• 2024-06-28

Dekkbrev for en praktikeksempel og skrivetips

Skrivetips til norskeksamen

Skrivetips til norskeksamen

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Hvis du søker om internship, vil du sannsynligvis måtte sende inn et brev som en del av søknaden din. Omslaget ditt skal skreddersys for det spesifikke praktikoppholdet og bør inkludere eksempler fra arbeid, faglige og ekstrakursopplevelser.

Les nedenfor for tips om hvordan du skal skrive et internshipbrev, og gjennomgå et eksempelbrev for en praktikplass.

Tips for å skrive en praktikomslagstavle

Bruk Business Letter Format

Bruk riktig forretningsbrev format når du sender et brevbrev via post. Ta med kontaktinformasjonen din øverst, datoen og kontaktinformasjonen til arbeidsgiveren. Sørg for å gi en riktig hilsen, og skriv navnet ditt nederst. Hvis du sender brevbrevet via e-post, trenger du ikke å inkludere kontaktinformasjonen øverst på den håndskrevne signaturen nederst.

Individualiser ditt følgebrev

Sørg for å skrive et unikt følgebrev for hvert internship som du søker på. Fremheve ferdigheter og evner du har som vedrører den spesifikke praktikoppføringen. Hovedvekten i brevbrevet ditt skal være overbevisende leseren om at du vil være en ressurs som intern.

Bruk søkeord

En måte å individualisere brevet på er å bruke søkeord fra praktikoppføringen. For eksempel, hvis oppføringen sier interntjenesten må ha gode "tidsstyringsferdigheter", inkludere et eksempel på hvordan du har demonstrert tidskompetanse i fortiden.

Gi spesifikke eksempler

Hvis du sier at du har spesiell dyktighet eller evne i brevbrevet ditt, må du bevise dette med et bestemt eksempel fra tidligere arbeid, faglig eller ekstern erfaring.

Legg vekt på din faglige erfaring

I brevet kan du nevne akademisk erfaring, hvis aktuelt. Spesielt hvis du har begrenset arbeidserfaring, kan du bruke eksempler på skolen for å demonstrere at du har spesielle ferdigheter. For eksempel, hvis internshipet krever at du jobber som en del av et lag, gi et eksempel på et vellykket teamprosjekt du jobbet med.

Inkluder ekstracurricular opplevelser

Du kan også inkludere detaljer om din relevante erfaring fra fritidsaktiviteter eller frivillig arbeid. For eksempel kan en journalist for en høyskole avis peke på intervju og skriveferdigheter; En historie om frivillig arbeid på et ly kan gi et eksempel på sterke mellommenneskelige og organisatoriske ferdigheter.

Følge opp

Mot slutten av brevet, si hvordan du vil følge opp med arbeidsgiveren. Du kan kanskje si at du vil ringe på kontoret for å følge opp om en uke (ikke følg opp før). Men ikke inkluder dette hvis praktikoppføringen spesifikt sier ikke å kontakte kontoret.

Rediger, Rediger, Rediger

Pass på at du nøye korrekturleser brevbrevet for stavemåte og grammatikkfeil. Mange internships er svært konkurransedyktige, og eventuelle feil kan skade sjansene dine for å få intervju. Unngå å bruke for mange ord for å formidle din informasjon og hensikt. Hold poengene dine korte og målrettede.

Internship Cover Letter Sample

Dette er en forseglingsbrevprøve. Last ned dekningsbrevmalen (kompatibel med Google Dokumenter eller Word Online) eller les eksemplet nedenfor.

Last ned Word-malen

Internship Cover Letter Sample (Tekstversjon)

Joseph Q. søker

123 Main Street

Anytown, CA 12345

555-555-5555

[email protected]

1. september 2018

Jane Smith

Direktør, Human Resources

BC Labs

123 Business Rd.

Business City, NY 54321

Kjære fru Smith, Jeg skriver for å søke om den vitenskapelige forskningsmiljøopplæringsposisjonen som ble oppført i Anytown University Career Services Office. Jeg tror at min forskning og bevaringserfaring gjør meg til en ideell kandidat.

Jeg har hatt mye forskning erfaring innen kjemi, biologi og geologi, både i laboratoriet og i feltet. Mesteparten av min erfaring er i miljøfeltstudier. Jeg driver for tiden forskning i skolens utendørs laboratorium for å vurdere vannkvaliteten til en nærliggende dam. Jeg vet at vannkvalitetsvurdering er en del av denne internshipen, og jeg vet at min tidligere erfaring gjør meg til en kandidat for dette.

I fjor jobbet jeg som bevaringsassistent på National Trusts Clumber Park. Sammen med stedsvedlikehold og bygning fungerte jeg også som forskningsassistent for forskningsorganisasjonen i parken. Jeg har utført en analyse av jordprøver og innlever data fra ulike forskningsprosjekter. Jeg mottok en spesiell anerkjennelse fra forskningsorganisasjonens direktør for min oppmerksomhet på detaljer og engasjement for forskning.

Jeg tror at jeg ville være en fordel for programmet ditt. Dette praktikoppholdet gir meg den ideelle muligheten til å hjelpe din organisasjon og utvide mine forskningsferdigheter.

Jeg vil ringe neste uke for å se om du er enig i at mine kvalifikasjoner synes å være en kamp for stillingen. I så fall håper jeg å planlegge et intervju på en gjensidig praktisk tid. Jeg gleder meg til å snakke med deg.

Takk for din vurdering, Vennlig hilsen, Joseph Q. Søker (signatur hard copy letter)

Joseph Q. søker

Sende et e-brevbrev

Hvis du sender brevbrevet ditt via e-post, vil formatet ditt være litt annerledes enn et tradisjonelt brev. Oppgi navn og jobbtittel i emnelinjen i e-postmeldingen.

Ta med kontaktinformasjonen din i din epost signatur, og ikke oppgi kontaktinformasjonen til arbeidsgiveren (oppgi ikke kontaktinformasjonen din øverst i meldingen). Start din e-postmelding med hilsen.


Interessante artikler

Kan en arbeidsgiver si at du ble sparket?

Kan en arbeidsgiver si at du ble sparket?

Her er når en tidligere arbeidsgiver kan avsløre at du ble sparket, og hvilken informasjon de kan dele om arbeidshistorien din med potensielle arbeidsgivere.

Kan en arbeidsgiver endre jobben din?

Kan en arbeidsgiver endre jobben din?

Kan din arbeidsgiver endre jobbbeskrivelsen din? Her er når en arbeidsgiver kan endre en ansattes arbeidsoppgaver.

Skal eksterne søkere forsøke å jobbe internt?

Skal eksterne søkere forsøke å jobbe internt?

En ekstern søker kan søke om intern jobbpostering, men hvis en jobb er spesifikk kun åpen for interne kandidater, vil det være nødvendig med tålmodighet.

Kan arbeidsgivere trekke jobbtilbud hvis du motvirker?

Kan arbeidsgivere trekke jobbtilbud hvis du motvirker?

Kan du miste et tilbud om du motarbeider? Her er noen opplysninger om når en arbeidsgiver kan trekke et tilbud dersom en søker gjør et motoffer.

Kan ikke-us. Borgerne Bli med i USA Militær?

Kan ikke-us. Borgerne Bli med i USA Militær?

Hvis du er en ikke-statsborger, kan du tjene deg i US Military. Det er imidlertid begrensninger. Dette er hva du bør vite.

Subtenant Underlease Rights and Limitations

Subtenant Underlease Rights and Limitations

Dersom leietakeren ikke gir leietaker rett til utleie, kan ikke en utleier saksøke. Lær reglene og begrensninger til rettssaker er.