• 2024-07-02

Jobbfakta om Marine Corps Intelligence

Marine Corps Intelligence Schools

Marine Corps Intelligence Schools

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Karakter er viktig for Marines periode, men Marines håndtering av sensitiv klassifisert informasjon, bygger tillit med menneskelige intelligens eiendeler krever spesielle ferdigheter, temperament og utdanning / opplæring. I Marine Corps, er hver jobb, eller militær yrkesfaglig spesialitet (MOS) og relaterte arbeidsplasser klassifisert innenfor yrkesfelt (OccFlds). Intelligence OccFld dekker en rekke jobber som er ansvarlige for å samle, behandle og formidle sensitiv informasjon.

Marine Intelligence Community mottar det trening på hovedkvarteret element i Damneck Va samt underordnede kommandoer i det brede spekteret av intelligens ferdigheter i Fort Belvoir Va, Dam Neck Va, Newport RI og Little Creek, Va. Det er også regionale treningssentre på Camp Lejeune, Camp Pendleton og 29 Palms Ca.

Denne MOS ble opprettet på 1990-tallet av Marine Corps for å forbedre taktisk intelligens og tilby flere muligheter for tidlig karriere Marines å flytte inn i kommandostillinger. Det er Intelligence Billets for både offiserer og enlisted Marines.

Offiserer Karrierefelt

Air Ground Task Force Intelligence Officer 0202 - Intelligensoffiserer 0202 fungerer som rådgivere til kommandøren og bistår med å utføre etterretningsansvar. De leder intelligensforberedelsen av slagmarken (IPB). De støtter MAGTF med direkte analyse, behandling og utnyttelse av intelligensdata. De er også dyktige i motintelligens. Intel-offiserer vil lede informasjonsformidling og støtte til Marine planleggingsprosessen og målrettingen av fienden.

Ground Intelligence Officer 0203 - Ground Intelligence Officers kan tjene som primære platon kommandører i divisjon rekognosering selskaper, infanteri bataljon scout / sniper plater og andre ground intelligence oppdrag. Disse oppgavene kan omfatte Bataljon, Regiment og Divisjonsstab, Marine Logistikk Grupper og Intelligens Bataljoner. De tjener som ledere av rekognoseringsfirmaene innen divisjonsrekognosjonsbataljoner og analyserer innsamlet etterretningsinformasjon og tar tiltak eller gir anbefalinger for større elementer å ta tiltak basert på fakta og fortolkninger av dataene.

De er ansvarlige for planlegging, distribusjon og taktisk ansettelse av grunnrekogniseringsenheter, og de er også ansvarlige for disiplinen og velferden til enhetens marinesoldater.

Intelligence Warrant Officer 0205 - Senior all-source intelligensanalyse saksbehandlingsoffiserer er gjenstand for eksperter i etterretning og har ledelse og rådgivende roller. De bistår med planlegging, analyse, produksjon og formidling av høyt klassifisert operasjonell / taktisk intelligens. 0205 er masteranalytikere av taktisk intelligens.

Signal Intelligence Officer 0206 - SIGINT / EW-kommandoer, Signal Intelligence / Ground Electronic Warfare (SIGINT / EW), eller bistå med å styre en SIGINT / EW-enhet og / eller utføre oppdrag av høy teknisk natur med alle typer kommunikasjon - åpen eller kryptert.

Air Intelligence Officer 0207 - Air Intelligence Officers (AIO) analyserer samlet informasjonsinformasjon og tar eller anbefaler handling basert på denne informasjonen. Med godkjenning kan AIOs ta avgjørende tiltak på mål. De planlegger oppdrag og distribuerer flyrekognoseringsenheter. AIOs er også ansvarlige for enhetens kommunikasjonsfunksjoner, operativ logistikk og vedlikehold.

Plikter innenfor Intelligence OccFld

Spesialene innenfor intelligensen OccFld inkluderer analyse, kontraintelligens, bildefortolkning og geografisk intelligens. Dette er jobber som omhandler svært sensitiv, ofte klassifisert informasjon, slik at alle Marines som er tildelt en intelligens MOS, er underlagt en enkelt omfangs bakgrunnsundersøkelse (SSBI) før de går i formell skole.

De grunnleggende kravene til en jobb i Marine Intelligence inkluderer kontor-, kommunikasjons- og datakompetanse, samt å beherske en rekke analytiske og tekniske ferdigheter. Marines angir feltet i MOS 0231 (intelligensspesialist) eller MOS 0261 (geografisk intelligensspesialist).

Intelligens marinesoldater har også muligheten til å tjene i billets som bore instruktør, rekrutterer og i Marine vakt plikt.

Her er noen av jobbene i Marines som er organisert under arbeidsområdet for intelligens:

0211 Counterintelligence / HUMINT (Human Intelligence) Spesialist

Pliktene til Marines i (MOS) 0211 innebærer følsomt arbeid med fiendtlige spioner, sabotører og terrorister. Det er ofte opp til disse marinene å forhøre mistenkte til å samle avgjørende intel i en kampsituasjon. Dette er ikke en inngangsposisjon, og er kun åpen for korporaler og sergeanter, som kan bevege seg inn i rollen sideveis. Søkere for denne jobben må være minst 21, og må være amerikanske statsborgere. De trenger en generell teknisk (GT) poengsum på minst 110 på det Armed Services Professional Aptitude Battery (ASVAB), og trenger et gyldig amerikansk førerkort.

