• 2024-07-02

Marine Job: MOS 6046 Aircraft Maintenance Administration Spesialist

Roles in the Corps: Aircraft Maintenance

Roles in the Corps: Aircraft Maintenance

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Marines i flyvedlikeholdsadministrasjons spesialitet håndterer papirarbeid og administrative oppgaver for å holde Marine-fly i topp fungerende rekkefølge. Selv om dette ikke virker som den mest utfordrende jobben i Marine Corps, er det avgjørende for sikkerheten til marine piloter og alle som flyr på et marint fly.

Marines kategoriserer denne jobben som en militær yrkesfaglig spesialitet (MOS) 6046. Det regnes som en primær MOS og er åpen for marinesoldater mellom rekkene til privat og master gunnery sergeant.

Pliktene til Marine MOS 6046

I tillegg til å vedlikeholde loggbøker, utarbeider rapporter og logger opp dokumenter, direktiver og korrespondanse, er disse Marines trent i databehandlingsutstyr. Dette tillater dem å overvåke og overvåke vedlikeholdsadministrasjonsfunksjoner, samt sette opp, betjene og vedlikeholde logistikk-maskinvare og -systemer.

Kvalifiserende for MOS 6046

For å være kvalifisert for denne jobben, trenger du en poengsum på 100 eller høyere på det generelle tekniske (GT) -segmentet av testene for vitenskapelig tjenesteyting (ASVAB). Du må kunne skrive minst 15 ord per minutt og ha normal fargeopplevelse (med andre ord, du kan ikke være fargeblind).

I tillegg til å være en amerikansk statsborger, må marinere i denne jobben holde eller kunne kvalifisere for en konfidensiell sikkerhetsgodkjenning fra Forsvarsdepartementet. Dette inkluderer en bakgrunnskontroll som går tilbake fem år og probes din arbeidshistorie, økonomi og personlige og faglige forhold. Du vil bli pålagt å signere et frafall slik at etterforskere får tilgang til eventuelle forseglede poster, samt offentlige poster. Og for de fleste stillinger kan en historie med narkotikabruk eller alkoholmisbruk diskvalifisere.

Trening for MOS 6046

Når enlist er opptjent, er det to steder hvor marinesoldater går gjennom grunnleggende opplæring, ellers kjent som boot camp, eller bare "boot." Avhengig av hvor du anvender, vil du enten delta i grunnleggende opplæring på Recruit Training Depot på Parris Island, South Carolina, eller Recruit Training Depot i San Diego, California.

Marine boot camp varer i ca 12 uker og er allment ansett som det vanskeligste grunnleggende treningsprogrammet blant alle amerikanske væpnede styrker.

Etter grunnleggende opplæring, vil marinesoldater i denne jobben fullføre flyvedlikeholdsadministrasjonskurset på Naval Air Station i Meridian, Mississippi. Sersjanter og over vil ta det nødvendige dataanalysekurs ved Naval Air Station i Pensacola, Florida.

Sivile stillinger som ligner på Marine MOS 6046

Selv om mye av arbeidet du skal gjøre i denne jobben, er spesifikt for Marine Corps og flyet, vil du lære noen ferdigheter som er nyttige i sivil arbeidskraft. Du bør være kvalifisert til å jobbe som flylogger for et sivilt flyselskap eller som vedlikeholdsdataanalytiker.


Interessante artikler

Ledere setter arbeidstaket gjennom forventninger og eksempler

Ledere setter arbeidstaket gjennom forventninger og eksempler

Vellykkede ledere setter takten på arbeidsplassen av de tiltakene de tar, og gjennom sine klare forventninger til ansatte og modellert ytelse.

Hvordan lede et prosjekt når du ikke er lagets chef

Hvordan lede et prosjekt når du ikke er lagets chef

Er du en prosjektleder, og gruppemedlemmene dine ikke rapporterer til deg? Her er 6 tips om å være prosjektleder når du ikke er sjefen.

Air Force Senior Airman Under Sone Promotions

Air Force Senior Airman Under Sone Promotions

Lær om Air Force Senior Airman (E-4) Under Sone Promotions. Det er muligheter for kampanje for Airmen First Class.

Led teamet: Hvordan være personen Andre følger

Led teamet: Hvordan være personen Andre følger

Vil du vite en av ledelsens viktigste hemmeligheter? Du kan ikke bli en god leder hvis folk ikke er villige til å følge deg. Lær mer om følgesvenn.

Mental Helse Ansattes fordeler

Mental Helse Ansattes fordeler

Få fakta om psykisk helse i Amerika, sammen med detaljene i atferdsmessig plandesign som tjener mental helse forbrukere og pasienter.

Leapforce arbeid fra hjemmet muligheter

Leapforce arbeid fra hjemmet muligheter

Leapforce ansetter uavhengige entreprenører for å utføre søkevalueringsforskningsoppgaver for sine kunder. Mange av disse jobbene i hjemmet er tospråklige.