• 2024-07-02

14G Air Defense Battle Management System Operator

MOS 14G - Air Defense (AD) Battle Management System Operator

MOS 14G - Air Defense (AD) Battle Management System Operator

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Luftforsvarsstyringssystemoperatøren har ansvar for utstyrssystemer som beskytter mot luft- og romangrep. Kategorisert som militær yrkesfaglig spesialitet (MOS) 14G, soldater i denne jobben, er kritiske for operasjoner av hærens luftforsvarsartilleri.

For å lykkes i denne jobben, er interessen for rakett- og rakettoperasjoner, samt en affinitet for matematikk, nyttige egenskaper. Du bør være i stand til å oppnå flere oppgaver, selv under de ekstreme pressene i kampsituasjoner, og som enhver rolle i US-militæret, må du ha muligheten til å fungere godt som en del av et lag.

Penger for MOS 14G

Et av de viktigste ansvarene for denne jobben er å gi situasjonell bevissthet og advarsler fra luftrommet. Disse soldatene gjennomfører planlegging og gjennomføring av luftromstyring som kreves for et støttet ekkolon, og er ansvarlig for luftforsvarets luftromsadministrasjon, overvåking av celleutstyr og marchordrer, og emplacements og vedlikehold av nivåsystem., MOS 14G vil evaluere intelligensdata for kraft- og engasjementsoperasjoner. De må holde mye viktig informasjon oppdatert og kunne analysere data raskt for å støtte sine andre tropper. Denne jobben kan bruke mye tid på å samle inn informasjon som brukes for øyeblikket, så tålmodighet og fokus er begge veldig viktige karaktertrekk for soldater som ønsker å forfølge denne rollen.

Opplæringsinformasjon for MOS 14G

Arbeidstrening for en systemansvarlig for luftforsvarets kampstyring krever 10 uker med Basic Combat Training og omtrent 16 uker av Avansert Individuell Opplæring med på-jobb-instruksjon. Som med de fleste militære jobber, vil en del av denne treningstiden bli brukt i klasserommet, og en del blir brukt på feltet under simulerte kampforhold.

Soldater trening for MOS 14G vil lære å operere LAN (lokalnettverk), WAN (wide area network) og eksterne video skjermer, og hvordan evaluere intelligens data for kraft og engasjement operasjoner i felles, interagency, mellomstatslige og multinasjonale (JIIM) nettverk. Ved utgangen av treningen vil du være dyktig i å utføre maskinvare- og programvarediagnostikk online og offline.

Kvalifiserende som MOS 14G

For å være kvalifisert for MOS 14G, trenger en soldat en score på 99 i det mekaniske vedlikeholdsområdet (MM) og en 98 i det generelle tekniske (GT) kompetanseområdet på ASVAB-testen (Armed Services Professional Vocational Aptitude).

Du må kvalifisere for en hemmelig sikkerhetsgodkjenning for denne MOS siden du vil håndtere sensitiv informasjon. Dette vil innebære en kontroll av din økonomi og enhver kriminell bakgrunn. Noen narkotikarelaterte lovbrudd kan være diskvalifiserende for denne jobben.

Du må ha en normal fargesyn, uten fargeblindhet, for å kvalifisere for denne hærens jobb.

Lignende sivile yrker til MOS 14G

Fordi dette er en posisjon som er direkte knyttet til militære kampsituasjoner, er det ingen sivil okkupasjon som direkte tilsvarer MOS 14G. Som med de fleste hærenes jobb, vil de ferdighetene du lærer som en del av treningen og under din tur til jobb - som samarbeid, disiplin og ledelse - hjelpe deg i enhver sivil karriere du velger.


Interessante artikler

Enkeltpilot ressursstyring (SRM)

Enkeltpilot ressursstyring (SRM)

Styring av arbeidsbelastning, reduserende risiko, gjenkjennelse av feil og gode beslutninger er en del av enkeltpilot ressursforvaltning. Trener du bra SRM?

Hva er det som å jobbe hjemmefra med Sitel?

Hva er det som å jobbe hjemmefra med Sitel?

Sitel tilbyr jobber for arbeidssentre i USA. Denne profilen inneholder informasjon om lønn, trening og timer på denne BPO.

11 nettsteder for å finne jobb i hjemmet jobber

11 nettsteder for å finne jobb i hjemmet jobber

Du kan tilbringe tidskryssende Craigslist for jobbledere, eller du kan finne ledige jobbledninger her i denne listen over steder som tilbyr tips og stillingsannonser.

Situasjonsintervju Spørsmål og tips for besvarelse

Situasjonsintervju Spørsmål og tips for besvarelse

I et situasjonsintervju blir en kandidat spurt hypotetiske spørsmål om hva som kan skje på en jobb, følg disse tipsene for å svare riktig hver gang.

Myter om en karriere i reklame

Myter om en karriere i reklame

Lær om ekte reklame karriere, og skille fakta fra fiksjon.

MOS-felt 13 Beskrivelse - Feltartilleri

MOS-felt 13 Beskrivelse - Feltartilleri

Felt artilleri jobbfeltet har et teknisk mangfoldig og avansert sett med militære yrkes spesialiteter, fra meteorologi til radar deteksjon.