Utdanningskravene til MOS 211 inkluderer seks måneders opplæring på en flåte Marine Force, og fire og en halv måneders motintelligens / HUMINT grunnleggende trening på Marine Corps-løsningen i Dam Neck, Virginia.

0212 Tekniske overvåkingstiltak Spesialister

Disse spesialistene er involvert i taktiske og strategiske operasjoner og TSCM-aktiviteter (Joint Technical Surveillance Against Measure). De har generelt arbeidskunnskap om teknikker og utstyr som brukes av utenlandske etterretnings- og terrororganisasjoner. Deres svært følsomme arbeid innebærer å identifisere og nøytralisere trusler mot amerikanske etterretningsoperasjoner.

Marines som er tildelt denne MOS må allerede ha en primær MOS på 211, 2621, 2631 eller 2651. Denne MOS er kun åpen for sergeanter og over, og alle må kunne forplikte seg til 36 måneders tjeneste i jobben. De må fullføre TSCM grunnleggende kurs og TSCM kurset

0231 Intelligens Spesialist

Intelligensspesialister samler, registrerer, analyserer, behandler og formidler informasjon og intelligens. Avhengig av hans eller hennes rang, kan denne spesialisten overvåke etterretningsdeler av kommandoer. De som har en score på 100 på forsvarsspråkskapasitetsbatteri (DLAB), kan delta på språkopplæring på forsvarssproginstituttet i Monterey, California.

For å kvalifisere for denne MOS, trenger Marines en generell teknisk butikk på ASVAB på 100 eller høyere. De vil fullføre MAGTF intelligens spesialist kurs på Navy Marine Corps Intelligence Training Center i Dam Neck.

0241 Bildeanalysespesialist

Disse marinemenn bruker fotogrammetriske ferdigheter (lage kart eller modeller ut av fotografier) ​​for å hjelpe til med å skape nøyaktig måloppkjøpsinformasjon, og for å hjelpe planlegge rekognosjonsoppdrag. Intelligensen de samler brukes til å oppdatere militærets databaser.

For å kvalifisere for denne MOS, trenger en margen en generell teknisk score på 100 eller høyere på ASVAB, og må fullføre bildeopplæringslærekurset på Goodfellow Air Force Base i San Angelo, Texas.

0261 Geografisk Intelligens Spesialist

I motsetning til noen av de andre jobbene i dette feltet, er geografisk intelligensspesialist en MOS på inngangsnivå. Jobben innebærer å samle, analysere og behandle geofysiske data, og revidere militære kart og mål basert på dataene. De vil bruke elektronisk og satellittposisjoneringsutstyr som en del av deres daglige oppgaver.

Disse spesialistene trenger en elektronikk reparasjon score på 100 eller høyere på ASVAB, og skal vise noen ferdigheter i algebra, geometri og trigonometri.

0291 Intelligence Chief

Intelligenshøvdingene overvåker driften av etterretningsdelen. De trenger en primær MOS av enten 0211, 0231, 0241 eller 0261, og må være kvalifisert for topphemmelig sikkerhetsgodkjenning.

USMC Intelligence Schools Video

For en fullstendig liste over oppgaver og oppgaver i underretningen OccFld, se MCO 3500.32, Intelligence Training and Readiness Manual.


Interessante artikler

Kundeservice Gjenoppta Eksempel Med En Profil

Kundeservice Gjenoppta Eksempel Med En Profil

Her er et eksempel på et CV med en profil for en kundeserviceposisjon med tips om hva du skal ta med, så det blir lagt merke til og valgt av arbeidsgivere.

Sample Cover Letters for Retail og Customer Service Jobs

Sample Cover Letters for Retail og Customer Service Jobs

Leter du etter en ny stilling i detaljhandel eller kundeservice? Her er en veiledning for å skrive et følgebrev som får deg til å merke.

Kundeservicefagliste og eksempler

Kundeservicefagliste og eksempler

Liste over kundeserviceferdigheter til bruk i CV, omslag, jobbsøknader og intervjuer, med tips for hvordan å markere dem og eksempler.

Tilpasset omslagstavle Eksempel på karriereendring

Tilpasset omslagstavle Eksempel på karriereendring

Gjennomgå et eksempelbrev som fokuserer på en karriereendring og ferdighetene som kreves for den stillte stillingen, med tips for hvordan du skriver og hva du skal inkludere.

Fremgangsmåte for å tilpasse kommunikasjonen din for hver målgruppe

Fremgangsmåte for å tilpasse kommunikasjonen din for hver målgruppe

Vil du effektivt kommunisere informasjon til dine publikum? Bruk disse fem trinnene til å bli en bedre og mer effektiv HR-presentatør som får resultater.

Cyber ​​Intelligence Analyst Karriere Oversikt

Cyber ​​Intelligence Analyst Karriere Oversikt

En titt på cyber intelligence analytikere som inneholder et sammendrag av sine oppgaver, samt nødvendig opplæring, erfaring og tekniske ferdigheter.