• 2024-07-02

Paid Time Off Sammenligning med andre arbeidsgivere

What Employers Should Never Do - Employment Law Show: S4E11

What Employers Should Never Do - Employment Law Show: S4E11

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Ønsker du å benchmark din betalte tid med andre arbeidsgivere? Ferie uker er populære tider for ansatte å bruke sine PTO dager eller ta betalte ferie dager. Somre er også en utfordring for arbeidsgivere fordi de fleste ansatte tar feriedager - og hvis ansatte ikke bruker alle sine betalte tidspunkter, vet de at de burde. Deres bruk av betalt tid hjelper både deres utsikter og produktivitet, som begge er ønskelige for arbeidsgiveren.

I kunnskapsbransjen kan ansatte balansere ferie med kravene til jobbene sine. I næringer som detaljhandel, produksjon, mat og gjestfrihet er det imidlertid viktig å ha en ansatt på stedet for å betjene kunder. Dette krever at lederne nøye balanserer antall ansatte ved å bruke betalt tidsavbrudd i forhold til de ansatte som er på jobb.

Ønsker du å jobbe mer effektivt med arbeidstakeren betalte tid? Dette er hvordan ledere og veiledere kan klare ferie nedetid, og her er tips om hvordan du håndterer uplanlagte fravær, banen i kundenvendte tjenesteytende næringer.

Du kan bli en bedre leder av arbeidstakeren som er betalt med tiden, med verktøyene og programmene som nå er tilgjengelig som hjelper deg med å planlegge og spore arbeidstiden.

PTO-sammenligning

Du kan sammenligne ditt PTO- eller sykefraværsprogram og betalte ferier for heltidsansatte med andre selskaper. I en studie fra mai 2010 differensierte WorldatWork.com mellom arbeidsgivere som leverer tradisjonell permisjon som fordeles etter type fridag (feriedager, syke dager, etc.) og arbeidsgivere som leverer PTO.

Studien fant at PTO bruk av arbeidsgivere er økende. I 2002 tilbød 71 prosent av arbeidsgiverne tradisjonelle betalte fridager, i 2006, 63 prosent, og i 2010, 54 prosent. Så har bruken av et kraftoverføringssystem nått over 40 prosent av arbeidsgiverne, og hvis studien er riktig, øker andelen arbeidsgivere. Svært store organisasjoner dominerer ved bruk av tradisjonelle betaltidstilganger.

Studien fant også at de vanligste kategoriene av permisjon under et tradisjonelt system er ferie (98 prosent av arbeidsgiverne), jurytjeneste (90 prosent av arbeidsgiverne), avslag (89 prosent av arbeidsgiverne), sykefravær (87 prosent av arbeidsgiverne) og betalte ferier (83 prosent av arbeidsgiverne). " De har også funnet ut at begge grupper av arbeidsgivere tilbyr rundt 9 betalte ferier om året.

Tradisjonelle betalte tidsplaner gir et marginalt større gjennomsnittlig antall betalte ferier i et år (ni) mot PTO banktypeplaner på 8,7. Samlet sett er betalt feriedage mest vanlig for verdslige ferier.

Betalte ferier er frivillige av arbeidsgivere

Alle arbeidsgiverne betalte tid som vises i en ansattspensjonspakke er frivillig. Visste du at ingen føderal lov i USA krever at en arbeidsgiver gir tidsavgift, betalt eller på annen måte, til ansatte på nasjonalt anerkjente helligdager? Feriepenger er helt opp til arbeidsgiveren. Hvis du er betalt for Labor Day og har fridag, er det en fordel arbeidsgiveren gir.

Dessverre har betalte ferier blitt en ansattes rett og få mennesker slutter å tenke på deres plass i et komplett ansattes belønnings- og anerkjennelsessystem. Mange ansatte tror at arbeidsgiveren må gi dem PTO og betalte ferier; dette bidrar dessverre til den følelsen av rettighet mange ansatte føler. På de fleste steder er arbeidsgivere ikke lovkrav for å gi ansatte lønnetid.

Følgelig, for din medarbeider betalte tidspenger til å være meningsfylt for ansatte, har du behov og potensiell lønn for å utdanne ansatte om verdien av fordelene sine fra arbeidsgiverne. Dette behovet har aldri vært større med den kommende mangelen på ferdigheter. Dette faktum kan ikke understrekes nok: det blir stadig mer nødvendig for arbeidsgivere å bli arbeidsgivere for å tiltrekke seg og beholde talent.


Interessante artikler

Ledere setter arbeidstaket gjennom forventninger og eksempler

Ledere setter arbeidstaket gjennom forventninger og eksempler

Vellykkede ledere setter takten på arbeidsplassen av de tiltakene de tar, og gjennom sine klare forventninger til ansatte og modellert ytelse.

Hvordan lede et prosjekt når du ikke er lagets chef

Hvordan lede et prosjekt når du ikke er lagets chef

Er du en prosjektleder, og gruppemedlemmene dine ikke rapporterer til deg? Her er 6 tips om å være prosjektleder når du ikke er sjefen.

Air Force Senior Airman Under Sone Promotions

Air Force Senior Airman Under Sone Promotions

Lær om Air Force Senior Airman (E-4) Under Sone Promotions. Det er muligheter for kampanje for Airmen First Class.

Led teamet: Hvordan være personen Andre følger

Led teamet: Hvordan være personen Andre følger

Vil du vite en av ledelsens viktigste hemmeligheter? Du kan ikke bli en god leder hvis folk ikke er villige til å følge deg. Lær mer om følgesvenn.

Mental Helse Ansattes fordeler

Mental Helse Ansattes fordeler

Få fakta om psykisk helse i Amerika, sammen med detaljene i atferdsmessig plandesign som tjener mental helse forbrukere og pasienter.

Leapforce arbeid fra hjemmet muligheter

Leapforce arbeid fra hjemmet muligheter

Leapforce ansetter uavhengige entreprenører for å utføre søkevalueringsforskningsoppgaver for sine kunder. Mange av disse jobbene i hjemmet er tospråklige.