• 2024-06-28

Hva er en avhandlingserklæring for sysselsetting med eksempler

How great leaders inspire action | Simon Sinek

How great leaders inspire action | Simon Sinek

Innholdsfortegnelse:

Anonim

En avhandling, når den brukes til jobbsøking, er en kort beskrivelse av deg selv, dine egenskaper og dine ferdigheter. Det er vant til å demonstrere interesse for en jobb og å vise hvordan du vil ha fordel for en organisasjon. Skal du ha en avhandling? Og hvis ja, hvordan lager du en? Les videre for å lære hva du trenger å vite om å skrive avhandlingen din for et søknadsarbeid.

Avhandlinger skal være korte, ikke mer enn en setning eller to. De kan brukes i dekselbrev, henvisningstavler eller annen jobbsøkekorrespondanse for å presentere dine kvalifikasjoner og kvalifikasjoner for en jobb. Det første skrittet for å skrive avhandlingen er å tenke på hvilken stilling du vil søke om, hva du skal tilby et selskap, og hvorfor en arbeidsgiver vil ønske å ansette deg.

Slik brainstormer hva som hører hjemme i din arbeidsoppgaveoppgave

Som en løftehøyde krever noen oppgave å komme opp med en avhandling. Det vil trolig ta litt tid å lage best mulig innkapsling av hva du vil ha i en jobb, så vel som hva du kan tilby til et selskap. Her er noen tips for å utvikle en sterk avhandling:

  • Hold det kort: Igjen, som med en heiskast, bør en avhandling være kort. Sikt på en setning eller et par setninger. Hvis det er et avsnitt, er oppgaven din for lang.
  • Og direkte: Det bør være enkelt å lese avhandlingen din, og forstå poenget ditt. Bruk enkelt, klart språk. Unngå altfor komplisert syntaks og setningsstruktur. Ansatte ledere vil ikke ta deg tid til å finne ut hva du prøver å si. Dette er ikke på tide å vise kjennskap til uklare ord.
  • Vurder dine ferdigheter: Hva gjør deg spesiell som kandidat? Hva kan du gjøre bra - og hva kan du gjøre bra at andre i ditt felt ikke nødvendigvis har å tilby? Dette er viktig informasjon å formidle. Når du bruker oppgaven din, vil du ønsker å målrette denne informasjonen til jobben du søker om. Det vil si at du kan ha en IT-sertifisering og også være en sterk presentatør, men hvis du søker jobb som datatekniker, er IT-sertifiseringen det viktigere å nevne.
  • Ramme dine ferdigheter som fordeler for selskapet: Et mål for en avhandling er å gjøre det klart til en ansatt leder hvordan å ansette du vil være gunstig for selskapet. Du må kanskje gjøre litt forskning på selskapet først.

Å utvikle en avhandling er en utmerket måte å bygge tillit til jobbsøkingen. Du kan bruke oppgaven din på din CV, i målene eller oppsummeringsdelen. Du kan også bruke en avhandling i dekselbrev. I et følgebrev er avhandlingsoppgaven en del av hvorfor du skriver. Så legg inn oppgaven din i avsnittet om hvorfor du skriver på brevbrevet.

For eksempel, Jeg skriver for å søke administrativ assistent stilling hos ABC selskapet. Min sterke kommunikasjons- og organisasjonsferdigheter, samt min evne til å skape ordre ut av kaos, gjør meg til en utmerket kamp for denne stillingen.

I tillegg kan det være lettere for deg å ha en solid oppgaveuttale med andre, for eksempel på jobbmesser, fordi du ikke trenger å tenke på hva du skal si når noen spør hva slags jobb du vil finne. I hovedsak kan avhandlingsoppgaven din og elevatorkurken din lignes på hverandre.

Flere avhandlingseksempler

Hvis du ikke er sikker på hva du skal inkludere i avhandlingen, ta en titt på disse eksemplene. Du kan bruke dem til å komme opp med noe lignende, bare husk å skreddersy uttalelsen til din spesielle situasjon:

  • Min fascinasjon med tall kombinert med min sterke regnskapsmessige ferdigheter og matematikk mindre vil hjelpe meg å gi et solidt bidrag i denne rollen.
  • Min evne til å kunne implementere dagens webdesignteknologi og utvikle og vedlikeholde nettsteder for oppstartede IT-selskaper vil gjøre det mulig for meg å bidra til XYZ-firmaet.
  • Min fulle flyt på spansk sammen med mine sterke markedsførings- og kommunikasjonsevner vil være en fordel for din bedrift.
  • Jeg har opprettet salgsstrategier som har oppnådd 40% omsetningsvekst per år. Jeg er i stand til å motivere salgsstyrker og designe insentivprogrammer for å oppnå korte og langsiktige salgsmål.

Interessante artikler

Kan en arbeidsgiver si at du ble sparket?

Kan en arbeidsgiver si at du ble sparket?

Her er når en tidligere arbeidsgiver kan avsløre at du ble sparket, og hvilken informasjon de kan dele om arbeidshistorien din med potensielle arbeidsgivere.

Kan en arbeidsgiver endre jobben din?

Kan en arbeidsgiver endre jobben din?

Kan din arbeidsgiver endre jobbbeskrivelsen din? Her er når en arbeidsgiver kan endre en ansattes arbeidsoppgaver.

Skal eksterne søkere forsøke å jobbe internt?

Skal eksterne søkere forsøke å jobbe internt?

En ekstern søker kan søke om intern jobbpostering, men hvis en jobb er spesifikk kun åpen for interne kandidater, vil det være nødvendig med tålmodighet.

Kan arbeidsgivere trekke jobbtilbud hvis du motvirker?

Kan arbeidsgivere trekke jobbtilbud hvis du motvirker?

Kan du miste et tilbud om du motarbeider? Her er noen opplysninger om når en arbeidsgiver kan trekke et tilbud dersom en søker gjør et motoffer.

Kan ikke-us. Borgerne Bli med i USA Militær?

Kan ikke-us. Borgerne Bli med i USA Militær?

Hvis du er en ikke-statsborger, kan du tjene deg i US Military. Det er imidlertid begrensninger. Dette er hva du bør vite.

Subtenant Underlease Rights and Limitations

Subtenant Underlease Rights and Limitations

Dersom leietakeren ikke gir leietaker rett til utleie, kan ikke en utleier saksøke. Lær reglene og begrensninger til rettssaker er.