• 2024-06-30

The Best Jobs for Stay-at-Home Moms å tjene penger

STAY AT HOME MOM JOBS 2020 ( high paying , no experience ! )

STAY AT HOME MOM JOBS 2020 ( high paying , no experience ! )

Innholdsfortegnelse:

Anonim

De beste jobbene for hjemmekontor mødre gjør at mor liker deg å tjene penger mens du har fleksibilitet til å jobbe rundt familiens tidsplan. Det er mange jobber for mødre som er praktisk skreddersydde for mødre som trenger inntekt, men av en eller annen grunn ikke kan jobbe heltidsjobb. Selv om du ikke er den eneste brødvinneren, kan det hende du må ta med litt ekstra penger for å bidra til å supplere familiens budsjett.

Disse jobbene for hjemmehjemmet moms gir deg mulighet til å bidra til familiens nederste dollar og tilby fleksibiliteten du trenger som en SAHM.

  • 01 Deltidsjobber for Stay-at-Home Moms

    Hvis du liker å bo hjemme og kan jonglere livet ditt som en oppholdsmor som har det ansvaret som kreves for å jobbe uten en sjef som står over deg, kan en jobb fra hjemmet være den perfekte passformen til familien din. Mens du jobber hjemmefra, kan det være lukrativt, hva du får ut av å jobbe hjemme, vil vanligvis avhenge av timene du legger inn.

    Noen av jobbene til mødre som ønsker å jobbe hjemmefra, inkluderer freelancing, for eksempel å skrive artikler eller bygge nettsteder. Andre muligheter inkluderer hosting hjem partier eller å gjøre hobbyer dine (som strikking eller smykker-making) til en lønnsom virksomhet.

    Mens jobber for hjemmekontrollmødre er mer begrensede enn muligheter utenfor hjemmet, er det fortsatt mange muligheter som venter på under eget tak.

  • 03 Online Jobs for Stay-at-Home Moms

    En Internett-tilkobling er alt som kreves for mange nettjobber for oppholdsmat. Du kan logge inn og jobbe eksternt uten å måtte gå ut av pyjamas.

    Nettbaserte stillinger for mødre hjemme hos hjemmet inkluderer blogging for andre selskaper, som fungerer som en virtuell assistent, åpner en Etsy-butikk hvis du er slank eller transkriberer intervjuer. Og med dagens smarttelefoner, så lenge du har øye med komposisjon, gjør Internett det enklere enn noensinne å selge bildene dine. Last opp bildene dine til nettsteder som Fotolia, Shutterstock, iStockPhoto og Dreamstime. Kompensasjonsplanene varierer fra sted til område, men konseptet er det samme. Du tjener penger når noen kjøper og laster ned bildet ditt.

    Du kan bli overrasket over hvor mange online jobber det bare venter på at du skal kontanter inn på. Hvis du besøker et nettbasert jobbområde som indeed.com, finner du dusinvis av ledige stillinger for eksterne (og deltid) arbeidere.


  • Interessante artikler

    Veterinær Theriogenolog: Karriereprofil

    Veterinær Theriogenolog: Karriereprofil

    Oppdag hvordan du blir en veterinærteriogenolog med arbeidsoppgaver, ansvar, lønnsinformasjon og mer.

    Alt om video gjenopptas

    Alt om video gjenopptas

    Hvis du ikke har mottatt dine første videoopptak ennå, vil du snart. Buzz vokser. Her er det å tenke på før de kommer.

    Sladder på jobb: Bli ikke snakk om kontoret

    Sladder på jobb: Bli ikke snakk om kontoret

    Unngå å gjøre ting som kan gjøre deg gjenstand for sladder på jobben. Her er tips som vil hjelpe deg med å holde kolleger fra å snakke om deg.

    Beste jobber i videospillindustrien

    Beste jobber i videospillindustrien

    Finn ut om jobber i videospillbransjen og lær om yrker involvert i den tekniske og forretningsmessige siden av spillbransjen.

    Virginia CDL Ferdigheter Testing Steder

    Virginia CDL Ferdigheter Testing Steder

    En liste over road test steder i Virginia.

    Virtual Call Center Agent Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

    Virtual Call Center Agent Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

    Virtuelle telefonsentralagenter gir telefon, chat, kundeservice eller teknisk support fra sine egne hjemmekontorer.