• 2024-07-01

En Team Building Icebreaker: 3 Shining Work Moments

3 icebreakers that work anywhere, anytime ⛸

3 icebreakers that work anywhere, anytime ⛸

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Hvis du er på utkikk etter en vinnende lagbygger isbryter som du kan bruke til møter, treningsklasser, teambygging og selskapshendelser og aktiviteter, har du kommet til rett sted. De tre skinnende arbeidsmiddagene som bygger på isbryteren skaper konsernets solidaritet og samarbeid på en naturlig og profesjonell måte.

Målet med øvelsen er å hjelpe deltakerne til å bygge et sammenhengende lag ved å lære om og sette pris på hverandres styrker med denne isbryteren.

For å forstå hvor mye tid du trenger, hvis du har en gruppe på 24 deltagere, tar isbryteren ca 90 minutter. Det er hensiktsmessig for en lagbygging dagslang eller flere-dagers økt, samt hovedarrangementet i en lagbyggingsøkt som varer noen få timer.

Den 7 trinns prosessen

  1. Del møtedeltakerne i grupper på fire personer ved å få dem nummer, en til fire. Har tallet ditt sitte med de andre, nummeret ditt med de andre to og så videre. Du gjør dette fordi folk vanligvis sitter ved siden av folkene de allerede kjenner og jobber godt med. Målet er å hjelpe deltakerne til å kjenne de andre menneskene i organisasjonen.
  2. Fortell gruppene at deres oppgave er å se tilbake på karrieren deres og identifisere tre hendelser, aktiviteter, prestasjoner, samarbeid eller øyeblikk av anerkjennelse av andre som skinner eller er viktige for dem. Tenk på disse touchstones som karriere høydepunkter. La om ti minutter for deltakerne å tenke på spørsmålet og skrive ned ideer før du ber dem om å dele sine tanker med sin lille gruppe.

    Hvis noen mennesker er relativt nye for arbeidsstyrken, be dem om å dele øyeblikk fra høyskoleklasser, deltidsjobber, praksisplasser eller frivillig arbeid. Alle har skinnende øyeblikk.

  1. Når alle deltakere er klare, be dem om å dele sine skinnende øyeblikk med sin lille gruppe. For maksimal innvirkning er det best å la hver person dele et skinnende øyeblikk av gangen, og deretter videre til neste person. Fortell de små gruppemedlemmene å lytte nøye og å se etter vanlige temaer og likheter i historiene. For eksempel innebar mange av de skinnende arbeidsmomentene ros og takk fra en respektert leder? Har de skinnende øyeblikkene medført en heve og en kampanje?
  2. Fortell gruppene at hver person vil bli bedt om å dele bare en av deres skinnende øyeblikk med hele gruppen etter fullføring av liten gruppeøvelsen dersom de er komfortable gjør det.
  1. For å debriefe isbreakeren i teambygningen, spør gruppen hvordan de reagerte på isbryteren (dvs. deres reaksjon på opplevelsen av å fortelle sine egne historier og høre historiene om kollegaer).
  2. Fortsett å debriefe isbryteren ved å spørre hele gruppen om de la merke til noen temaer i historiene. Et tema som pleier å bli nevnt mye handler om å motta anerkjennelse for ens arbeid. Andre vanlige historier senterer rundt kampanjer og vellykkede produktlanseringer. Mens du håndterer denne øvelsen, er det viktig å la deltakerne trekke sine egne konklusjoner.
  1. Når gruppebryteren isbreaker diskusjonen er ferdig, spør deltakerne om de har noe de vil legge til i diskusjonen før de avsluttes.

Hvis du finner denne øvelsen nyttig, vil du kanskje se på andre lagbyggingsøvelser som Nøkler til Team Building Suksess: Lag Team Building Aktiviteter Vellykket, Hvordan bygge en Lagerkultur, og de 5 Lagene Hver Organisasjon Trenger.


Interessante artikler

Bli en CID-agent

Bli en CID-agent

Under fredstid og krig undersøker CID-agenter alle forbrytelsesforbrytelser der hæren har interesse, gir beskyttende tjenester for nøkkelledelse.

Hvordan skrive en CV-seksjon

Hvordan skrive en CV-seksjon

Hvordan skrive en ferdighetsseksjon for et CV, de beste som skal inkluderes, hvordan å tilpasse og formatere det.

Eksamenopplæringsoppgave for et læringsstipendium

Eksamenopplæringsoppgave for et læringsstipendium

Denne prøven internship CV for utdanning majors skisserer viktig innhold i kurs, prestasjoner, frivillig erfaring og deltidsjobber.

Hva skal inkluderes i kroppsdelen av et dekselbrev

Hva skal inkluderes i kroppsdelen av et dekselbrev

Kroppen til et følgebrev inneholder avsnittene der du forklarer hvorfor du er kvalifisert for jobben du søker på.

Hvordan opprette et prosjektrisikoregister

Hvordan opprette et prosjektrisikoregister

Den riktige utformingen for prosjektregistreringsregistret oppfordrer hele teamet til å bruke det regelmessig og holde seg unna potensielle problemer.

Hva skal inkluderes i utdanningsdelen av et CV

Hva skal inkluderes i utdanningsdelen av et CV

Ved å inkludere den riktige informasjonen i utdanningsdelen av CV, kan du imponere arbeidsgivere og sikre intervjuer. Her er hva som skal inkluderes.