkes i sine oppdrag.

Militæren omdøpt AAV som ekspedisjonsbekjempende kjøretøy i 2003, men den planlagte erstatningen ble kansellert før den ble deployert. Marines nå refererer til AAVs som amphibious Combat Vehicles.

Plikter av MOS 1833

Marines som ansatte disse spesialkjøretøyene har et bredt spekter av oppgaver knyttet ikke bare til våpen og kamp, ​​men vedlikehold og vedlikehold av kjøretøyene selv. Disse Marines gjennomfører forebyggende vedlikeholdskontroller og tjenester på våpen. De gjennomfører forebyggende vedlikeholdskontroller og bistår med våpenstasjoner, installerer våpen og laster våpen.

Kvalifisering og opplæring

For å kvalifisere for denne jobben, trenger du en poengsum på 90 eller høyere på det generelle tekniske segmentet av testene for vitenskapelig tjenesteyting (ASVAB). Du må ha en klasse 2 svømmerkvalifikasjon og visjon korrigert til 20/40. Normal fargesyn er også nødvendig.

Etter å ha fullført grunnleggende opplæring (boot camp) på Parris Island, vil du fullføre Assault Amphibian Crewman kurset på Camp Pendleton i California. Seksjonsledere, rangeringen fra stabssergeant til sergeant, må fullføre Assault Amphibian Unit Leader Course på Camp Pendleton.


Interessante artikler

Air Force Weather Technician 1W0X Enlisted Beskrivelser

Air Force Weather Technician 1W0X Enlisted Beskrivelser

Det er mange muligheter for Air Force Weather Specialist. Finn ut jobbansvaret og deres kvalifikasjoner.

Er det en bedre måte enn kaldt å ringe til salg?

Er det en bedre måte enn kaldt å ringe til salg?

Oppdag bedre måter å finne salgsleder for virksomheten din og få slutt på kalde potensielle kunder.

Medierjobbtitler, beskrivelser og karrierealternativer

Medierjobbtitler, beskrivelser og karrierealternativer

Typer jobber tilgjengelig i media, en liste over vanlige jobbtitler og beskrivelse, og informasjon om karrieremuligheter i medierelaterte yrker.

Mediator Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Mediator Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

En mediator karriere innebærer å lede den alternative konfliktløsningen (ADR) -prosessen og bidra til å løse konflikter mellom de omtvistede partene.

Mediator - Alternativ Dispute Resolution Karriere

Mediator - Alternativ Dispute Resolution Karriere

Hva gjør en mekler? Lær om arbeidsoppgaver, inntjening, krav og utsikt. Sammenlign relaterte karrierer og se om dette passer bra for deg.

Media Sensationalism i dagens nyhetsdekning

Media Sensationalism i dagens nyhetsdekning

Sensationalisme er en felles kritikk av dagens nyhetsdekning. Skal disse påstandene nøyaktig beskrive nyhetsrapporterne produsere?