• 2024-07-02

Marine Corps Job: MOS 6174 Helikopter Crew Chief, UH-1

USMC Crew Chief Door Gunners

USMC Crew Chief Door Gunners

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Helikopter mannskapsøvende, UH-1; er flybesetningsmedlemmer som vedlikeholder og overvåker operasjoner ombord på Marine UH-1 "Huey" helikoptre. Foruten piloten er personen med den viktigste jobben på en marin helikopter mannskapsjefen. Denne personen er ansvarlig for helikopterets samlede trivsel og dets besetning, spesielt operasjonene som er nødvendige på baksiden av helikopteret.

En helikopterbesetningsjef hjelper piloten med instruksjoner og sikkerhetstiltak i fly, varsler piloten om eventuelle hindringer som ikke er synlige fra pilotens synspunkt. Siden de fleste helikoptre ikke har gode sightlines, kan pilotene ikke alltid se hva som ikke er rett foran flyets nese. Det er opp til mannskapsjefen å varsle pilotene om potensielle kollisjoner eller fiendens brann eller fly.

Denne rollen er åpen for marinere mellom rekkene til privat og gunnery sergent. Det er kategorisert som en militær yrkesfaglig spesialitet (MOS) 6174.

UH-1 "Huey" helikoptre

Denne helikopteren brukes primært i kampsituasjoner, som gir medisinsk evakuering og annen kampstøtte. Det kan være involvert i antenne-rekognosering, overfallsstøtte, nærflytstøtte og kommando- og kontrolloppdrag.

Huey har vært en del av det amerikanske militæret siden 1956 og ble brukt mye av hæren under Vietnamkriget. Det har gått gjennom flere redesigner og oppgraderinger siden, med endringer i kabinestørrelsen, antall våpen det kan støtte, og antall rotorer. Huey er kjent for å være et høyt fly med en skremmende lyd.

Kvalifiserende som Marine Helikopter Crew Chief

For å være kvalifisert til å tjene som marinhelikopter mannskapsjef, trenger du en poengsum på 105 eller høyere i det mekaniske vedlikeholdsseksjonen av testene for forsvarsevilkår for væpnede tjenester (ASVAB). Du må ha normal fargeoppfattelse siden en stor del av denne jobben fungerer som en utkikk.

Siden du skal håndtere delikat operativ informasjon og være involvert i kampsituasjoner, må du kunne kvalifisere for en hemmelig sikkerhetsgodkjenning fra Forsvarsdepartementet.

Denne sikkerhetsgodkjenningen kan ta flere uker å fullføre og vil innebære en kontroll av bakgrunn og økonomi. En kriminell rekord kan være grunn til å nekte denne klaring, og enhver historie med alkoholmisbruk eller ulovlig narkotikabruk kan også diskvalifiseres.

Marines i denne jobben må passere svømmetest (eller høyere) i andre klasse, og frivillig for oppgaver som involverer fly som flybesetningsmedlem. Noen marinere som opprinnelig trente som mannskapsherrer, søker senere trening som piloter, noe som krever at de skal delta og passere Marine Flight School-trening.

Trening for Helikopter Crew Chief

Etter grunnleggende opplæring eller oppstartslogi, som holdes enten på Parris Island, South Carolina eller San Diego, går kandidater til denne jobben til Naval Aviation Aircrewman kandidatskole på Naval Air Station i Pensacola, Florida. Deretter skal de delta i Survival, Evasion, Resistance and Escape (SERE) skolen i Brunswick, Maine.

Deretter tar de mannskapsutdannelsesprogrammet i New River, North Carolina eller Marine-flygetrening på Camp Pendleton i California.


Interessante artikler

Kundeservice Gjenoppta Eksempel Med En Profil

Kundeservice Gjenoppta Eksempel Med En Profil

Her er et eksempel på et CV med en profil for en kundeserviceposisjon med tips om hva du skal ta med, så det blir lagt merke til og valgt av arbeidsgivere.

Sample Cover Letters for Retail og Customer Service Jobs

Sample Cover Letters for Retail og Customer Service Jobs

Leter du etter en ny stilling i detaljhandel eller kundeservice? Her er en veiledning for å skrive et følgebrev som får deg til å merke.

Kundeservicefagliste og eksempler

Kundeservicefagliste og eksempler

Liste over kundeserviceferdigheter til bruk i CV, omslag, jobbsøknader og intervjuer, med tips for hvordan å markere dem og eksempler.

Tilpasset omslagstavle Eksempel på karriereendring

Tilpasset omslagstavle Eksempel på karriereendring

Gjennomgå et eksempelbrev som fokuserer på en karriereendring og ferdighetene som kreves for den stillte stillingen, med tips for hvordan du skriver og hva du skal inkludere.

Fremgangsmåte for å tilpasse kommunikasjonen din for hver målgruppe

Fremgangsmåte for å tilpasse kommunikasjonen din for hver målgruppe

Vil du effektivt kommunisere informasjon til dine publikum? Bruk disse fem trinnene til å bli en bedre og mer effektiv HR-presentatør som får resultater.

Cyber ​​Intelligence Analyst Karriere Oversikt

Cyber ​​Intelligence Analyst Karriere Oversikt

En titt på cyber intelligence analytikere som inneholder et sammendrag av sine oppgaver, samt nødvendig opplæring, erfaring og tekniske ferdigheter.