• 2024-06-28

Topp grunner til å bli en hundegroomer

Topp 10 grunner til at du bør flytte fra kollektivet!

Topp 10 grunner til at du bør flytte fra kollektivet!

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Profesjonell hundpleie er en raskt voksende industri som gir jevn ansettelse for mange dyrelskere. En karriere på dette feltet har mange fordeler for en hundeliv, inkludert minimal utdanningskrav, stabil arbeid og rimelig god lønn.

Hvis du tenker på en karriere som en profesjonell hundelitter, kan du vurdere noen av de viktigste årsakene til at kandidatene er trukket til denne karriereveien:

1. Arbeid med hunder

Hundehuggere kommer til å jobbe med hunder hver dag, noe som absolutt er et stort incitament til hundelskere. Dette er en jobb med høyt nivå av praktisk kontakt med dyrene. Groomers kan også jobbe utelukkende med en bestemt interesse hvis de velger det.

2. Fremme Pet Helse

Groomers gir verdifulle helse-relaterte tjenester som trimmer negler, bading, rengjøring ører og sjekker hudforhold. De kan informere eieren om eventuelle uvanlige endringer eller observerbare problemer med kjæledyrets helse slik at disse kan bli hentet til en kvalifisert veterinær.

3. Fleksibel plan

Groomers har luksusen til å sette noen arbeidsplan som de ønsker. Mens mange groomere jobber mest tradisjonelle kontor timer, velger noen å jobbe deltid eller reise hundeshowkretsen.

4. Livslang læring

Groomers lærer alltid nye teknikker og ferdigheter, enten fra praktisk erfaring, andre groomers, eller treningsklinikker og messer. Nytt utstyr blir alltid brakt på markedet, og toppbrukerne har en tendens til å dra nytte av innovasjoner som er utformet for å forbedre arbeidskvaliteten og effektiviteten.

5. God lønn

Hondeforhandlere kan sette sine egne priser for de ulike typer kuttene de utfører, med priser basert på hvor mye tid det er og de tekniske vanskelighetene med den spesifikke kuttet. Erfarne groomere med en solid kundebase kan kreve topp dollar for sine tjenester. Vis groomers som arbeider på nasjonalt nivå kan tjene ekstremt høy lønn for hvert kutt.

6. Spesialisering

Individuelle groomers kan fokusere på å tilby tjenester for noen spesifikke raser, eller i noen tilfeller bare en bestemt rase av valg. Alternativt kan de tilby tjenester til bredere kategorier, som for eksempel å jobbe med grupperaser eller leketøyraser.

Noen groomers spesialiserer seg enda lenger, og gir grooming tjenester utelukkende til de som er i hundeshowindustrien - et spesielt lukrativt alternativ hvis groomeren har det nødvendige ferdighetsnivået.

7. Utdanningskrav

Hondeforhandlere kan lære det grunnleggende av handelen relativt raskt. Noen salonger trener groomere på jobben, men mange profesjonelle treningsprogrammer dekker også de nødvendige ferdighetene innen få uker eller måneder med intensiv praksis. Selv om sertifisering ikke er nødvendig for å forfølge denne karriereveien, kan flere sertifiseringsalternativer øke groomerens faglige legitimasjon.

8. Klientinteraksjon

Groomers pleier å trives med både kjæledyr og mennesker, og de har sikkert muligheten til å samhandle med begge. Å fremme gode kundeforhold kan være et viktig aspekt ved en groomeres suksess.

Pet eiere kan bli gode venner med kjæledyrets groomer, mye på samme måte som de pleier å bli venner med frisør. Dette kan føre til verdifulle henvisninger og forbindelser i lokalområdet.

9. Stabil etterspørsel

2018-undersøkelsen utført av American Pet Products Association (APPA) indikerte at petindustrien var ansvarlig for $ 72,13 milliarder i årlige utgifter i USA. Pet service delen av industrien, som inkluderer kjæledyr grooming, var ansvarlig for $ 6,47 milliarder av den totale.

Utgifter på kjæledyrstjenester er et av de raskest voksende aspektene i bransjen, og dette betyr gode muligheter for hundens groomere og andre kjæledyrleverandører.

10. Entreprenørmuligheter

Hundepleie er et ekstremt tilgjengelig alternativ for de som ønsker å være selvstendig næringsdrivende. En groomer kan åpne sin egen salong, eller bli en uavhengig entreprenør innenfor en etablert salong, med en ganske rimelig investering av midler til grunnleggende utstyr og reklame.

Et annet alternativ som har vokst i popularitet, er den mobile hundeselskapssalongen, hvor grossisten kjøper en spesielt utstyrt varebil og reiser til klienthjem for å utføre pleie.


Interessante artikler

Kan arbeidsgivere sjekke sysselsettingshistorien din?

Kan arbeidsgivere sjekke sysselsettingshistorien din?

En veileder til informasjonen arbeidsgivere kan sjekke om din jobb historie, og hvorfor det er viktig, du være ærlig om din arbeids historie.

Kan Enlisting Sett fortiden bak deg

Kan Enlisting Sett fortiden bak deg

Så langt som planer for å starte livet ditt igjen for å løpe vekk fra militæret. Hvilke som kan løses ved å anskaffe, og som vil komme tilbake for å hjemsøke deg?

Kan arbeidsgivere be om lønnshistorie?

Kan arbeidsgivere be om lønnshistorie?

Lær når arbeidsgivere er forbudt fra hvor mye du har gjort, samt når og hvordan du skal utlevere lønnen din.

Samle arbeidsledighet når du er selvstendig næringsdrivende

Samle arbeidsledighet når du er selvstendig næringsdrivende

Lær det grunnleggende om arbeidsledighet, og å være selvstendig næringsdrivende, inkludert når og hvordan entreprenører og frilansere er kvalifisert til å samle inn.

Å velge ut av Statens pensjonssystemer

Å velge ut av Statens pensjonssystemer

Lær om om det er mulig for offentlige ansatte å velge bort å bidra til Federal Employees Retirement System eller FERS.

Kan du samle arbeidsledighet hvis du jobber på deltid?

Kan du samle arbeidsledighet hvis du jobber på deltid?

Informasjon om når du kan samle arbeidsledighet dersom du jobber på deltid, som kvalifiserer for delvis arbeidsledighet, og hvordan arbeidsledighetsfordeler beregnes.