• 2024-06-28

10 tips for å håndtere hver dag folk på arbeidsplassen din

10 tips for EVERY guitar player

10 tips for EVERY guitar player

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Uansett din jobb eller din arbeidsplass, er det et must for å lykkes med å håndtere mennesker effektivt. Å håndtere mennesker med hell hver dag vil gjøre jobben mer morsomt og inspirerende. Å håndtere mennesker er både en glede og en utfordring.

Men å håndtere mennesker med suksess er den viktigste faktoren for å avgjøre om du vil få innflytelse og innflytelse du trenger for å oppnå ditt oppdrag på jobb. Å håndtere mennesker effektivt er en ferdighet du kan lære. Her er hvordan du kan bli mest vellykket når du arbeider med folk på jobb.

  • 01 Demonstrere respekt på jobben

    Tillit er hjørnesteinen når man arbeider med mennesker som er avhengig av hverandre på jobb. Tillit danner grunnlaget for effektiv kommunikasjon, positive mellommenneskelige relasjoner, og medarbeider motivasjon og bidrag av skjønnsmessig energi, den ekstra innsatsen som folk frivillig investerer i arbeid.

    Når tillit eksisterer i en organisasjon eller i et forhold, er nesten alt annet lettere og mer behagelig å oppnå. Ved å håndtere mennesker er tillit kritisk for å danne støttende forhold som muliggjør prestasjoner og fremgang.

  • 03 Gi tilbakemelding med en innvirkning

    Tilbakemeldinger kommuniseres til en person eller et lag med mennesker om hvilken effekt deres oppførsel har på en annen person, organisasjonen, kunden eller teamet. Gjør din tilbakemelding har den innvirkning det fortjener på måten og tilnærming du bruker til å levere tilbakemelding.

    Når du arbeider med hverdagspersoner, kan tilbakemeldingen din gjøre en forskjell hvis du kan unngå en defensiv respons. Hvordan du nærmer deg og gir tilbakemelding når det gjelder å håndtere mennesker, er forskjellen mellom effektive arbeidsforhold og konflikt og vanskelige følelser.

  • 04 Motta tilbakemelding med nåde og verdighet

    Er du interessert i hvordan andre ser ditt arbeid? Gjør det enkelt for dem å fortelle deg. Hvis de tror du vil sette pris på tilbakemelding, får du mye mer. Og det er bra, virkelig. Ved å håndtere mennesker kan objektiv tilbakemelding fra personer som bryr seg om deg, stimulere kontinuerlig forbedring eller bekrefte at du er på rett spor.

    Tilbakemelding gir deg mulighet til å justere kurs og retning i å håndtere situasjoner, mennesker og utfordringer på jobben. Ditt mål med å håndtere mennesker og deres tilbakemelding er å få mer - hvordan du får tilbakemelding er nøkkelen.

  • 05 Vis Vurdering

    Du kan vise forståelse hver dag når du arbeider med mennesker. Du kan fortelle dine kolleger, kollegaer og ansatte hvor mye du verdsetter dem og deres bidrag til enhver dag på året. Stol på dette faktum. Ingen anledning er nødvendig. Faktisk, små overraskelser og tokens av takknemlighet spredt gjennom året hjelper folk i ditt arbeidsliv føler seg verdsatt hele året.

    Å demonstrere forståelse for å håndtere hverdagen din, er en kraftig måte å samhandle med og demonstrere din omsorg. Dine kollegaer føler seg verdsete når du har å gjøre med dem som om du virkelig bryr deg om og setter pris på dem når du gjør det. Falsk, falsk får deg ingen steder her.

  • 06 Bygg nødvendige allianser

    En alliert er en assosiert som gir hjelp og ofte, vennskap. Dine allierte vil trolig støtte dine synspunkter og årsaker. De hjelper til med å løse problemer, gi råd, fungere som et lydkort når du trenger et lyttende øre og gir et annet perspektiv, slik at du kan se organisasjonen mer bredt.

    Noen ganger forteller allierte at du har feil i dine forutsetninger, uinformert i dine valg, og går i feil retning. I håndteringen av de daglige menneskene i arbeidsverdenen er ingenting viktigere enn å ha allierte som forteller deg sannheten. De er kritiske for din suksess på jobben.

