• 2024-06-28

Aberdeen Broadcast Services for Work-at-Home Jobs

One Job Minute: Make $75/Hour Real-Time Captioning for Aberdeen Broadcasting

One Job Minute: Make $75/Hour Real-Time Captioning for Aberdeen Broadcasting

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Aberdeen Broadcast Services, en California-basert familieopptaksvirksomhet, tilbyr transkripsjonstjenester for videoprodusenter og kringkastingstjenester som går utover bildetekst for å dekke slike områder som digital fillevering, oversettelse og talekopiering. Tidligere kjent som Aberdeen Captioning, endret firmaet sitt navn for å reflektere en voksende rolle i språktjenester, inkludert oversettelse, flerspråklig teksting og voiceovers. Selskapet driver tre divisjoner: AberFast, AberCap og AberLingo.

Arbeids-hjemme-muligheter

Mange av stillingene (bildetekstredigerere, salgseksperter, oversettere) som er oppført på nettstedet, er på sin egen side i sine anlegg i Orange County, CA; Det tilbyr imidlertid jobber-hjemme-jobber i:

  • Real-time captioning - Ansatte er erfarne freelance-sanntidsskrivere med hastigheter på 180-220 WPM for livetekster eller live-to-tape-programmering. Kunnskap om bibel / kristen terminologi er nødvendig for enkelte stillinger. Frilansere burde ha sin egen sanntids, lukket teksting programvare, en back-up datamaskin og tre telefonlinjer (en kan være en celle). Betaler opptil $ 75 per time.
  • transkripsjon - Ansatte transkripsjonister for videoklipp. Disse jobbene er svært typiske for hjemme-maskinskrivere. Du må ha en fotpedal, profesjonell hodetelefoner for transkripsjonsprogramvare og Windows Media Player installert. Utmerket grammatikk og tegnsettingskompetanse, samt kunnskap om kristen terminologi, kreves. Betaler $ 1- $ 1,50 per lydminne.
  • Oversettelse - Ansetter frilans lingvister som har fem års erfaring som profesjonell oversetter, en universitetsgrad og innfødt flyt for å oversette undertekster, taleoverføringer og lage undertekster ved hjelp av tekstingsprogramvare.

Bruke Aberdeen Captioning:

Gå på Aberdeen Caption's karriere side og søk gjennom jobbpostene. Legg merke til hvordan de er fargekodede for "ansettelse", "godta søknader" og "stengt". Vær sikker på å merke seg om de er hjemme-stillinger.

For å søke, send inn brevbrevet ditt og fortsett til [email protected], følg nøye med søknadsinstruksene i innlegget. Skriv inn navnet ditt og navnet på stillingen i emnelinjen. Aberdeen vil bare svare på søkere som ønsker å flytte til neste nivå. Det svarer ikke på samtaler fra de som ikke har blitt kontaktet.


Interessante artikler

Kan arbeidsgivere sjekke sysselsettingshistorien din?

Kan arbeidsgivere sjekke sysselsettingshistorien din?

En veileder til informasjonen arbeidsgivere kan sjekke om din jobb historie, og hvorfor det er viktig, du være ærlig om din arbeids historie.

Kan Enlisting Sett fortiden bak deg

Kan Enlisting Sett fortiden bak deg

Så langt som planer for å starte livet ditt igjen for å løpe vekk fra militæret. Hvilke som kan løses ved å anskaffe, og som vil komme tilbake for å hjemsøke deg?

Kan arbeidsgivere be om lønnshistorie?

Kan arbeidsgivere be om lønnshistorie?

Lær når arbeidsgivere er forbudt fra hvor mye du har gjort, samt når og hvordan du skal utlevere lønnen din.

Samle arbeidsledighet når du er selvstendig næringsdrivende

Samle arbeidsledighet når du er selvstendig næringsdrivende

Lær det grunnleggende om arbeidsledighet, og å være selvstendig næringsdrivende, inkludert når og hvordan entreprenører og frilansere er kvalifisert til å samle inn.

Å velge ut av Statens pensjonssystemer

Å velge ut av Statens pensjonssystemer

Lær om om det er mulig for offentlige ansatte å velge bort å bidra til Federal Employees Retirement System eller FERS.

Kan du samle arbeidsledighet hvis du jobber på deltid?

Kan du samle arbeidsledighet hvis du jobber på deltid?

Informasjon om når du kan samle arbeidsledighet dersom du jobber på deltid, som kvalifiserer for delvis arbeidsledighet, og hvordan arbeidsledighetsfordeler beregnes.