• 2024-06-30

Militære medisinske standarder - Nese, bihuler, strupehode

Tette bihuler: Bør jeg operere?

Tette bihuler: Bør jeg operere?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Nesen, bihulene og strupehodet er intrisk forbundet og til og med delvis forbundet med Eustachian-rørene som fører inn i øret. Mange medisinske fagfolk spesialiserer seg i øre, nese og hals i kroppen. Men i denne artikkelen er de diskvalifiserende medisinske forholdene som er oppført nedenfor, fokusert på nesen, det er sinuspassasjer og strupehodet eller stemmenes boks i halsområdet.

Årsakene til avvisning for avtale, innhenting og induksjon (uten godkjent avbestilling) er en autentisert historie om:

Rhinitt / bihulebetennelse

Rhinitt - Det er to typer rhinitt - allergisk og ikke-allergisk. Å ha en kamp med allergi er svært vanlig, så vær ikke redd for at du ikke kan tjene fordi du har rhinitt i posten din. Imidlertid, når man deltar i Militære Inngangsbehandlingsstasjoner (MEPS) eller Institutt for Forsvarets Medisinsk Undersøkelsesdokument (DODMERB), har en rekrutter eller kandidat en nåværende allergisk eller ikke-allergisk rhinitt, og den er ikke lett kontrollert av oral topisk medisinering, det er diskvalifiserende. Den nøyaktige måten militærforskriften lyder som følger:

(Den internasjonale klassifiseringen av sykdomskode (ICD) er oppført i parentes etter hver standard)

(1) Gjeldende allergisk rhinitt (477,0), på grunn av pollen (477,8) eller på grunn av andre allergener eller uspesifiserte (477,9), hvis ikke kontrollert av oral medisinering eller aktuell kortikosteroidmedikasjon, diskvalifiserer. Historien om allergisk rhinittimmunterapi innen det foregående året er diskvalifiserende.

(2) Nåværende kronisk ikke-allergisk rhinitt (472,0), dersom den ikke kontrolleres av oral medisinering eller aktuell kortikosteroidmedikasjon, diskvalifiserer.

Bihulebetennelse, også kjent som sinusinfeksjon (rhinosinusitt), er en vanlig tilstand hvor bihulehulen blir betent og hovent i minst 12 uker, og medisinsk behandling virker ikke. En bihuleinfeksjon forstyrrer sinusdrenering og forårsaker slimoppbygging i nesen og sinushulen. Symptomer vil være problemer med å puste inn og ut av nesen og ansiktet smerter over, under og mellom øynene (bihulehullene). Den nøyaktige måten militærforskriften lyder som følger:

Nåværende kronisk bihulebetennelse (473), eller nåværende akutt bihulebetennelse (461,9), diskvalifiserer. Slike forhold eksisterer når det fremgår av kronisk purulent neseutslipp, hyperplastiske endringer i nesvevet, symptomer som krever hyppig medisinsk hjelp eller røntgenfunn.

Vocal Cord / Larynx Disqualifications

Larynxen er det hule muskelorganet som danner en luftpassasje til lungene og holder vokalbåndene i mennesker og andre pattedyr; det er også kjent som taleboks. Det er ganske komplisert organ i kroppen som det er ansvarlig for menneskers språk og vokalisering som gjorde at vi kunne fortsette som en art. Larynxen består av seks stykker brusk og 17 muskler som også er forbundet med nerver som gjør det mulig for tale og andre vokaluttalelser. Når strupehodet er skadet eller medfødt, kan det være vanskelig for noen å snakke, snakke høyt, eller til og med beskytte luftrøret og forhindre at mat / væske kommer inn i lungene.

De diskvalifiserende faktorene til strupehode er følgende:

Aktuelle kroniske tilstander av strupehodet, inkludert stammeledningslamper (478.3), kronisk heshet, kronisk laryngitt, strupehalssår, polypper, granulasjonsvev eller annen symptomatisk sykdom i strupehodet, stemmestrengsdysfunksjon som ikke er klassifisert annet sted (478,7), er diskvalifiserende.