    Å utvikle allianser som gjør at du kan oppnå ditt og bedriftens oppdrag er kritisk. Her er ti tips som vil hjelpe deg med å utvikle arbeidsallianser som vil hjelpe deg med å oppnå ditt arbeidsmisjon og mål.

  • 07 Spill bra med andre for å utvikle effektive forhold

    Du kan torpedo din jobb og karriere gjennom forholdene du danner på jobb. Uansett din utdanning, erfaring eller tittel, hvis du ikke kan leke bra med andre, vil du ikke lykkes.

    Effektive relasjoner skaper suksess og tilfredshet på jobben. Lær mer om syv effektive arbeidsrelasjoner. Bekjempelse av vanskelige mennesker med disse arbeidsforholdene må.

  • 08 Overvinne frykten for konfrontasjon og konflikt

    Betydende konfrontasjon er aldri lett, men konflikten er ofte nødvendig hvis du vil holde fast på dine rettigheter på jobben. Hvorvidt konfrontasjonen er over felles kreditt, irriterende kollegervaner, d-tilnærminger, eller om hvordan du holder et prosjekt på sporet, noen ganger må du holde en konfrontasjon med en kollega.

    Den gode nyheten er at mens konfrontasjon nesten aldri er ditt førstevalg, kan du bli bedre og mer komfortabel med nødvendig konflikt. Finn ut hvordan å håndtere vanskelige konflikter på jobben er enklere og mer positivt med disse trinnene.

  • 09 Har vanskelige samtaler

    Har du møtt noen av disse eksemplene på å håndtere vanskelige mennesker på jobben? De er bare eksempler på typer oppførsel som roper ut for ansvarlig tilbakemelding.

    Disse trinnene hjelper deg med å holde vanskelige samtaler når folk trenger profesjonell tilbakemelding. Å håndtere en vanskelig samtale kan ha positive resultater.

  • 10 Opprett bevisst lag normer

    Medlemmene av hvert lag, avdeling eller arbeidsgruppe utvikler spesielle måter å samhandle med og håndtere hverandre over tid. Effektiv mellommenneskelig kommunikasjon mellom medlemmer og vellykket kommunikasjon med ledere og ansatte utenfor teamet er viktige komponenter i teamfunksjonen.

    Hvordan et lag tar beslutninger, tildeler arbeid, og holder medlemmene ansvarlige, bestemmer lagsuksessen. Med den potensielle kraften av effekten av disse samspillene på lagsuksess, hvorfor forlate lagmedlemsinteraksjon til sjanse? Ved å håndtere et effektivt lag, må du danne retningslinjer for lagsamarbeid eller lagnormer tidlig for å sikre lagsuksess.


  • Interessante artikler

    Kan arbeidsgivere sjekke sysselsettingshistorien din?

    Kan arbeidsgivere sjekke sysselsettingshistorien din?

    En veileder til informasjonen arbeidsgivere kan sjekke om din jobb historie, og hvorfor det er viktig, du være ærlig om din arbeids historie.

    Kan Enlisting Sett fortiden bak deg

    Kan Enlisting Sett fortiden bak deg

    Så langt som planer for å starte livet ditt igjen for å løpe vekk fra militæret. Hvilke som kan løses ved å anskaffe, og som vil komme tilbake for å hjemsøke deg?

    Kan arbeidsgivere be om lønnshistorie?

    Kan arbeidsgivere be om lønnshistorie?

    Lær når arbeidsgivere er forbudt fra hvor mye du har gjort, samt når og hvordan du skal utlevere lønnen din.

    Samle arbeidsledighet når du er selvstendig næringsdrivende

    Samle arbeidsledighet når du er selvstendig næringsdrivende

    Lær det grunnleggende om arbeidsledighet, og å være selvstendig næringsdrivende, inkludert når og hvordan entreprenører og frilansere er kvalifisert til å samle inn.

    Å velge ut av Statens pensjonssystemer

    Å velge ut av Statens pensjonssystemer

    Lær om om det er mulig for offentlige ansatte å velge bort å bidra til Federal Employees Retirement System eller FERS.

    Kan du samle arbeidsledighet hvis du jobber på deltid?

    Kan du samle arbeidsledighet hvis du jobber på deltid?

    Informasjon om når du kan samle arbeidsledighet dersom du jobber på deltid, som kvalifiserer for delvis arbeidsledighet, og hvordan arbeidsledighetsfordeler beregnes.