• 2024-09-28

Hva å gjøre med en grad i kunst - Alternative karriere

Inside HVA 2 von 2 rbb berlin HD

Inside HVA 2 von 2 rbb berlin HD

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Elsker du å fotografere, skulpturere, male, tegne, eller gjøre grafisk design eller animasjon? Eller kanskje mote er din lidenskap? Å gå på kunstskole eller studere kunst på en tradisjonell høyskole virker som en naturlig passform, men du kan være forsiktig etter å ha hørt historier om sultende kunstnere. Frykt ikke! Du kan leve i en profesjonell kunstkarriere, men hvis du velger å gjøre noe annerledes, kan du også jobbe i et alternativt yrke som vil dra nytte av kunnskapen og myke ferdigheter du vil skaffe mens du tjener din Bachelor of Fine Arts-grad (BFA).

Dette er flere av karriere:

Kunstkritiker

Kunstkritikere er profesjonelle forfattere som komponerer kritikk av kunst til aviser, blader og nettsteder. Når du er ferdig med BFA, får du omfattende kunnskap om kunstverdenen. Kombiner det med din evne til å uttrykke deg godt skriftlig, noe som er en av de myke ferdighetene kunstmagasiner kan utvikle seg i løpet av skolens tid.

kurator

Kuratorer håndterer museer og tilhørende fasiliteter. De spesialiserer seg ofte på et bestemt emne, for eksempel kunst. Ditt ansvar, hvis du velger denne okkupasjonen, vil inkludere kjøp, lagring og utstilling av samlinger. I tillegg til din bachelorgrad, må du kanskje også få en mastergrad i kunst- eller museeledelse.

Lærer

Lærere utdanner folk om ulike fag. De hjelper dem å lære og bruke konsepter. For å undervise, vil du sannsynligvis trenge en bachelorgrad fra et lærerutdanningsprogram, men for å forbedre dine kvalifikasjoner, bør du vurdere en dual major i kunst. Det vil gi deg mye trengte myke ferdigheter - problemløsing, tidsstyring og mellommenneskelige ferdigheter, for eksempel - som vil hjelpe deg med å lykkes i klasserommet. Hvis du vil lære kunst, er det et must.

Event Planner

Arrangørplanleggere koordinerer private fester, konvensjoner, messer og forretningsmøter. De velger arenaer, underholdning, catering og dekorasjoner. Hvis du blir med i evner, vil du utvikle deg som en kunstmester, blant annet tidsstyring, snakkesal og lytteferdigheter, med øye for estetikk, er det lett å se hvorfor dette kan gjøre et godt karriere valg. Du vil kanskje ta noen klasser i hendelsesledelse eller ha en dobbel majoritet i gjestfrihetsstyring. En internship i gjestfrihetsbransjen vil også være nyttig.

Art Supply Sales Representative

Kunstforsyningsrepresentanter selger produkter på vegne av produsenter og grossister. Som kunstner er du mer sannsynlig enn andre mennesker for å være kjent med disse varene. Du vil kunne demonstrere kunstforsyninger og gi kundene din mening om fordelene sine. Kjennskap til medkunstnerens kjøpevaner vil sette deg i en god posisjon for å overbevise forhandlere av produkters appell til sine kunder. Dette gjør deg mer kvalifisert til å selge kunstleveranser enn de fleste andre er. I tillegg vil de mellommenneskelige og kommunikasjonsevner du får i skolen, tjene deg godt.

Fine Art Salesperson

Fine kunsthandlere selger fotografier, malerier, skulpturer, tegninger og andre kunstverk til allmennheten og samlere. De jobber i gallerier og andre detaljhandel. Din utdanning vil gi deg en forståelse av kunst som de fleste andre ikke har. Mens du er i skolen, vil du også lære å beskrive ditt eget arbeid og det som til andre artister.

Kunstterapeut

Kunstterapeuter er mentale helsepersonell som bruker kunst og den kreative prosessen for å hjelpe sine kunder med å behandle psykiske problemer. Denne okkupasjonen kombinerer kunnskap om visuell kunst med studiet av menneskelig utvikling, terapeutisk praksis og psykologi. Din BFA vil ta deg minst delvis der. En mastergrad i kunstterapi vil også være nødvendig. Søkere til oppgradere programmer trenger forutsetning kurs i psykologi og menneskelig utvikling.

Art School Admissions Counselor

Admissionsrådgivere på postsecondary kunst skoler fremme deres institusjoner til potensielle studenter og deres foreldre, samt til videregående veiledere. De møtes med potensielle studenter både på og utenfor campus. Rådgivere leverer presentasjoner, svarer på spørsmål og gir turer. De intervjuer også kandidater, vurderer søknader og deltar i opptaksbeslutninger. Din erfaring som kunststudent og kunstner vil unikt kvalifisere deg for denne jobben. Kommunikasjons- og presentasjonsferdighetene du oppnådde mens du oppnår graden, vil også forberede deg godt.


Interessante artikler

Bemerkelsesverdige Artist Residencies i USA

Bemerkelsesverdige Artist Residencies i USA

Her er en liste over flere kunstneres residenser og kunstkolonier i USA, inkludert Art Space, Yaddo, Sculpture Space og mer.

Marine Corps MOS 0481 - Landing Support Spesialist

Marine Corps MOS 0481 - Landing Support Spesialist

Landing support spesialister støttesystemer på strender, landingssoner, havner og terminaler som støtter marin operasjoner og distribusjoner.

Marine Corps MOS 0612: Tactical Switching Operator eller Field Wireman

Marine Corps MOS 0612: Tactical Switching Operator eller Field Wireman

MOS 0612 er en primær MOS (PMOS), og rekkevidden er fra sertifisert til privat. Det refererer til taktiske bytteoperatører og feltbearbeidere.

USMC Field Radio Operator (MOS 0621)

USMC Field Radio Operator (MOS 0621)

Marine Corps-feltradiooperatører bruker radio til å sende og motta meldinger. Opplæring kan forberede dem på sivil arbeid i kommunikasjon.

Marine Corps Satellite Communications Operator-Maintainer, MOS 0627

Marine Corps Satellite Communications Operator-Maintainer, MOS 0627

MOS 0627 er gitt til stillingen til satellittkommunikasjonsoperatør. Det er en del av kommunikasjonsbataljonen. Her er det som trengs for å kvalifisere.

Marine Corps Enlisted Jobbbeskrivelser-MOS 0689

Marine Corps Enlisted Jobbbeskrivelser-MOS 0689

Marine Corps Enlisted Jobbbeskrivelser, MOS 0689, Information Assurance Technician / Cyber ​​Security Technician.