Tap av lukt

Anosmi er manglende evne til å oppdage lukt eller det totale tap av luktesans. Anosmi kan være midlertidig, men noen former som skyldes sykdom eller ulykke, kan være permanent. Gjeldende anosmi eller parosmi (781.1) er diskvalifiserende. Parasmia ligner på anosmia, men det betyr ofte at pasienten forvirrer lukten av noe med noe annet. For eksempel kan en rose lukte som kloakkvann til en person med parosmi. Begge disse lidelsene er diskvalifiserende innen militærmedisin.

Bloody Nose and Polyps

Hvis en kandidat eller rekrutterer gjenopplivende forekomster av blodige neser som ikke er forårsaket av umiddelbar traume, kalles dette en historie med tilbakevendende epistaksis (784.7). Hvis du får en blodig nese mer enn en gang i uken av rødt rødt blod fra nesen som forekommer over en 3-måneders periode, diskvalifiserer. Også, hvis en kandidat har en historie med nesepolypper, kan det diskvalifiseres. Den nøyaktige forskriften på nesepolypper lyder som følger: Nåværende nesepolypper (471) eller nesepolypper, med mindre mer enn 12 måneder har gått siden nasal polypektomi, er diskvalifiserende.

Septumproblemer

Et hull i nesens septum hvis det ikke er behandlet og er aktuelt (478.1), er diskvalifiserende. En perforert septum er ikke alltid symptomatisk. Et hull i septum kan imidlertid forårsake neseblod og pusteproblemer.

Tygging, Svelging, Tale, Pusteffekt

Åpenbart vil ethvert problem som forårsaker forstyrrelser eller problemer med å tygge, svelge, tale eller puste i forhold til nese og hals, være utfordrende å passere militærmedisin ved oppføring.

Nåværende eller historie av trakeostomi (V44.0) eller trakealfistel (530.84) er diskvalifiserende.

Nåværende eller historie av deformiteter, eller tilstander eller uregelmessigheter (750.9) i den øvre fordøyelseskanalen, av munn, tunge, gane hals, strupehode, strupehode og nese som forstyrrer tygging, svelging, tale eller puste er diskvalifiserende.

Nåværende kronisk faryngitt (462) og kronisk nasofaryngitt (472.2), diskvalifiserer.

Avledet fra Department of Defense (DOD) Direktiv 6130.3, "Fysiske standarder for utnevnelse, innretting og innføring" og DOD-instruksjon 6130.4, "Kriterier og prosedyrekrav for fysiske standarder for utnevnelse, tiltredelse eller induksjon i forsvaret."


Interessante artikler

Forskningstekniker Cover Letter Eksempler

Forskningstekniker Cover Letter Eksempler

Eksempler på dekselbrev for en stilling som tekniker, med råd om hva som skal inkluderes, og tips for å skrive et effektivt følgebrev for en jobb.

Påkrevd mot ikke-utmeldte ansattes fordeler

Påkrevd mot ikke-utmeldte ansattes fordeler

Lær hvilke lover som gjelder når det gjelder ytelser til ansatte, og hvilke arbeidsgivere har fortsatt skjønn når de designer fordeler.

Forskning Disse moderskapspremiene før baby

Forskning Disse moderskapspremiene før baby

Et stort flertall av amerikanske selskaper vil gi fire til seks uker med barselslønn. Hvis din bedrift ikke gjør det, er det andre alternativer å forfølge.

Forskningsassistent Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Forskningsassistent Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Forskningsassistenter gir støtte til fagfolk som driver eksperimenter og forskning. Tjenestene varierer sterkt basert på forskningsfeltet.

Reserve og National Guard Retirement Pay System

Reserve og National Guard Retirement Pay System

Lær om pensjonsalarmsystemet for USAs militære reserver og nasjonalvakt, som er annerledes enn aktiv plikt.

Forstå Avkastnings- og Inntektserklæringen

Forstå Avkastnings- og Inntektserklæringen

Forstå Leie og Inntektserklæring (LES) er forenklet med disse omfattende forklaringene for medlemmer av Reserve og National Guard.