• 2024-09-28

Karriere i utdanning - Jobb for folk som elsker undervisning

Hva skal jeg bli?

Hva skal jeg bli?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Er undervisning i blodet ditt? Hvis du elsker å hjelpe folk å lære, er det syv karrierer som kan være perfekte for deg. Så fortsett og del dine kunnskaper.

Elementær eller videregående lærer

Lærere som arbeider i grunnskolen, videregående og videregående skoler hjelper barna med å lære konsepter innen matematikk, språkkunst, samfunnsfag, kunst, musikk og vitenskap og teknologi. Uansett hvor i USA du vil jobbe, trenger du en bachelorgrad, vanligvis fra et lærerutdanningsprogram og en profesjonell lisens. Lærere som arbeider i grunnskolen oppnådde en gjennomsnittlig årslønn på $ 55.800. De som jobber i middelskoler og videregående skoler har henholdsvis henholdsvis $ 56.720 og $ 58.030.

Bibliotekar

Bibliotekarer velger og organiserer materialer i skolen, offentlige, akademiske, juridiske, medisinske og forretningsbiblioteker. De lærer folk hvordan man bruker disse ressursene. Du vil trenge en mastergrad i bibliotekskunskap (M.L.S.) for å jobbe i denne okkupasjonen. Sertifisering og lisenskrav varierer etter stat. Bibliotekarer tjener en gjennomsnittlig årslønn på $ 57,680.

Rektor

Som skoleadministratorer utvikler oppdragsgivere og gjennomfører retningslinjer og programmer, overvåker fakultetet, og utfører andre oppgaver for å sikre at en skole oppnår sine pedagogiske mål. For å bli en rektor, må du først jobbe som lærer og deretter tjene en mastergrad i enten utdanningsadministrasjon eller pedagogisk lederskap. De fleste stater krever også en skoleadministrasjonslisens. Prinsipper oppnådde en gjennomsnittlig årslønn på $ 92.510.

Athletic Coach

Kombiner din erfaring med å spille en sport og din kjærlighet til å lære i en karriere som idrettsutøver. Din jobb vil innebære undervisningsmedisinere hvordan man kan forbedre sine forestillinger i individ- og lagsporter. Du kan også instruere nye deltakere i en sport på reglene. Trenere jobber med både profesjonelle og amatørutøvere. Din erfaring med å spille en sport, HLR og førstehjelpsopplæring, og muligens treningssikkerhet og treningskurs kan gi deg adgang til dette feltet. For å jobbe i en offentlig videregående skole må du bli lærer.

College og profesjonelle lag trener har vanligvis en bachelorgrad. Trenere tjener en gjennomsnittlig årslønn på $ 31.460.

Fitness trener

Treningslærere lærer folk å utføre øvelser riktig og motivere dem mens de trener. Du kan kanskje få en jobb med bare et videregående diplom, men mange foretrekker å ansette ansatte som har en tilknyttet eller en bachelorgrad i et beslektet felt. Før du jobber med klienter, må du kanskje bli sertifisert. Du må kanskje audisjonere hvis du vil undervise gruppeklasser. Treningstrener tjener en gjennomsnittlig årslønn på $ 38.160.

Helseopplærer

Helseopplærere lærer individer og lokalsamfunn hvordan de skal ha sunn livsstil. De hjelper også dem med å lære å forebygge sykdommer. Du må ha en bachelorgrad fra et helseopplæringsprogram i dette feltet. Hvis du vil ha en jobb hos et statlig eller føderalt byrå, må du ha en mastergrad eller doktorgrad. Helse lærere tjener en gjennomsnittlig årslønn på $ 53.070.

Animal Trainer

Kanskje du vil jobbe med ikke-menneskelige studenter. Dyreundervisere lærer hunder, hester og marine dyr å vise viss oppførsel og ikke andre. Mange jobber krever bare en videregående skole eller tilsvarende eksamen, mens noen krever en bachelorgrad. Du trenger en bachelorgrad i biologi, marinbiologi, dyrevitenskap, eller et relatert felt for å trene marine dyr, for eksempel. Dyrlederens medianlønn er $ 27.690.

Sammenligning av karriere i utdanning

Minimum utdanning Tillatelse Median Lønn (2016)
Skole lærer Bachelor grad Lisens kreves i alle land $ 55.800 (elementær); $ 56 720

(middelskole); og

$ 58,030 (videregående skole)

Bibliotekar Master of Library Science (MLS) grad Sertifisering kreves i de fleste stater for jobber i offentlige biblioteker; sertifiseringskravene varierer for jobb i skolene $57,680
Rektor Mastergrad i utdanningsadministrasjon eller lederskap Skoleadministrasjonslisens kreves i de fleste stater $92,510
Athletic Coach

Opplev å spille sporten;

Høyskolejobber: Bachelorgrad

Sertifisering er ofte nødvendig for å trene offentlig videregående skole friidrett $31,460
Fitness trener HS Diploma / Associate eller Bachelor Degree foretrukket for noen jobber Personlige trenere trenger vanligvis sertifisering før de kan jobbe med klienter $38,160
Helseopplærer Bachelorgrad / Mastergrad til å jobbe i statlige og føderale byråer Ingen påkrevd $53,070
Animal Trainer HS Diploma / Bachelor-grad for noen jobber Ingen påkrevd $27,690

kilder:

Bureau of Labor Statistics, US Department of Labor,HMS-håndbok, 2016-17 (besøkt 11. oktober 2017).

Sysselsetting og opplæring, US Department of Labor,O * NET Online(besøkt 11. oktober 2017).

Utforsk flere karriere etter felt eller industri


Interessante artikler

Air Force Weather Technician 1W0X Enlisted Beskrivelser

Air Force Weather Technician 1W0X Enlisted Beskrivelser

Det er mange muligheter for Air Force Weather Specialist. Finn ut jobbansvaret og deres kvalifikasjoner.

Er det en bedre måte enn kaldt å ringe til salg?

Er det en bedre måte enn kaldt å ringe til salg?

Oppdag bedre måter å finne salgsleder for virksomheten din og få slutt på kalde potensielle kunder.

Medierjobbtitler, beskrivelser og karrierealternativer

Medierjobbtitler, beskrivelser og karrierealternativer

Typer jobber tilgjengelig i media, en liste over vanlige jobbtitler og beskrivelse, og informasjon om karrieremuligheter i medierelaterte yrker.

Mediator Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Mediator Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

En mediator karriere innebærer å lede den alternative konfliktløsningen (ADR) -prosessen og bidra til å løse konflikter mellom de omtvistede partene.

Mediator - Alternativ Dispute Resolution Karriere

Mediator - Alternativ Dispute Resolution Karriere

Hva gjør en mekler? Lær om arbeidsoppgaver, inntjening, krav og utsikt. Sammenlign relaterte karrierer og se om dette passer bra for deg.

Media Sensationalism i dagens nyhetsdekning

Media Sensationalism i dagens nyhetsdekning

Sensationalisme er en felles kritikk av dagens nyhetsdekning. Skal disse påstandene nøyaktig beskrive nyhetsrapporterne produsere?