• 2024-07-02

Pet Adoption Counselor Karriereprofil

Pet Adoption Counselor

Pet Adoption Counselor

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Pet adopsjon rådgivere er ansvarlig for matchende potensielle eiere med passende husdyr. Typiske plikter for adopsjonsrådgivere for dyr omfatter skjermpotensialtakere, gjennomgang av søknader, arkivering av papirarbeid, observasjon av interaksjoner mellom kjæledyr og potensielle adoptere, utdannelse av eiere om riktig kjæledyrpleie, opplæring og veiledning av frivillige, oppstilling av avtaler for veterinærprosedyrer og behandling av adopsjonsavgifter.

Pet adopsjon rådgivere kan også bistå med en rekke andre oppgaver i huslyet, for eksempel behandling av donasjoner, telefonsvarer, oppdatering av poster, utfylling av burskort, bestilling av forsyninger, walking dogs, deltakelse i lydighetstrening, innsamling av penger, å gi turer og hjelpe med mobile adopsjonsdrifter på steder utenfor stedet.

Siden mange adoptere jobber med 9 til 5 jobber i løpet av uken, kan det være nødvendig med dyr adopsjonsrådgivere å jobbe noen netter, helger og helligdager som adopsjonsplanen krever. Mobil kjæledyr adopsjon stasjoner pleier å kreve kvelden eller helgen bemanning, selv om disse vanligvis holdes som spesielle arrangementer.

Karrieremuligheter

Pet adopsjon rådgivere kan finne arbeid med dyr shelters, humane samfunn, og ideelle organisasjoner for dyrevelferd. De kan oppstå fra en inngangsposisjon som en kjæledyr adopsjonsrådgiver til en mer ledelsesroll som for eksempel kjæledyr adopsjonssjef, anleggskoordinator eller dyrevernsjef.

Utdanning og opplæring

En høyskole grad er ikke nødvendig for å starte en karriere som et kjæledyr adopsjon rådgiver, selv om det er et pluss. Erfaring med dyr og en lidenskap for redningsarbeid vil vanligvis være tilstrekkelig. Mange kjæledyr adopsjon rådgivere starter som frivillige. De kan også overgå fra å jobbe som kennelassistenter, hundetrenere, dyrehandlere eller veterinærteknikere.

Siden de i stor grad vil være opptatt av administrative og kundeservicerelaterte oppgaver, bør adopsjonsrådgivere ha erfaring med å bruke dataprogrammer for opptak og tekstbehandling. De burde også være dyktige kommunikatorer og være komfortable å jobbe med allmennheten over telefon og personlig - en stor del av jobben er PR.

Som med de fleste karriere som involverer direkte kontakt med dyr, bør kjæledyr adopsjon rådgivere ta vare på å følge riktige forholdsregler når de samhandler med adoptable kjæledyr, og de bør overvåke potensielle adoptere for å sikre at de følger riktige forholdsregler for å minimere sjansene for en ulykke.

Lønn

Lønnen som en kjæledyr adopsjon rådgiver tjener kan variere basert på deres ansvar, erfaring og regionen der stillingen er lokalisert. De fleste kjæledyr adopsjon rådgiver stillinger gir mindre lønninger enn andre dyr karriere, men dette er en jobb hvor arbeidere gjør det for kjærligheten til dyre redning og er ikke bare fokusert på økonomiske gevinster.

De fleste kjæledyr adopsjon rådgiver stillinger oppført på Indeed.com og SimplyHired.com varierte fra $ 8 til $ 12 per time eller $ 16,000 til $ 24,000 per år.

Jobbutsikt

Antall husly, humane samfunn og dyrehjelpsgrupper har økt jevnt i løpet av årene for å imøtekomme det økende antallet uønskede eller søstre kjæledyr. Ifølge Det amerikanske samfunnet for forebygging av grusomhet til dyr eller ASPCA, tar hylser inn seks millioner hunder og katter hvert år og plasserer omtrent halvparten av de adopterbare dyrene i nye hjem. Det er omtrent 5000 samfunnslokaler som for tiden opererer i USA

Det er 78 millioner hunder og 85 millioner katter eid som kjæledyr i USA, noe som betyr at 44% av alle husholdninger har en hund mens 35% har en katt i henhold til ASPCA.

Det forventes at flere stillinger vil bli opprettet for kjæledyr adopsjon spesialister hvert år som flere huslyene er bygget og befolket.


Interessante artikler

Enkeltpilot ressursstyring (SRM)

Enkeltpilot ressursstyring (SRM)

Styring av arbeidsbelastning, reduserende risiko, gjenkjennelse av feil og gode beslutninger er en del av enkeltpilot ressursforvaltning. Trener du bra SRM?

Hva er det som å jobbe hjemmefra med Sitel?

Hva er det som å jobbe hjemmefra med Sitel?

Sitel tilbyr jobber for arbeidssentre i USA. Denne profilen inneholder informasjon om lønn, trening og timer på denne BPO.

11 nettsteder for å finne jobb i hjemmet jobber

11 nettsteder for å finne jobb i hjemmet jobber

Du kan tilbringe tidskryssende Craigslist for jobbledere, eller du kan finne ledige jobbledninger her i denne listen over steder som tilbyr tips og stillingsannonser.

Situasjonsintervju Spørsmål og tips for besvarelse

Situasjonsintervju Spørsmål og tips for besvarelse

I et situasjonsintervju blir en kandidat spurt hypotetiske spørsmål om hva som kan skje på en jobb, følg disse tipsene for å svare riktig hver gang.

Myter om en karriere i reklame

Myter om en karriere i reklame

Lær om ekte reklame karriere, og skille fakta fra fiksjon.

MOS-felt 13 Beskrivelse - Feltartilleri

MOS-felt 13 Beskrivelse - Feltartilleri

Felt artilleri jobbfeltet har et teknisk mangfoldig og avansert sett med militære yrkes spesialiteter, fra meteorologi til radar deteksjon.